Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

Zuzla - vis tiek mirsta mano gelyte cray.gif Pelesis matos vel atsiranda, jau rankos nusviro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 18, 19:26)
Zuzla - vis tiek mirsta mano gelyte cray.gif Pelesis matos vel atsiranda, jau rankos nusviro verysad.gif

o fungicidą kokį bandei?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 18, 19:27)
o fungicidą kokį bandei?

Jei Actara, tai taip, nieko nepadejo. Matosi lyg visas saknynas tiesiog nyksta prie akiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 18, 19:31)
Jei Actara, tai taip, nieko nepadejo. Matosi lyg visas saknynas tiesiog nyksta prie akiu verysad.gif

actara yra insekticidas, ji vabalams, o grybeliams ir pan skirti fungicidai
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 18, 19:33)
actara yra insekticidas, ji vabalams, o grybeliams ir pan skirti fungicidai

Ne tada nebandziau tokio, bet jauciu vargu ar bepades, galiu nufotkint
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 18, 19:34)
Ne tada nebandziau tokio, bet jauciu vargu ar bepades, galiu nufotkint

nufotkink... o dėl bandymų, tai kaip aš visada sakau - išmest visada spėsi mirksiukas.gif nusipirk fungicidą, parduotuvėj patars koks tinkamiausias, ne milijoną kainuoja ir pabandyk, juk tokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
Dedu
user posted imageuser posted imageuser posted image Veliau istrinsiu nuotraukas, nes spec. dideles dejau
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 18, 19:46)

bendras šaknų vaizdas visai neblogas unsure.gif nusipirk rytoj fungicido ir pamirkyk 10-15 min, gali su visu vazonu, juk kątik viską praplovei... o kur ji stovi?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 18, 20:00)
bendras šaknų vaizdas visai neblogas unsure.gif nusipirk rytoj fungicido ir pamirkyk 10-15 min, gali su visu vazonu, juk kątik viską praplovei... o kur ji stovi?

Dabar esu istremus i vonia, atskyriau nuo kitu. Bet matosi, kad pradeda vel pelesis lipti ant saknu ar nieko tokio, kad taip ir paliksiu?
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 18, 20:02)
Dabar esu istremus i vonia, atskyriau nuo kitu. Bet matosi, kad pradeda vel pelesis lipti ant saknu ar nieko tokio, kad taip ir paliksiu?

šveisiai ir šiltai palik
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 18, 20:05)
šveisiai ir šiltai palik

Aciu labai, isimsiu nuotraukas, kad temos neterst
Atsakyti
gal kas žinote ar geras laikas šiandien-ryt persodinti orchidėjas? g.gif
Atsakyti