Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 03 22, 23:38)
nu ir sumastyk tu man.... unsure.gif  doh.gif  nukirpt lapus
nusikirpkit ausi,gal uzteks vienos?  biggrin.gif
pabandykit siltu vandenuku "pamaudyt",kokios trasos-atsigaus,kartais jos uzsispiria smile.gif

bet ir palyginimas blink.gif doh.gif pati neišsigalvojau, esu skaičiusi tongue.gif reikės pabandyt su trąšom pirma
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 23, 00:51)
bet ir palyginimas  blink.gif  doh.gif pati neišsigalvojau, esu skaičiusi  tongue.gif reikės pabandyt su trąšom pirma

palyginimas toks,kad tai gyvas augalas smile.gif
kazkaip apie PH lapu karpyma negirdejau,reikia is dalies pasidziaugti,kad sitaip bujoja smile.gif islystu Šilingė-gal ji ka nors daugiau patartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 03 23, 00:05)
palyginimas toks,kad tai gyvas augalas smile.gif
kazkaip apie PH lapu karpyma negirdejau,reikia is dalies pasidziaugti,kad sitaip bujoja smile.gif  islystu Šilingė-gal ji ka nors daugiau patartu  smile.gif

džiaugiamės, bet labiau norisi, kad ji mus žiedais, o ne lapais džiugintų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 03 22, 22:07)
ar ir parduotuvėse jų galima rasti? mane domina Vilniuje  blush2.gif

dar yra ermitaže

QUOTE(naaringiux @ 2010 03 23, 00:09)
džiaugiamės, bet labiau norisi, kad ji mus žiedais, o ne lapais džiugintų  rolleyes.gif

pabandykit temperatūrų skirtumą padaryt
Atsakyti
sveikos aciu uz naujus namelius, kminai skirti orchidejom rennimuoti tai cia samanos? o ju gauti is kur? blush2.gif nes senukose buvau sake neturi
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 22, 22:18)
Sunku komentuoti vaizdelio nemačius  rolleyes.gif  Tigrinė gėlytė - kodėl man atrodo, kad kalbam apie odontoglosumo hibridą, ar klystu  g.gif

Nesigaudau as orchideju rusyse, bet laaabai jos man grazios.... blush2.gif Vat tik nebera ka fotkinti, nes jau persodinta gelyte, buvo koki pora sveiku saknu, labai tikiuosi atsigaus... unsure.gif O tigrine pavadinau todel, kad ziedas baltas su tokiais leopardiniais isliejimais wub.gif Jei gerai issireiskiau... blush2.gif

QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 03 22, 23:38)
nu ir sumastyk tu man.... unsure.gif  doh.gif  nukirpt lapus
nusikirpkit ausi,gal uzteks vienos?  biggrin.gif
pabandykit siltu vandenuku "pamaudyt",kokios trasos-atsigaus,kartais jos uzsispiria smile.gif

Nu ir prajuokinot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 03 23, 09:12)
Vat tik nebera ka fotkinti, nes jau persodinta gelyte, buvo koki pora sveiku saknu, labai tikiuosi atsigaus...  unsure.gif 

o kaip dar norit padėt? jau viską padarėt, ką galėjot mirksiukas.gif pašalinot supuvusias šaknis, persodinot... laukit..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 23, 09:17)
o kaip dar norit padėt? jau viską padarėt, ką galėjot mirksiukas.gif pašalinot supuvusias šaknis, persodinot... laukit..

Na nzn, gal dar yra sakau kokiu stebuklingu budu padeti jai?... blush2.gif Labai tikiuosi viskas susitvarkys, nes tai mano mylimiausia orchideja unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 03 22, 23:07)
Ačiū už atsakymus  4u.gif 
bet pasiklausiu dar vieno klausimo. Jūs substratus perkat orchidėjos.lt ar ir parduotuvėse jų galima rasti? mane domina Vilniuje  blush2.gif

Yra Vilniuje Ermitaze, tos pacios firmos kaip ir is tinklapio, as pirkau praita savaite kaina rinkinuko apie 10 lt maisas tik substrakto apie 13 lt 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o paprastai kas kiek laiko reikia orchideja laistyti? 4u.gif Bandau issiaiskint saknu supuvimo priezastis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 03 23, 11:34)
Merginos, o paprastai kas kiek laiko reikia orchideja laistyti?  4u.gif  Bandau issiaiskint saknu supuvimo priezastis  blush2.gif

pirmam puslapy yra DUK, ten rasit ir priežiūrą bei laistymą kas, kada ir kaip umn.gif taigi, paskaitykit.. niekas jums nepasakys, kas kiek laiko, nes nežino, kokios pas jus sąlygos...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 23, 08:41)
pabandykit temperatūrų skirtumą padaryt

turit omeny karštą dušą g.gif
Atsakyti