Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(nora72 @ 2010 04 09, 10:07)
skaičiau, kad jei šaknis leidžia virš lapo, reikia pašalinti lapą

kam tą lapą šalint, jei jis niekam netrukdo? jei reikės, jis pats nudžius ir nukris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 09, 10:21)
kam tą lapą šalint, jei jis niekam netrukdo? jei reikės, jis pats nudžius ir nukris smile.gif

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Laba, visoms smile.gif
Patarkit ka man daryti su savo kambrija verysad.gif ji vargšelė beveik nebeturi šaknų, yra trys gumbai, vienas lyg normalus (nesusiraukšlėjęs), o kiti du du siraukšlėję bei ant jų yra rudos dėmelės, tai manau, kad tai ženklas jog pūva verysad.gif Kaip man ja vargšelę gelbėti???
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2010 04 09, 12:50)
Kaip man ja vargšelę gelbėti???

gal reanimuot unsure.gif o dėl tų rudų dėmelių, tai įdėkit foto, merginoms lengviau patarti bus, gal ten nieko baisaus, šiaip pažeidimas
Atsakyti
http://public.fotki....p/img-0089.html

Na, bandau įdėti foto ax.gif galvoju gal man palikti tik ta sveikaji gumbą, o anuos mesti lauk unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanlong: 09 balandžio 2010 - 13:19
Sveiki. Turiu klausima, phalaenopse isleidu nauju atsaku ir bumbu, NO lapai ne lygus,apvitus. Ka darit ??? Laistau kas savaite,praeita savaite su traso laistau.
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2010 04 09, 14:19)
Na, bandau įdėti foto  ax.gif galvoju gal man palikti tik ta sveikaji gumbą, o anuos mesti lauk  unsure.gif

man atrodo, kad jos nepūva, o paprasčiausiai senos, aš gal ir mesčiau lauk blush2.gif bet gali palaukt ir kitų patarimų, išmest visada spėsi, o tą kitą be šaknų, manau, dėk į reanimatorių

QUOTE(cudo @ 2010 04 09, 14:35)
Sveiki. Turiu klausima, phalaenopse isleidu nauju atsaku ir bumbu, NO lapai ne lygus,apvitus. Ka darit  ???  Laistau kas savaite,praeita savaite su traso laistau.

phalaenopsis gumbų (jei teisingai jus supratau) neturi, pas jus tikriausiai kitos rūšies orchidėja
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 09, 14:45)
man atrodo, kad jos nepūva, o paprasčiausiai senos, aš gal ir mesčiau lauk blush2.gif bet gali palaukt ir kitų patarimų, išmest visada spėsi, o tą kitą be šaknų, manau, dėk į reanimatorių
phalaenopsis gumbų (jei teisingai jus supratau) neturi, pas jus tikriausiai kitos rūšies orchidėja

As turiu meni kad zides blush2.gif nu lapai man nepatinka. O pavaidinima nuo etiketis nuziurejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 04 09, 14:47)
As turiu meni kad zides  blush2.gif  nu lapai man nepatinka.

aaa, tai čia tipo apie pumpurus...

kaip supratau, su rusų kalba labiau draugaujate smile.gif tada siūlau pavartyti labai gera puslapį, ten parašyta apie beveik visas problemas net su nuotraukomis, atsirinkite į ką jūsų orchidėjos lapai labiausiai panašūs ir imkites atitinkamų veiksmų
Atsakyti
Na ka, mano kambrija jau reanimacijoj biggrin.gif tik kazin kaip pavyks ja atgaivint g.gif Gal kuri esat reanimavusi, per kiek mazdaug laiko saknytes paauga? namuose gana vesu, bijau, kad ji visai nenusibaigtu verysad.gif
Atsakyti
Labuka merginos, na as vel pas jus patarimo. Kazkada rasiau jums del savo merdejancios orches, na gavau puikiu patarimu. Orchideja mano atsigavo ir jau lapuka leisti pradejo, kaip kazkurioje pateiktoje nuorodoje skaiciau nukirpau stiebeli ( nuoroda: http://public.fotki....a/hpim3538.html ), taciau man vis kyla del to abejoniu, gal ji visai nukirpti arba dar trumpesni palikti? ax.gif

Dabar mano antroji naujoke nukainuota maximoj pirkta, pradejo leisti tarp sulenkimo kazkoki ugliuka: http://public.fotki....a/hpim3535.html ir niekaip nesuprantu kas tai ? ax.gif

Jai prasys pasword: dorata
Atsakyti
QUOTE(laimee @ 2010 04 09, 18:06)
Labuka merginos,
Dabar mano antroji naujoke nukainuota maximoj pirkta, pradejo leisti tarp sulenkimo kazkoki ugliuka: http://public.fotki....a/hpim3535.html  ir niekaip nesuprantu kas tai ?  ax.gif

Jai prasys pasword: dorata

Nu jau labai cia idomus sulenkimas, bet manau ar ne ziedukus ruosias kraut arba vaikeli, bet greiciausiai pumpurus. Gal kitos tiksliau pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti