Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

Man irgi panasu i kazkokius gyvius g.gif
Atsakyti
pats tikriausias skydamaris, naikinti actara
Atsakyti
labuka
turiu klausimeli:mano orchideju lapai ir ziedastiebiai pasidenge tokiais lipniais lasiukais? ar tai blogai? nuo ko tai? ir kaip su tuo kovoti, jei tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(gulbinukas @ 2010 04 05, 20:06)
labuka
turiu klausimeli:mano orchideju lapai ir ziedastiebiai pasidenge tokiais lipniais lasiukais? ar tai blogai? nuo ko tai? ir kaip su tuo kovoti, jei tai blogai?

As klausiau sitoj temelej to paties, bet kol kas niekas nepakomentavo g.gif maniske tik viena sitaip sukvailiojo, idomu kas tai galetu buti 4u.gif
Atsakyti
Vaje koks bjaurus skydamaris, nurinkit visus ir dar nupurskit actara.
Atsakyti
QUOTE(gulbinukas @ 2010 04 05, 19:06)
labuka

apie lipnius lašiukus
http://www.rojaussod...A1iukai#p209065
Atsakyti
Ar daug cia yra auginanciu miltonia?Labai grazi gelyte,kvepia nuostabiai,tik ar lepi ji?
Atsakyti
Sveikos, aciu,kas uzvede tema orchidejos.lt apie mikorize mirksiukas.gif Galiu pasakyti,ka padariau,po to kai parasiau cia jums.Taigi kadangi diskusija nelabai vystesi,o mano orchideja tuo metu puikavosi ant virtuvinio stalo,reikejo kazka vistiek daryti.Zinokit,nezinau,tiesiog nuojauta gal buvo,bet paemiau ir pasodinau atgal ta savo orchideja,i ta pati substrata su visa mikorize biggrin.gif Aj galvoju,kas bus - tas. ax.gif Dabar mano pastebejimas smile.gif Ta orchideja pirkau praitu metu ziemos pradzioj.Pries pora men pradejo leisti lapa,paskui kita.Kai persodinau,na praejo kazkur gal pora savaiciu,ji man leidzia orine sakni ir kartu lyg stieba.Nzn kiek cia itakos tos mikorizes,bet thumbup.gif
Pries pora savaiciu parsinesiau dar dvi zydincias,begalo grazias orchidejas.Su viena viskas ok,kitos lapai buvo nulepe,taciau trys kotai ir kruva ziedu.Paemiau ipyliau ir tai mikorizes,po savaites po viena lapai tvirteja. Velgi sunku pasakyti ar cia sutapimas ar cia kas. Jokiu trasu nenaudoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 08, 17:38)
Paemiau ipyliau ir tai mikorizes,po savaites po viena lapai tvirteja. Velgi sunku pasakyti ar cia sutapimas ar cia kas. Jokiu trasu nenaudoju. 4u.gif

visgi surizikuosiu ir savo vandoms įbersiu mikorizės grūdų, nuojauta kužda, kad joms patiks g.gif .
Mačiau ir mikorizės vakciną, tai ant poko parašyta, kad palergonijoms rekomenduoja.
Atsakyti
Tik neissigaskit pelesiuku, normalu tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 08, 21:20)
Tik neissigaskit pelesiuku, normalu tai  biggrin.gif

Aga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką žinovėms, patarkit ką daryti - persodinau orche na maždaug gal prieš mėnesį, pagal tai kaip ji ėmė leisti naujas šaknis galima tvirtinti lyg ir viskas gerai, bet dilema - ėmė labai aukštai "kamiene" leisti šaknį, nuo apačios virš antro lapo, o skaičiau, kad jei šaknis leidžia virš lapo, reikia pašalinti lapą, bet jis pas ją pats didžiausias g.gif , tad klausiu patarimo ką daryti, iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nora72: 09 balandžio 2010 - 09:08