Man irgi panasu i kazkokius gyvius
pats tikriausias skydamaris, naikinti actara
labuka
turiu klausimeli:mano orchideju lapai ir ziedastiebiai pasidenge tokiais lipniais lasiukais? ar tai blogai? nuo ko tai? ir kaip su tuo kovoti, jei tai blogai?
turiu klausimeli:mano orchideju lapai ir ziedastiebiai pasidenge tokiais lipniais lasiukais? ar tai blogai? nuo ko tai? ir kaip su tuo kovoti, jei tai blogai?
QUOTE(gulbinukas @ 2010 04 05, 20:06)
labuka
As klausiau sitoj temelej to paties, bet kol kas niekas nepakomentavo maniske tik viena sitaip sukvailiojo, idomu kas tai galetu buti
Vaje koks bjaurus skydamaris, nurinkit visus ir dar nupurskit actara.
QUOTE(gulbinukas @ 2010 04 05, 19:06)
labuka
apie lipnius lašiukus
http://www.rojaussod...A1iukai#p209065
Ar daug cia yra auginanciu miltonia?Labai grazi gelyte,kvepia nuostabiai,tik ar lepi ji?
Sveikos, aciu,kas uzvede tema orchidejos.lt apie mikorize Galiu pasakyti,ka padariau,po to kai parasiau cia jums.Taigi kadangi diskusija nelabai vystesi,o mano orchideja tuo metu puikavosi ant virtuvinio stalo,reikejo kazka vistiek daryti.Zinokit,nezinau,tiesiog nuojauta gal buvo,bet paemiau ir pasodinau atgal ta savo orchideja,i ta pati substrata su visa mikorize Aj galvoju,kas bus - tas. Dabar mano pastebejimas Ta orchideja pirkau praitu metu ziemos pradzioj.Pries pora men pradejo leisti lapa,paskui kita.Kai persodinau,na praejo kazkur gal pora savaiciu,ji man leidzia orine sakni ir kartu lyg stieba.Nzn kiek cia itakos tos mikorizes,bet
Pries pora savaiciu parsinesiau dar dvi zydincias,begalo grazias orchidejas.Su viena viskas ok,kitos lapai buvo nulepe,taciau trys kotai ir kruva ziedu.Paemiau ipyliau ir tai mikorizes,po savaites po viena lapai tvirteja. Velgi sunku pasakyti ar cia sutapimas ar cia kas. Jokiu trasu nenaudoju.
Pries pora savaiciu parsinesiau dar dvi zydincias,begalo grazias orchidejas.Su viena viskas ok,kitos lapai buvo nulepe,taciau trys kotai ir kruva ziedu.Paemiau ipyliau ir tai mikorizes,po savaites po viena lapai tvirteja. Velgi sunku pasakyti ar cia sutapimas ar cia kas. Jokiu trasu nenaudoju.
QUOTE(carela @ 2010 04 08, 17:38)
Paemiau ipyliau ir tai mikorizes,po savaites po viena lapai tvirteja. Velgi sunku pasakyti ar cia sutapimas ar cia kas. Jokiu trasu nenaudoju.
visgi surizikuosiu ir savo vandoms įbersiu mikorizės grūdų, nuojauta kužda, kad joms patiks .
Mačiau ir mikorizės vakciną, tai ant poko parašyta, kad palergonijoms rekomenduoja.
Tik neissigaskit pelesiuku, normalu tai
Turiu klausimuką žinovėms, patarkit ką daryti - persodinau orche na maždaug gal prieš mėnesį, pagal tai kaip ji ėmė leisti naujas šaknis galima tvirtinti lyg ir viskas gerai, bet dilema - ėmė labai aukštai "kamiene" leisti šaknį, nuo apačios virš antro lapo, o skaičiau, kad jei šaknis leidžia virš lapo, reikia pašalinti lapą, bet jis pas ją pats didžiausias , tad klausiu patarimo ką daryti, iš anksto dėkoju už atsakymus