Įkraunama...
Įkraunama...

Su balto angelo pagalba...

Kaip smagu, kad viskas taip gerai baigesi, skaiciau ir jaudinausi. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
ašaros upeliais ritasi - tikrai labai už jus džiaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kvapą gniaužianti istorija su laiminga pabaiga wub.gif 4u.gif
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
Oi, ir as skaitau vis... Visi tie jausmai, tokie pazistami, tokie isgyventi ir artimi..
Daug buckiu ypatingai mazylei!! o tavo, Vdpra, Augustelis visad liks mano mintyse kartu su mano angeliukemis..
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 22, 18:49)
Kai 2008 metais rugpjučio mėnesi iškeliavo taip lauktas mūsų angelėlis...  verysad.gif  beliko tik svajoti... kad galbut kada nors mūsų šeimą aplankys gimties stebūklas... ir šįkart neišeis paskutinę minutę, o nuspręs pasilikti...
Kai tik gavome ginės leidima planuoti... kibome i darbus.. vienas mėnesis nieko, antras, trečias, ketvirtas... ir nieko ir nieko... vis tas NT rodo I... kiekvieną mėnesį neviltis... vis maldauju ir maldauju savo angelėlio sugrįžti, o jei negali atsiūsti mums kitą sesutę ar broliuką...
Matuoju BT... kazkokia įtartina  g.gif bet ankti dar džiaugtis... kiek tokių įtartinų buvo... rytą lipu iš lovos supykina  bigsmile.gif kitą rytą galva sukasi... lekiu i vaistinę NT... darbe pasidarau II  bigsmile.gif negaliu atsižiuret... laimė ir baimė... dvi draugės visa nėstumą keliavo kartu... turejau dvi amžinas drauges... Pasakau MV... nusišypso... abu žinom, kad džiaugtis labai anksti... žinom, kad džiaugtis galėsim kai jau turėsim ta svajonę ant ranku...
Nėštumas buvo gana lengvas... papykindavo vakarais... tai grįžus iš darbo tiesiai į lovą... kiekvieną dieną dėkodavau savo Angelėliu, kad jis mus saugo... o visas baimes stengdavausi užrakinti giliai giliai... taip stumiau dienas... vieną po kitos... kartais kai jau su baimėm nesusitvarkydavau, skambindavau giniui, važiuodavau pas jį... padaro echo nuramina... tik į pabaigą ir echo pradėjo nenuraminti... baimė vis giliau ir giliau smelkėsi į mane... atrodo tuoj tuoj vėl pabels į peti... ir smogs vėl ta pačia didele jėga...
Paskutinė savaitė... nuvažiuojame pas ginių... sutariame data... belieka laukti... o tą savaitę... kokie sapnai... koks sunkus laikas... susikraunu tašę... paglostau rūbelius... ir vėl bijau... paniškai bijau... o jei vėl... ir vėl nuveju mintis šalin... turi but gerai.. aš privalau šįsyk savo mergyte supti ant rankų... tiesiog privalau ją turėti...
Jau iš kovo 8 į 9 d naktį abu su MV kaip ant adatų... nei vienam nesimiega... sapnai košmariški... bet pagaliau rytas... Kaip visada su manim pasisveikina pilvelis...  wub.gif man ramu  pakolkas.... Į Kauną važiuojam kalbėdami beleka... pilvelis vis po biskiuką sukruta... tai šiek tiek ramina... nors ta įtampa jaučiasi visur... 7.30 val mes priėmime... ten moteriškės iš pradžių pasikėlę... kam čia taip anksti... ginius neskambino kur jus guldyt ir t.t. o dabar penkminutė... paskambinau aš giniui... liepia guldyt i gimdyklą... ir tada stebuklingu metodu paskaito mano neščios kortelę... ir tampa šilkinės... atjaučiančios... staigiai ir toniukus paklauso... ir kantrybės iš kažkur atsiranda su vos krutančia neštuke... aprengia tais seksovais naktiniais, duoda dar geresnį chalatą, kuris vos sueina.. ir kelia mus į gimdyklą... kolidoriuje dar tenka palaukti... ten MV sužiuri, kad gimė 10 vaikiuku ta budėjimą...  thumbup.gif pagaliau ateina akuserė... o jau visa nepatenkinta, kad ne tas žodis... tipo tuoj operacija tai kam ta gimdyklą teršt... bet nieks jos neklausia...  išeina kažkur... ir ateina jau visa išsivepus... Jungia prie aparato, kad toniukus užrašyt neranda...  blink.gif ir taip ir taip ji ten... MV jau stipriai nervinasi.. o aš rami... juk ka tik jaučiau judesiukus... ir pagaliau rado..  aišku dar spėja pridurti, kad per lašinius nieko negirdėt... nu visi girdėdavo tik jai vienai nesisekė... manau todėl, kad į kišenių nieko nekrito, tai ir nesisekė...  Sėdim gimdykloj toliau... laukiam ginio... 8.40 jo dar nėra...  operacija planuojama 9 val o jo dar nėra...  g.gif MV sakau būsim nukelti 11 val...  doh.gif matyt kas extra atsirado  8.45 įlekia daktariukas... nebijokit as jūsų nepamiršau... 9 važiuojam i operacinę... ruoškitės... ateina anesteziologė... gauna dovanėlę... supildom popieriukus... tada visokie kateteriai... tada dar venos neranda...  doh.gif nes viena gera yra, bet tą palieka extra atvejui... tai finiše baigė badyt ant opercinio stalo... Išveža... MV pabučiuoja... ir lieka laukti su savo jausmais... o aš su savo... baime... besidaužanti širdis... mintys belekokios... o dar kai pamačiau kiek operacinei žmonių...  Visi buvo pasiruošę viskam... operuojančių komanda, neonatologai, renimacijos komandos dvi: viena man, kita mus Meldutei... Širdis kulnuose... nors jų jau nejaučių... Pradeda operuoti... laukiu, laukiu... kantrybės nulis... laikas vos slenka... nuo morfijaus niešti veidą, akys trūkčioja... dar išgirdau plyšo... galvoju kas plyšo... kur plyšo... blink.gif  tada dar kelios minutės ir pajaučiu gimstant Meldutę...  neverkia... kodėl neverkia... ei ji neverkia...  unsure.gif Va jau verkia... akmenukas nuo širdies nusirito... wub.gif  o apstojo ten ja gal 10 žmonių... nieko nematyt tik girdėt kad verkia... anestezologė kažkur pabėga... kur ji eina  g.gif  o ji pasirodo pranešt naujieną tėčiui  Prineša mergytę... klausia ar turi varda... pasakau... aišku juokingai, bet beveik visi choro paklausė koks?????? Melda... mano Melda... wub.gif  guli šalia manes... susukta... tuoj eis pas tėvelį.... žinot kokia pirma mintis buvo pamačius ją... ir vėl visa i tėtę... Palaike kokias 5 min... pabučiavau ir išnešė... tada jau pradejau snausti... jaučiu kad gavau kazko i vena...  nes veida nervai tai labai traukė... tada ginius nusprendė mane pakalbinti... nes plyšo tai gimda... nereikėjo net pjauti...  vaikščiojau paskutines dienas ir visa laimė kad neplyšau... Augustukas pasaugojo sesytę...  wub.gif sukabinti ja sekės labai sunkiai giniui... daugiau lelių nerekomenduoja... sakė ir po 10 metų nežinia ar išnešiočiau... Siuvinejo mane dar ilgai... MV sakė jau nebežinojau ką ir galvot... po mergaitės gimimo mane išvežė iš operacinės tik po geros valandos... į intensyvią... ten pagulejau iki 16 val tada į paprastą palatą... o ten apie 17 val atvezė Meldutę... ir likom visam... nors naujagimių seselės prieštaravo.. kaip aš su lašelinėm, kateteriais naktį praleisiu... parleidom.. MV išėjo 8 val namo... nes daugiau jau nebeleido pasilikti... o mes likom...  ir pamperį keitėm... ir valgyt bandėm... nesakau kad buvo lengva.. skaudėjo... bet ko nepadarysi dėl jos... del taip lauktos, išsvajotos Meldutės...  wub.gif

Kiek daug tau reikejo iskesti 4u.gif Dziaugiuosi ,kad viskas gerai baigesi clap_1.gif ir turi dabar nuotabia dukryte 2.gif
Atsakyti
skaitau ir ašaros byra, aukite sveikos... ir vardas labai gražus wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi del jusu wub.gif wub.gif Bukit sveikos ir laimingos visada 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su laiminga pabaiga 4u.gif Sėkmės jums ir aišku sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 04 birželio 2010 - 10:57
SVEIKINU! AUKIT SVEIKOS IR LAIMINGOS! clap.gif clap.gif
Atsakyti