Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Veronika @ 2006 02 22, 19:35)
Nepyk, jei ką "turnai" paklausiau... biggrin.gif
Papildyta:
user posted image Lietuvoje?Bet juk Lietuvoje draudžiama su donoro sperma ar aš čia ką nors nesupratau? g.gif

Užbėgu ir aš už akių smile.gif Aš su vyro sperma pasidariau IUI. Donorais mes tik pasidomėjome, na jei reiks gal dar prie jų grįšime. Kol kas mums jie tik alternatyvus sprendimas.
Atsakyti
sveikos. si tema mums su vyru labai aktuali. mes Latvijoje jau buvome 4 kartus EGV klinikoje ir nieko. tai pradėjau abejoti ar aš galiu pastoti, nors gydytojai sako kad viskas pas mane tiesiog puiku. gal kas nors buvote tokioje pačioje situacijoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapyte @ 2006 07 17, 22:26)
sveikos. si tema mums su vyru labai aktuali. mes Latvijoje jau buvome 4 kartus EGV klinikoje ir nieko. tai pradėjau abejoti ar aš galiu pastoti, nors gydytojai sako kad viskas  pas mane tiesiog puiku. gal kas nors buvote tokioje pačioje situacijoje? g.gif

Esame tokioj pacioj situacijoj, donoro nereikia, galim patys, o neiseina ir viskas.
Bandom kitas stimuliacijos schemas, kitas klinikas ir tt.
Taciau ne donorinius grikiukus.
Savus.
blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos.

mums donoras yra vienintelė galimybė susilaukt vaikų.
man labai įdomu būtų dariusių šią procedūrą nuomonė dėl Latvijos klinikų. ar pavyksta? kokia procedūra ir pan...?
svarstom šią galimybę, bet nesinori nusvaigt ir nusivilt unsure.gif
galima į až.
Atsakyti
Doris, kiek skaičiau apie klinikas, susidariau tokią nuomonę, kad sėkmė priklauso nuo žmogaus laimės. Na, tiesiog jei pasiseka, tai pasisiseks visur.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 08 03, 09:17)
EGV man vis dar patinka labiausiai.
Bet po proceduros iš jų pagalbos nesulauksi. Kas ir kodėl nepavyko, ar ką daryt po teigiamo rezultato turėsi aiškintis LT. Bent jau man toks įspūdis susidarė.

labai ačiū Mirėja 4u.gif
norėčiau dar paklaust dėl poprocedūrinio laikotarpio. gal aš ne taip suprantu..
jei nepavyksta Lietuvoj inseminacija (ne apie donoro kalbu) ar šiaip yra daromi kažkokie tyrimai ar kaip? ar čia tiesiog jokio stebėjimo nevykdo Latvijoj? g.gif
o ko dar galima tikėtis po apvaisinimo?
sori, jei durnai skamba, bet man inseminacija tik vienas žingsnis.
mano poliscistinės kiaušidės, tai dar reiktų ovuliacijos skatinimą Lietuvoj daryt.

4u.gif
Atsakyti
4u.gif Mums EGV klinikoje taip pat patiko ir aptarnavimas tikrai neblogas. Tik nusivylėme kad iš 4 kartų mums IUI nepavyko ir nežinome priežasties. Gal tikrai dar mums neskirta susilaukti vaikelio. verysad.gif
Atsakyti
Na mergynos as prisijungsiu prie jusu.As taip pat vazineju i Ryga.Bet nieko baisaus ,kaip jums, man nera nutike.Daktaras be galo malonus.Pirkom vaistu ir neturejom daug latu issikeite,tai jis mums skolon dave ir dar uz vizita net nebeeme.Tai man su vyru net nejauku pasidare blush2.gif Kas del stebejimo,pries IVF,tai su malonumu ir ten stebi,bet as pati pasisiuliau,kad mane cia gyditoja gali stebeti(tiesiog man taip patogiau).Draugei nepasiseke IVF-as,tai jis ja nusiunte istirti kame cia reikalas pas kita spec.,ten rado priezasti,dabar gydosi ir ruosis vel daryti.Na o kai jusu paskaiciau,tai dabar net pati nezynau kaip cia ka daryti g.gif
Atsakyti
sveikos, merginos. gal kas gali pasakyt, kokioj situacijos daro IVF su donoro sperma, o kokioj uztenka to paprasto IUI ( ar kaip jis ten vadinasi...)? ar cia tokie pat kriterijai kaip ir be donoro?
Atsakyti
Koks paradoksas!!!! Jusu kiausides veikia gerai, tik jums reikia spermos donoro, o mano vyro spermograma ideali (taip sako gydytojai), tik mano kiausides nenori "dirbti". Viskas atvirksciai mirksiukas.gif Ir kodel auksciausiasis negali sureguliuoti taip, kad visiems butu gerai? Juk musu visu vienas ir tas pats tikslas- nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Ar as teisingai nugirdau per seminara, kad Lietuvoje kol kas kiausinelio donoryste nera draudziama, tik spermos?
Liudesiuk, VK sake turi rysi su Latvijos klinikomis, jie ruosia cia, o po to vaziuoji i Latvija, kaip supratau. Pataisykite mane, jei as klystu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolsta laivas @ 2007 01 19, 22:55)
Nesinori vaziuoti i Latvija ar Rusija... Gal kas gali pasiulyti kiasineli????

Rusijoje oficialiai leidziama tiek anonimiska kiausialasciu donoryste, tiek "savo" donoro. Pagal ju paskaiciavimus 80% renkasi anonimiska, 20% - "savo".
Siaip jau, del moraliniu priezasciu ir tolimesniu pasekmiu galvociau, kad geriau anonimiskumas... Istatymiskai taip sutvarkyta, kad niekas niekada nepareiks jokiu pretenziju i tavo vaika. Taipogi padaryti tyrimai del paslapties atskleidimo vaikui. Amerikonai mano, kad nei atskleidimas, nei nuslepimas nedaro jokios itakos vaikos vystymuisi, psichikai ir t.t. mirksiukas.gif
Jeigu neturite kitos iseities, tai rinkites donoryste, vis geriau, nei ivaikinimas. Daiva vakar IVF skyrelyje parase vienos Rusijos tinklapi, jeigu reikia BY, klausk manes i AZ (vis arciau...). Yra ir LV, taip pat zinai, kas gali parekomenduoti.
Atsakyti