Ką ten labai daug pasakosi - tiesiog žmonės gal per daug serialų prisižiūri.... . Aišku tada man nelabai buvo juokinga, nes ką tik po gimdymo nesinorėjo stresuoti... Na dabar esmę - kas ten nutiko ir kodėl visas skyrius buvo sukelti ant kojų . Atvežė tokią moteriškę po gimdymo - tokia drąsi, guvi moteris. Nustebau, kad ji ką tik pagimdžiusi ir vos ne pramoginius šoka kai aš tuo tarpu sunkiai ant kito šono apsiverst galiu... . Vėliau išaiškėjo, kad tai jos jau aštuntas vaikelis gimė... Vyras irgi jos buvo šalia. Pasirodo ,kad ji pagimdė neišnešiotuką (mergaitę) septynių mėnesių. Ir Utena neturi teisės tokių vaikučių, kurių plaučių funkcija dar pilnai neišsivysčiusi, laikyti. Pasiūlė iškart vežti į Vilnių. Ogo koks skandalas kilo - tas vyras, kad pradėjo rėkti, jog neleisias išvežti savo vaiko , o jei jie jo neklausys, tai jis atsisakys ir vaiko ir žmonos. Ta moteris išpradžių su vyru sutiko, o po to tik tylėjo... Visas personalas sukilo. Gal šeši gydytojai į palatą subėgo - bandė įkalbėt, kad pagalvotų apie vaiką, jog nenervuotų žmonos... Bet kur Tau, kaip įsikando, kad ten jo vaiką sukeis su kitu ir giedojo visą laiką tą patį... Galvojau jau prašysiuos į mokamą paltą . Pagalvokit, aš džiaugiuosi savo mažyle, glostau ją, bučiuoju - ir girdžiu tokius dalykus... Visaip stengiausi uždengt savo dukrytę, kad tik nenužiūrėtų... aišku kvaila, bet... Galų gale tą mergaitę išvežė į Vilnių, o jos mama iškart susirinko savo daiktus ir išvažiavo su vyru namo. Neįmanoma visko nupasakoti, nes galvojau, kad jau visi civilizuoti šiais laikais...
QUOTE(Žizell @ 2011 01 27, 18:37)
O pas ka merginos lankotės apžiūroms? Dar tik pradžia nėštumo,bet labai daug klausimų kyla, tai norisi turėti patikimą ginekologę. pirmą kartą buvau pas Diškevičienę,bet tiesiog neturėjau kito pasirinkimo tuo metu, jau reikėtų apsilankyti antrą kartą ir negaliu nuspręsti pas ką. Pas ką lankotės ir ar patenkintos esat?
aš tai lankiausi tiek su pirmu, tiek su antru vaiku, pas Kolesnikovienę. Nieko blogo neturiu ką pasakyti. Su pirmu kai vaikščiojau - tai labai patiko, nes mokėjo nuraminti, patarti - jaučiausi saugiai. Dabar, po šešerių metų pertraukos kažko lyg ir trūko iš jos pusės, bet gal todėl, jog ji galvojo, kad antras vaikelis ir aš jau rami... O viskas atvirkšiai buvo . Aišku reikia klausti pačiai jei kas neaišku, tačiau kaip gydytoja man ji patiko - visada maloni. Ir seselė jos labai šauni.
QUOTE(saulele28 @ 2011 02 04, 11:03)
.... Pasirodo ,kad ji pagimdė neišnešiotuką (mergaitę) septynių mėnesių. Ir Utena neturi teisės tokių vaikučių, kurių plaučių funkcija dar pilnai neišsivysčiusi, laikyti. Pasiūlė iškart vežti į Vilnių. Ogo koks skandalas kilo - tas vyras, kad pradėjo rėkti, jog neleisias išvežti savo vaiko , o jei jie jo neklausys, tai jis atsisakys ir vaiko ir žmonos. Ta moteris išpradžių su vyru sutiko, o po to tik tylėjo... Visas personalas sukilo. Gal šeši gydytojai į palatą subėgo - bandė įkalbėt, kad pagalvotų apie vaiką, jog nenervuotų žmonos... Bet kur Tau, kaip įsikando, kad ten jo vaiką sukeis su kitu ir giedojo visą laiką tą patį... ............Neįmanoma visko nupasakoti, nes galvojau, kad jau visi civilizuoti šiais laikais...
nu joooo komedija gerai kad dar pavyko itikinti asila vyra, kitaip negaliu issireiksti. Tai gi gal kartu su leliuku galejo vaziuoti istikro jei jau taip bijojo, kad sukeis
QUOTE(Sirvita @ 2011 02 04, 13:53)
nu joooo komedija gerai kad dar pavyko itikinti asila vyra, kitaip negaliu issireiksti. Tai gi gal kartu su leliuku galejo vaziuoti istikro jei jau taip bijojo, kad sukeis
tame ir esmė, kad vyro tai neįtikino - atvažiavo iš Vilniaus gydytoja ir nesismulkino - paėmė ir viskas. Vyras dar bandė sakyti, kad jis nepasiims dukros iš ten - gydytoja tiesiai šviesiai atsakė - užauginsim... Tas gal ir padėjo, nes jis iškart nutilo. Čia ne Utenos gydytojai ir personalas - šokinėjo visi kaip apie kokius ministrus . Utena buvo susitarusi, kad ir motinai rastų kokią vietą Vilniuje - prie vaikučio - sutiko. Tačiau kai atvažiavo renimobilis iš Vilniaus - neėmė. Mano vyras buvo šoke, ką jau kalbėti apie mane. Gėda sakyti, bet kai jie išvažiavo - tokį palengvėjimą pajutau . Po to Blažienė dar atėjo paklausti kaip jaučiuosi po tokių svečių... Bijojau, kad vėl ką nors paguldys, bet po to išbuvom vienos
QUOTE(saulele28 @ 2011 02 04, 17:50)
tame ir esmė, kad vyro tai neįtikino - atvažiavo iš Vilniaus gydytoja ir nesismulkino - paėmė ir viskas. Vyras dar bandė sakyti, kad jis nepasiims dukros iš ten - gydytoja tiesiai šviesiai atsakė - užauginsim... Tas gal ir padėjo, nes jis iškart nutilo. Čia ne Utenos gydytojai ir personalas - šokinėjo visi kaip apie kokius ministrus . Utena buvo susitarusi, kad ir motinai rastų kokią vietą Vilniuje - prie vaikučio - sutiko. Tačiau kai atvažiavo renimobilis iš Vilniaus - neėmė. Mano vyras buvo šoke, ką jau kalbėti apie mane. Gėda sakyti, bet kai jie išvažiavo - tokį palengvėjimą pajutau . Po to Blažienė dar atėjo paklausti kaip jaučiuosi po tokių svečių... Bijojau, kad vėl ką nors paguldys, bet po to išbuvom vienos
nu joa gera cia komedija
QUOTE(egluciukeee @ 2011 02 04, 18:35)
nu joa gera cia komedija
eina sau vyras asilu asilas, juk mergaitei gresia pavojus gyvybei o jis ka daro, buciau mamos vietoj policija iskvietus, juk jam vailelis ne motais, tai gal is gilaus kaimo neispruselis koks ir menko protelio
QUOTE(aura. @ 2011 01 07, 21:02)
Utenoj gerai tylu, nedaug gimdyvių, kaip kiti specelistai nežinau, bučiau ir negimdžius jei ne iš Vilniaus Daubaris, kitu atveju bučiau važiavus Vilniun, bet taip pasisekė jis budėjo.
O aš šiandien tokį atsitikimą apie Daubarį užgirdau, kad net baisu pasidarė . Mamytė po gimdymo dvi savaites skausmus kentė, o tik vėliau paaiškėjo, kad visų išgirtas gydytojas nesugebėjo tinkamai apžiūrėti ir mamytę su tamponais į namus išleido Ten jų per ar po siuvimo prikišo.
Išvada: visur ir prie visų gerai, kai gerai baigiasi
Aš Utenos daktarais esu labai patenkinta.
Pirmajam buvo CP. Operavo Dumšė . Atsidėkojau tik simboliškai
Antrąją turėjo jau operuoti, bet visdėlto sėkmingai pasigimdžiau prie Archipovienės Liuks moteriškė . Nei tariausi, nei pinigų mokėjau, o aptarnavimas buvo superinis . Labai esu dėkinga akušerei Palevičienei . Vėliau atsidėkojau daktarei, bet jau taip simboliškai .
Na ir kas, kad jau nuo seno yra kalbama apie tas stafkes . Nu nepaliks gi neščios visam laikui
Aš net apsižliumbiau išvažiuodama iš ligoninės... Kažkaip apėmė nuojauta, kad daugiau kaip pacientei nebeteks čia lankytis.... Dumšė palydėdamas, net į žanduką pabučiavo
O mokėti vaikų daktarei, tai man net minčių nebuvo kylę . Bet tikrai neprasčiau tą mano lėlytę apžiūrėjo . Priedo, mums grėsė rizika dėl stiprios geltos (dėl mano minusinio kraujo, o dukros paveldėto pliusinio kraujo) ir jau iš karto perspėjo, kad jei kas tai teks į Vilnių gultis, nes čia neturi tų švytinimo lempų.
Mums gelta nesustiprėjo, bet va gydytoja Rimšienė lygiai po savaitės paskambino man ir pasiteiravo, kaip ten mums su gelta . Sakė, kad jai bais neramu, kai tokius vaikučius taip anksti iš ligoninės išrašo . Tai ar bloga čia priežiūra?
Manau, kad skambino man iš pareigos, o ne dėl palikto mano šokolado....
QUOTE(saulele28 @ 2011 02 04, 16:50)
tame ir esmė, kad vyro tai neįtikino - atvažiavo iš Vilniaus gydytoja ir nesismulkino - paėmė ir viskas. Vyras dar bandė sakyti, kad jis nepasiims dukros iš ten - gydytoja tiesiai šviesiai atsakė - užauginsim... Tas gal ir padėjo, nes jis iškart nutilo. Čia ne Utenos gydytojai ir personalas - šokinėjo visi kaip apie kokius ministrus . Utena buvo susitarusi, kad ir motinai rastų kokią vietą Vilniuje - prie vaikučio - sutiko. Tačiau kai atvažiavo renimobilis iš Vilniaus - neėmė.
va čia tai istorija
oi kiek bloga teko girdėt apie Dumšę
QUOTE(aura. @ 2011 03 16, 11:17)
oi kiek bloga teko girdėt apie Dumšę
girdėjau tik tiek, kad seniau jis buvo neabejingas stikliukui
O vat kad ką nors gimdyvei pridarė, tai neteko girdėti
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 22, 17:29)
girdėjau tik tiek, kad seniau jis buvo neabejingas stikliukui
oi teko baisių dalykų girdėt
QUOTE(aura. @ 2011 03 22, 18:53)
oi teko baisių dalykų girdėt
tai papasakokit man irgi idomu apie dumse girdet?
Cia turbut apie kiekviena gydytoja gali baisybiu isgirsti.
Pvz., eileje pas chirurga sutikau mama su vaiku, kai eini 1 men. apziurai. Archipoviene kirpdama vandenu maisa ikirpo vaikui i galvyte
Teisingai Musyte parase:
Pvz., eileje pas chirurga sutikau mama su vaiku, kai eini 1 men. apziurai. Archipoviene kirpdama vandenu maisa ikirpo vaikui i galvyte
Teisingai Musyte parase: