Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(laiimule @ 2010 11 28, 00:35)
....... ir ji prigėrus jų, sekundžių reikalas ir jos būtų nebeatgavę verysad.gif

patyriau sita jausma console.gif lauki kada leliukas verkti prades, o jis neverkia...manaji irgi intubavo po CP
Atsakyti
Mamytes gal kuri zinot Utenos ginekologo Dumses tel nr.Parasykite i AŽ.
Atsakyti
niekaip nesuprantu logikos: jei viską tvarko gydytoja - tai suprantama, kad gydytojai daugiau duodi, bet jei akušerė, o gydytoja tik stovi ir žiuri - tai koks tikslas duoti daugiau? g.gif O kada vaikų gydytoja vaiką apžiūri - draugė sakė, kad paros bėgyje - tai kaip ją pagauti ir tuos pinigėlius duoti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Niekada nemaniau, kad tokiu baisiu daktareliu buna... Juk jie dave hipokrato priesaika, ir turi daryti viska, kas butu geriausia.. o dabar tai ,,,, siaubeli siaubeli kai pagalvoji g.gif ............. Bet smagu kai viskas gerai baigesi smile.gif saunuoles mamulytes smile.gif
Ziurekit dar norejau paklaust, man jau kaip ir 18 savaitele eina, o as man regis judeseliu nejauciu, o jei ir jauciu nesuprantu ar skranddis ar judesiai... gal galit pasakyt , kaip jie pasireiskia, kai buvau pas gine sake viskas ok... sirdele plaka, bet as noriu jausti, ir suprasti kokie buna tie judeseliai.. doh.gif
Atsakyti
Ziurekit dar norejau paklaust, man jau kaip ir 18 savaitele eina, o as man regis judeseliu nejauciu, o jei ir jauciu nesuprantu ar skranddis ar judesiai... gal galit pasakyt , kaip jie pasireiskia, kai buvau pas gine sake viskas ok... sirdele plaka, bet as noriu jausti, ir suprasti kokie buna tie judeseliai.. doh.gif
[/quote]

Aš jau antro vaikelio laukiuosi ir tai kai pradėjo judėti nelabai supratau blush2.gif . Nepergyvenk - pajusi, o vėliau gali tekti netgi "raminti" kad tik futbolą nustotų pilvelyje žaisti nestuke.gif . Ypač sunku suprasti jei tai pirmas nėštumas, ir pirmam nėštumui 18-savaitė - šiektiek ankstoka judesiams. viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=saulele28,2010 12 12, 19:17]
[/quote]

Aš jau antro vaikelio laukiuosi ir tai kai pradėjo judėti nelabai supratau blush2.gif . Nepergyvenk - pajusi, o vėliau gali tekti netgi "raminti" kad tik futbolą nustotų pilvelyje žaisti nestuke.gif . Ypač sunku suprasti jei tai pirmas nėštumas, ir pirmam nėštumui 18-savaitė - šiektiek ankstoka judesiams. viskas bus ok mirksiukas.gif
[/quote]

Aciukas blush2.gif smile.gif net nuraminai mane smile.gif doh.gif 4u.gif 4u.gif
Istikruju pirmas smile.gif gal ir jua, bet nesuprantu ar cia pilvas ra kas... buna kad vibruoja, tai cia gal juda smile.gif blush2.gif
Atsakyti
As irgi apie 18-19 savaite pajutau pirmus judesiukus, nors, is pat pradziu atrode, kad pilvas gurguliuoja, bet kadangi paprastai taip nebudavo, tai supratau, kas cia per reikaliukai dedasi nestuke.gif
O pas ka, mamytes, planuojate gimdyti Utenoje?
Atsakyti
QUOTE(egluciukeee @ 2010 12 12, 20:27)
Istikruju pirmas smile.gif gal ir jua, bet nesuprantu ar cia pilvas ra kas... buna kad vibruoja, tai cia gal juda smile.gif  blush2.gif

tai aišku, kad čia judesiai. Nenorėk, kad kilnotųsi visas pilvas, juk pilvinukas dar toks mažytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 12 13, 17:07)
tai aišku, kad čia judesiai. Nenorėk, kad kilnotųsi visas pilvas, juk pilvinukas dar toks mažytis  4u.gif

tame ir esme, kad pilvas jau didziulis smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukeee @ 2010 12 14, 22:24)
tame ir esme, kad pilvas jau didziulis smile.gif) 4u.gif

bet pilvo gyventojas mažiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 15 gruodžio 2010 - 08:15
Sveikos, mamytės bye1.gif

As irgi esu is Utenos. Noreciau prisijungt prie jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brisiune @ 2010 12 15, 16:22)
Sveikos, mamytės bye1.gif

As irgi esu is Utenos. Noreciau prisijungt prie jusu smile.gif

junkis junkis smile.gif seip yra dar temele utenos nestukems smile.gif)
poteme nestukiu pasnekesiai ar kazkas pan smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciukeee: 15 gruodžio 2010 - 17:33