Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(Jeta @ 2010 09 05, 13:11)
vaikiukus rengia jūsų paduotais rūbais, taip, kad reikia turėti atskirai įsidėjus ir vyrui parodžius- vilnones kojinytes, sauskelnes 1 vnt, bodžiuką arba siaustinuką ir šliaužtą. jų paprašo sesutė ir atneša vaikiuką aprengus jūsų rūbeliais 4u.gif
gimdymui jokių palų ir naktinių nereikia- viską duoda. tik reikia turėti mikrolax klizmutes (2 vnt), bet gali užterkt ir 1.  o jau palatoje, galite turėti savus naktinukus, vis tik savas rūbas arčiau kūno, o be to labai jau sexy tie ligoniniai naktiniai lotuliukas.gif

Tai jei 3 dienas buni ligoninej, tai nemazai dar rubeliu reikia tureti isidejus g.gif

Anksciau reikdavo tureti paciai nusipirkus tokias vienkartines palas, jos ipakuotos hermetiskai budavo.

Jo jo, tikrai labai sexsi ligonines naktyniai thumbup.gif bet jie, kiek pamenu, buvo labai patogus maitinti leliuka, o be to dar ir negaila kad sutepsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 05, 16:11)
*Tai jei 3 dienas buni ligoninej, tai nemazai dar rubeliu reikia tureti isidejus g.gif

**Anksciau reikdavo tureti paciai nusipirkus tokias vienkartines palas, jos ipakuotos hermetiskai budavo.

***Jo jo, tikrai labai sexsi ligonines naktyniai  thumbup.gif  bet jie, kiek pamenu, buvo labai patogus maitinti leliuka, o be to dar ir negaila kad sutepsi ax.gif

*nesidėk labai daug 3-4 komplektukus ir gana. jei ko pritrūksi, taigi vyras atveš. Man baisiai buvo juokinga,kai mano palačiokė atvyko su dviem didžiulėm tašėm ir paskui nieko nerado. O aš išvažiavau ir atvažiavau su viena tašyte. Ir pampių pokais nereikia, kokį 10 vnt įsidėk ir užteks, dar duoda dovanėles, ten lyg ir 4 vnt yra. O jei ko pritrūks atvež TB 4u.gif Net rankšluosčio dabar vaikui neimčiau, nes tų vystikliukų duoda kiek nori, tai jais ir apvalai. Tik sau rankšluosčio reikia.
** nereikia dabar, nebent gali sau nusipirkt paklotėlį, jau palatoj į savo lovą nakčiai įsitiest, bet ne tą brangų apie kurį kalbi, t.y ne sterilu, o paprastą.
*** tai gimdymui , be abejo, tais velkiesi , kuriuos duoda, bet palatoj,jau po gimdymo, bent jau man nesmagu su tais ligoniniais, juk ateina ir lankytojai. Aš turėjau savus, per priekį susagstomus, tai labai patogu buvo maitint 4u.gif

Dar pagalvojau, kad labai orai atšalo, kaži kaip palatose, jeigu šalta, tai siųlyčiau adijaliuką vaikui pasiimt, nes ten duoda tokias mažytes kaldrytes. Aš kadangi gimdžiau spalį, tai prašiau MB, kad atvežtų vaiko adijaliuką 4u.gif
Atsakyti

aciu Jeta, uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 14:51)
aciu Jeta, uz informacija  mirksiukas.gif

nėr už ką, bile mačytų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif na prisiskaiciau komentaru cia visokiausiu doh.gif saip tai jai reiktu dar karta gimdyti,gimdyciau utenoje,patiko,kad malonios sesutes,akusere,o vat gydytoja nezinau,nelabai ji man kaskaip,isanaksto nesitariau,tai buvo vadapoliene
Atsakyti
Gmdziau Utenoje pries 5 menesius. Pasidalinsiu ispudziais smile.gif
Patekau pas Gyd. S. Daubari, jo darbu likau visiskai patenkinta smile.gif Profesionalas su geru humoro jausmu thumbup.gif Gimdziau lengvai ir linksmai smile.gif
O vat palata, nors ir po remonto - nuvyle... Tiksliau ne pati palata, o dusas prie jos (ka ten dusas, slangele nuo kriaukles atvesta, atsisedi ant unitazo ir apsiprausi... doh.gif ) Labai nepatogu, juolab, kad pagimdzius tikrai norisi palysti po dusu o ne vien dunde apsiplaut g.gif .
Vietinis personalas paslaugus ir malonus, taciau mane, kaip naujai iskepta puszale mamyte ismuse is veziu skirtingi skirtingu pamainu pamokymai kaip vaikuti priziureti. Privede iki asaru, kai viena sesute liepia daryt taip, o kita pamaciusi sako, kad sitaip negalima... schmoll.gif
tai tiek pastebejimu, gal kuriai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
prisiminiau, kas del personalo, siaip juokinga, bet ir pikta kartu rolleyes.gif
Ta diena kai israso gimdyve namo, paprastai apziura tradiciskai buna ryte 8 val, o vaikiuko veliau ir esi laisva.
Esme ta kad zynojau, kad ta diena priklauso maitinimas pacienetei pilnai visai dienai (pusr, pietus , vak), tai taip pat ir lova tuo paciu. Na ir galvoju nera kur skuba, pavalgysiu pietus ir vaziuosiu, juolab kad namie nebuvo galimybes gryzus valgyt gaminti nei man nei mano artimiesiems - remontas virtuveje.
Tai vat susikrovem daiktus ir pasiruosem isvykti su palatos kaimyne jau iki 11 val. panasiai apie toki laika atnesa pietus. Jau iki to laiko buvo kelis sykius atejus valytoja ir vis klause kada isvaziuosit doh.gif nes tipo jai pamaina baigiasi. As zinodama kad popietu isvaziuosim tai pasakiau kad po 12 val tai tikrai busiu ir itikriausia ilgiau. Tai ta moteriske pradejo moralizuoti (gerai kad normaliu dar tonu) umn.gif kad gali darbdaviai TOKIA diena ir iseigyne vyrui duoti doh.gif
Nu vien zo, buvo pikta istikro, jei man priklauso lova dar visai dienai, tai kokio bieso ji vos ne su sluota varo mane namo gun_bandana.gif po to dar kelis sykius i palata kiso galva sesute, daktaras, tipo "o tu dar cia?" doh.gif mazasis kaip tik pries pat isvaziavima dar uzsimane pavalgyt tada dar prikrove vystiklus, vel krapsciausi tasej jieskodama daiktu doh.gif Namo isvykom apie 14 val.
Buvo ir nepatogu ir pikta, tai vat kokia situacija teko isgyventi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 02 lapkričio 2010 - 10:46
QUOTE(Jurgile @ 2010 03 26, 17:04)
Ką gi, gimdžiau Utenoje. Šiaip likau labai patenkinta - ir gydytojai buvo labai rūpestingi, ir palatos suremontuotos. Bet tik vienas minusėlis: grįžę namo sužinojom, kad turim auksinį stafilokoką, kuriuo paprastai užsikrečiama ligoninėje. Taigi... būk atsargi.
O šiaip tikrai viskas buvo super, tuo labiau, kad pirmą parą gulėjom mokamoje palatoje, nes nebuvo laisvų vietų kitur. Ten tai iš viso komfortas - televizorius, šaldytuvas, normali dušinė, net tualetinio ir rankšluostinio popieriaus yra. tongue.gif Tik, deja, tas malonumas mokamas. blink.gif
Dėl gimdyklų... Aparatūroje nelabai nusimanau, bet neatrodo kaip carinė, gimdymo lova moderni, yra tualetas, dušinė.
Gimdžiau prie Dumšės, pasirodė kaip labai rūpestingas ir atsakingas gydytojas. Visą laiką buvo šalia, jei pasitraukdavo, tai tik kelioms minutėms. Ir akušerė buvo labai labai faina.
Tai tiek. Sėkmės tau.

lotuliukas.gif blink.gif blink.gif mano tevelis visai renovacijai vadovavo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(egluciukeee @ 2010 11 02, 22:01)
lotuliukas.gif  blink.gif  blink.gif  mano tevelis visai renovacijai vadovavo smile.gif)

Ir ka Jus tuo norite pasakyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2010 11 03, 17:44)
Ir ka Jus tuo norite pasakyti?  smile.gif

Nieko smile.gif tik taip smile.gif)) kazkaip daug kalbat apie atnaujinimus tai nesusilaikiau smile.gif) tongue.gif mirksiukas.gif ...
maciau kaip buvo pries kaip buvo po smile.gif tai nepalyginsi smile.gif tik nzn kas per aparatura .. ar irgi atnaujinta ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukeee @ 2010 11 03, 19:43)
Nieko smile.gif tik taip smile.gif)) kazkaip daug kalbat apie atnaujinimus tai nesusilaikiau smile.gif) tongue.gif mirksiukas.gif ...
maciau kaip buvo pries kaip buvo po smile.gif tai nepalyginsi smile.gif tik nzn kas per aparatura .. ar irgi atnaujinta ar ne smile.gif

Siaip neblogai viskas atrodo, tik dusais palatose manau irgi buvo galima pasirupinti... cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės!!!!!!! 4u.gif

Aš čia visai naujokė blush2.gif . Tačiau labiausiai mane domina kokios dabar "gimdymo kainos" Utenoje. Gimdžiau prieš 6-is metus, tai pakako 100 ir 100. Įdomu dabar kaip? O gal visai nebereikia g.gif
Atsakyti