QUOTE(Erikutje @ 2010 05 20, 14:05)
as pati per nestuma gulejau skyriui 2 kartus...tikrai nepasakyciau kad kas buvo ne taip...skaitosi ir sesutes ir daktarai...bet zinau viena kad utenoje antro vaiko negimdysiu....man jau buvo 42 savaites....man paciai 19m...i skyriu ejau kone kiekviena diena apziurai....
Gyd. Blaziene Vodapoliene ir Dumse apziurejo...ir labai pasipiktinau Vodapolienes komentaru....nebutina del skausmeliu keliu iskart cia lekt nors kiti norejo skatint ir kad gimdyciau....jus dabar issivaizduokit mano situacija....42 savaites, bijojau del kudikio...kai jau pajutau saremiukus atvaziavau i priemima o ten budejo is vilniaus atvaziaves daktaras Sigitas Daubaris, jam akys ant kaktos isoko kai pamate kiek laiko pernesiotas...tai skubei skatino, vandenu jau nebebuvo tik keli lasai, o jau ir placentoje buvo uzdegimas...jis sako dar dvi dienos ir butu buve viskas....manau kad kai kam pinigeliai susuke galvele....nors cia tik mano asmenine nuomone....
...ir dar labai noriu pagirti ginekologe Kolesnikoviene pas kuria vaiksciojau per nestuma....si daktaryte kai gulejau skyriui ateidavo, visada pasiteiraus kaip jautiesi....ir taip labai maloni...
...
As pirma gimdziau Ukmergeje su niekuo nesitarus, tai viskas buvo
Personalas, gydytojai,aplinka
Labai esu patenkinta. Antra jau buvau nusprendusi Utenoje gimdyti,bet nuomone apie Utenos GN pradejo krypti i blogaja puse. Pasiklausius tai cia gydytojams tikrai truksta profesionalumo
Nesuprantu,kaip ir tau leido tiek laiko pernesioti,juk labai pavojinga
As tikrai daug domiuosi Utenos GN ir nuomoniu visokiu, tik paskutiniu metu prastoki atsiliepimai... Kad ir apie pacia Vadapoliene, dar ir susitarus su ja nelabai rupinasi
As ir apie Kolesnikoviene negaliu nieko gera pasakyti
Dabar lankausi nuo 23sav.pas ja ir man apziuros nepatinka, jau taip pavirsutiniska viskas
Siaip vazinejau su pirmu privaciai i Vilniu, su antru irgi vis dar vazineju. Bet ir cia uzsiregistravau, kad uz tyrimus nereiketu moketi ir dabar labai gailiuosi. Cia tik laiko gaisimas
Nezinau,kaip bus. Dar laiko turiu,matysiu kur cia reiks gimdyti
Vyras sako nesitart su jokiu gydytoju, nes kokia is to nauda. Gerai butu jai pas S.Daubari pakliuciau
Nes girdejau jis tikrai