Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(Daliusia @ 2010 04 12, 11:27)
O rimtai palatos yra bendros ir tu kurios jau pagimde su leliais ir tu kurios su saremiais kankinasi? g.gif
Jei taip tai nesamone didziule. schmoll.gif
Papildyta:
Kai skaiciau komentarus buvau susidariusi tokia nuomone, bet jei ne tai labai dziugu tada  thumbup.gif
Panasu akd yra rimtas ir geras gydytojas Utenoje.

Negaliu pasakyt tiksliai del palatu, nes pati mokamoj gulejau. Bet manau, kad reik gulet kartu su pagimdziusia, jei nera laisvu palatu. Bet nieko baisaus, nes is pradziu saremiai nera skausmingi labai, o kai jau pradeda normaliai skaudet, tai i gimdykla reik persikelt ir paskutines valandas ten but. Tai jei is skausmo pradetum kokias nesamones daryt - nieko baisaus, matys tik gydytoja(s) ir akusere mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 04 12, 12:02)
Ar gimdete kas pas gydytoja Blaziene?

Man ji su Stoniu darė CP
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 04 13, 11:22)
Man ji su Stoniu darė CP

As gimdziau.Pas ja jautiesi uztikrinta.Griezta, bet viska puikiai paaiskina.Labai greit prie jos pagimdziau.Susiuvo irgi puikiai, viskas gerai ir greit sugijo. :super
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

klausykit, cia man toks klausimelis iskilo - ar uzsaldo kai siuna???? doh.gif kazkaip labai baisiai issivaizduoju ta visa plysima ir siuvima ... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2010 04 14, 17:10)
Sveikutes  4u.gif

klausykit, cia man toks klausimelis iskilo - ar uzsaldo kai siuna????  doh.gif kazkaip labai baisiai issivaizduoju ta visa plysima ir siuvima ... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aisku, kad uzsaldo.Siuvimas jau buna didziausias atokvepis po visko.Nera ko bijoti.Gal ir nereiks siuti, ne visoms kerpa ar plysta.
Atsakyti
klausykit, cia man toks klausimelis iskilo - ar uzsaldo kai siuna????  doh.gif kazkaip labai baisiai issivaizduoju ta visa plysima ir siuvima ... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na mane su pirmu tai kirpo, todel teko ir siuti. Nuskausmino, bet man vistiek skaudejo ir labai nemalonu buvo schmoll.gif Na bet ten kelios tik siules. Nenoriu gazdinti, bet jau kai pagimdai atrodo atsikvepi ir dar laukia tas siuvimas doh.gif Na aisku iskenciama, nera kur bepasideti. Tik po visko jau norisi pailseti ax.gif

braske09 kai pagimdysi parasyk, kaip tau sekesi. Nes as irgi planuoju Utenoje gimdyti, tik nezinau ar tartis su kuo, ar taip vaziuoti g.gif Nes bus rugpjutis, tai daug kas atostogaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiva: 15 balandžio 2010 - 09:28
QUOTE(braske09 @ 2010 04 14, 16:10)
Sveikutes  4u.gif

Uzsalde pries pat stumima, kad maziau skaudetu, jei tektu kirpt ar plystu. O pries siuvima nesalde, nes dar buvo likus nejautra. Aisku, jautesi truputi, bet nieko baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Wiva @ 2010 04 15, 11:26)

braske09 kai pagimdysi parasyk, kaip tau sekesi. Nes as irgi planuoju Utenoje gimdyti, tik nezinau ar tartis su kuo, ar taip vaziuoti g.gif Nes bus rugpjutis, tai daug kas atostogaus doh.gif

butinai parasysiu kaip kas ir kur, zinau kad idomu, nes ir man paciai idomu kas cia musu laukia nestuke.gif pirmadieni vel zygiuosiu pas gydytoja, tai gal ka idomesnio po apziuros pasakys thumbup.gif taip laukiu ....
Atsakyti
Sveikutes  4u.gif

nu man ir kirpo ir plysau, tad salde, bet man tai skaudejo ir jautesi verysad.gif
net dbr surpuliukai nubego per nugara unsure.gif
Atsakyti
labas mamos
senos temos neskaiciau blush2.gif bet gal kuri zinosit ir pasakysit ar utenoj imanoma pasidaryt epidura? nes as pirma gimdziau vilniuj, buvo kazkaip paprasciau tuo klausimu...
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2010 04 21, 12:16)
labas mamos
senos temos neskaiciau  blush2.gif  bet gal kuri zinosit ir pasakysit ar utenoj imanoma pasidaryt epidura? nes as pirma gimdziau vilniuj, buvo kazkaip paprasciau tuo klausimu...

Sveikinu 4u.gif Nestumo virusas sekmingai siaucia mirksiukas.gif
Daro epidura Utenoj, bet ne taip jau paprasta ji gaut g.gif O kodel nenori be nuskausminimo gimdyt? Juk antras vaikutis paprastai greiciau pasauli isvysta...
Atsakyti
Sveikos, moterys smile.gif
Sakykit, gal ką girdėjot apie natūralų gimdymą Utenos ligoninėje. Na, turiu omeny neskubėti su cezariu, gimdymą be skatinamųjų, virkštelės nekirpimą pirmomis sekundėmis, leliuko paguldymą mamai ant krūtinės pirmom valandom, ir visa kita ir pan..
Aš tartis su niekuo nenoriu...
Reiketų nuvažiuot apsižiūrėt palatas. Vis geriau matyt, kur važiuosi smile.gif
pirmąjį gimdžiau Trakuose. Labai geri įspūdžiai. Galvoju arba ten traukti, arba i Utena, jei ką smile.gif
Atsakyti