Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje

QUOTE(dajolu @ 2011 04 07, 13:04)
Cia turbut apie kiekviena gydytoja gali baisybiu isgirsti.
Pvz., eileje pas chirurga sutikau mama su vaiku, kai eini 1 men. apziurai. Archipoviene kirpdama vandenu maisa ikirpo vaikui i galvyte  blink.gif

Teisingai Musyte parase:
Išvada: visur ir prie visų gerai, kai gerai baigiasi

o siiaubeli, kaip taip imanoma smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Gimdžiau Utenoje, pas Blažiene, bet jai padėjo Achopianienė (ar kaip ten ji) smile.gif buvo planuotas cz, atsidėkojom tik po gimdymo, viskas labai puikiai, ir gydytoja labai labai tokia. Na žožiu, puiki. Jei kam reikia, patariu gimdyt tik pas ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukai @ 2011 04 18, 14:25)
Gimdžiau Utenoje, pas Blažiene, bet jai padėjo Achopianienė (ar kaip ten ji)  smile.gif  buvo planuotas cz, atsidėkojom tik po gimdymo, viskas labai puikiai, ir gydytoja labai labai tokia. Na žožiu, puiki. Jei kam reikia, patariu gimdyt tik pas ją smile.gif

kai cz tai manau visai kitokia ten situacija nei gimdymas
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 04 18, 14:33)
kai cz tai manau visai kitokia ten situacija nei gimdymas

ar del gimdymo ar del cz vis tiek rekomenduociau pas Blaziene rolleyes.gif
Atsakyti
utenoje negimdziau nei vieno vaiko nors pati esu vietine, su vidurineliu prasiausi pas dumse (jis mamos draugas nuo vaikystes, + katu dirbo ) tai jis niekaip neatrado laiko susitikti, po to kai pagimdziau pas tummakova vilniuje, skambina ir klausia, o tai kodel tu neateini..... 2009m pries gimstant dvyniam, arcipoviene,dumse ir diskeviciene, kartu apziurinedami, nusprende kad pagimdysiu pati ir dave dar tris savaites, vakare nuvaziavau i vln pas Tumakova, apziurejo 3daktarai ir akusere, nusprende kad kamstis isejes jau pries keleta dienu, ir gimdyti butina staigiai, dare CP, nezinau, nepykit bet utenos daktarais nepasitikiu visiskai,tyrimu privalomu laukiantis dvyniam niekas nedare. nzn...
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2011 04 21, 13:10)
utenoje negimdziau nei vieno vaiko nors pati esu vietine, su vidurineliu prasiausi pas dumse (jis mamos draugas nuo vaikystes, + katu dirbo ) tai jis niekaip neatrado laiko susitikti, po to kai pagimdziau pas tummakova vilniuje, skambina ir klausia, o tai kodel tu neateini..... 2009m pries gimstant dvyniam, arcipoviene,dumse ir diskeviciene, kartu apziurinedami, nusprende kad pagimdysiu pati ir dave dar tris savaites, vakare nuvaziavau i vln pas Tumakova, apziurejo 3daktarai ir akusere, nusprende kad kamstis isejes jau pries keleta dienu, ir gimdyti butina staigiai, dare CP, nezinau, nepykit bet utenos daktarais nepasitikiu visiskai,tyrimu privalomu laukiantis dvyniam niekas nedare.  nzn...

Net nezinau.... esu uteniske. Ir gimdysiu cia. Laukiuosi pirmo leliuko. nestuke.gif . Prisiskaiciau ir prisiklausiau visko apie Utenos ginekologus.... Bet kaip ten bebutu - jeigu gimdymas klostysis gerai tai ir daktarai atrodys geri, o jeigu kas nors bus ne ne taip - kaltinsim ar kaltinam daktarus.
Siaip lankausi pas Archipoviene. Kartais atrodo, kad labai skubotai apziuri... Juk zino, kad pirmas nestumas. Norisi daugiau informac. is gydytojos lupu... O cia tik pamatuoja, pasveria, tyrimu pasiuncia..... Jeigu paklausi- trumpai ir skubotai atsako... va tas mane erzina. g.gif
Meldziu Dievuli, kad tik jis nuo musu nenusisuktu ax.gif ir palaikytu ir apsaugotu per gimdyma.
Atsakyti
QUOTE(Gluosnė @ 2011 06 13, 18:41)
...Meldziu Dievuli, kad tik jis nuo musu nenusisuktu  ax.gif  ir palaikytu ir apsaugotu per gimdyma.

pasiskaityk daugiau apie pacio gimdymo eiga, jo fazes i rkas vyksta moters oragnizme. Nes reikia ne tik Dievulio padejimo gimdyme, bet ir aktyvaus moters dalyvavymo ir saves kontroliavimo (taisiklingas kvepavimas, stanginimasis, atsipalaidavimas tarp saremiu ir pan.) Man asmeniskai labai padejo tas pasiruosimas, nes as zynojau tada kas ir kaip vyksta ir kodel, kiek panasiai dar reiks laukti to uzgymimo stebuklo smile.gif
su pirmuoju nebuvau taip pasiruosusi,todel buvo sunkiau, o su antruoju zynojau kiek kartu iskvepti ir kiek ikvepti thumbup.gif stebejau laikrodi kas kiek laiko saremiai ir kiek laiko trunka.
Atsakyti
QUOTE(Gluosnė @ 2011 06 13, 19:41)
jeigu gimdymas klostysis gerai tai ir daktarai atrodys geri, o jeigu kas nors bus ne ne taip - kaltinsim ar kaltinam daktarus.

zinnai sitas pasakymas man jau juokingas, mano vyro draugo zmona, irgi buvo isitikinusi kad viskas bus gerai,, kad nereikia rupintis daktaru, nereikia su juo tartis, o kai gimdymas truko dvi paras ( cia siais metai ) susikviete visus daktarus bet jau buvoveloka, leliuka reikejo traukti su replemis, komplikaciju uztektinai...
nenoriu gazdinti, tik noriu pasakyti kad jei tu nori visokeriopos prieziuros, tai bent jau susitark su kokiu dumse, ne su archipoviene ar vadapaliene. nes niekada negali zinoti kaip eisis gimdymo eiga.o kai papulsi gimdyti prie situ dvieju ar prie kokio Stonio, tu garantuota kad gimdymo metu matyysi daktara? mano sesuo viena vaika gimde pas ji kita pas archipoviene, su nieko nesitare, sake duos pinigeliu po gimdymo.., tik va abiem atvejais nelabai buvo ka duoda, arcipoviene sedejo gimdykloj bet nieko nedare ir neziurejo, o tas net neatsikele nuo sofutes. gal yra kam papuola gerai, bet man tokio atveju norisi visos prieziuros kokia tik galima gaut. tai turi buti stebuklo atsiradimas o ne nuoskaudu ar nemalonumu prisiminimas veliau\
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 06 13, 19:52)
pasiskaityk daugiau apie pacio gimdymo eiga, jo fazes i rkas vyksta moters oragnizme. Nes reikia ne tik Dievulio padejimo gimdyme, bet ir aktyvaus moters dalyvavymo ir saves kontroliavimo (taisiklingas kvepavimas, stanginimasis, atsipalaidavimas tarp saremiu ir pan.) Man asmeniskai labai padejo tas pasiruosimas, nes as zynojau tada kas ir kaip vyksta ir kodel, kiek panasiai dar reiks laukti to uzgymimo stebuklo smile.gif
su pirmuoju nebuvau taip pasiruosusi,todel buvo sunkiau,  o su antruoju zynojau kiek kartu iskvepti ir kiek ikvepti thumbup.gif stebejau laikrodi kas kiek laiko saremiai ir kiek laiko trunka.

Teisingai sakai. Kolkas jaučiuosi tokia pasimetus.... ir tą skaitau ir kitą skaitau.... Atrodo, tiek daug info.... Kažkaip reik viską labai gerai įsisavinti.... Na- bet kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2011 06 14, 10:38)
zinnai sitas pasakymas man jau juokingas, mano vyro draugo zmona, irgi buvo isitikinusi kad viskas bus gerai,, kad nereikia rupintis daktaru, nereikia su juo tartis, o kai gimdymas truko dvi paras ( cia siais metai ) susikviete visus daktarus bet jau buvoveloka, leliuka reikejo traukti su replemis, komplikaciju uztektinai...
nenoriu gazdinti, tik noriu pasakyti kad jei tu nori visokeriopos prieziuros, tai bent jau susitark su kokiu dumse, ne su archipoviene ar vadapaliene.  nes niekada negali zinoti kaip eisis gimdymo eiga.o kai papulsi gimdyti prie situ dvieju ar prie kokio Stonio,  tu garantuota kad gimdymo metu matyysi daktara? mano sesuo viena vaika gimde pas ji kita pas archipoviene, su nieko nesitare, sake duos pinigeliu po gimdymo.., tik va abiem atvejais nelabai buvo ka duoda,  arcipoviene sedejo gimdykloj bet nieko nedare ir neziurejo, o tas net neatsikele nuo sofutes. gal yra kam papuola gerai, bet man tokio atveju norisi visos prieziuros kokia tik galima gaut. tai turi buti stebuklo atsiradimas o ne nuoskaudu ar nemalonumu prisiminimas veliau\

Hm... Neramuma.... g.gif ....
Apie Stoni girdejau, kad reikia is kart patepti, nes kitaip- neziures. Taip buvo ir su mano sese. Gerai, kad gimdymas klostesi gerai ir akuseres saunios buvo. Apie Archipoviene ir minusiuku teko uzgirst.... buvo toks pazistamu rate atvejis- gimde moteris prie jos. Pagimde. Bet pasirodo gydytoja nepastebėjo, kad blogai išsivalė gimda. Na ten kazkas buvo ne taip..... Visa sitas reikalas veliau sukele kraujopludi..Gerai, kad tuo metu skyriuje dirbo Dumse. Operavo, sutvarke viska ciki.
O siaip labai pikta. Pikta, kad musu gydytojai tokie materialistai.Kodel mes jiem turim duot? Kad savo darba dirbtu??? g.gif doh.gif O kur ju atsidavimas darbui? Zmogui??? doh.gif Liudna, kad nukenciam mes - pacienati.
Zinau, kad realiai yra kitaip, bet visviena pikta.
O kiek reikia moketi gydytojui na pvz. Dumsei, jeigu nori gimdyti prie jo?
Atsakyti
QUOTE(Gluosnė @ 2011 06 15, 17:24)
Teisingai sakai. Kolkas jaučiuosi tokia pasimetus.... ir tą skaitau ir kitą skaitau.... Atrodo, tiek daug info.... Kažkaip reik viską labai gerai įsisavinti.... Na- bet kaip nors  smile.gif

tikiu, kad pasimetus, pirmu buvau pasimetus, tai tariaus Vilniuj ir buvo Ramu thumbup.gif antrą gimdžiau Utenoj tik su salyga kad Daubaris bus ir pasisekė, neteko vilniun važiuot
Atsakyti
daubaris saunus daktaras,kartais grieztokas,bet saunus,tik man rodos jis buna tik savaitgaiais,o ir tarp kitko,jis vilniaus gyd. o jie vistiek jau siek tiek kitokie
Atsakyti