QUOTE(indrute84 @ 2011 06 14, 10:38)
zinnai sitas pasakymas man jau juokingas, mano vyro draugo zmona, irgi buvo isitikinusi kad viskas bus gerai,, kad nereikia rupintis daktaru, nereikia su juo tartis, o kai gimdymas truko dvi paras ( cia siais metai ) susikviete visus daktarus bet jau buvoveloka, leliuka reikejo traukti su replemis, komplikaciju uztektinai...
nenoriu gazdinti, tik noriu pasakyti kad jei tu nori visokeriopos prieziuros, tai bent jau susitark su kokiu dumse, ne su archipoviene ar vadapaliene. nes niekada negali zinoti kaip eisis gimdymo eiga.o kai papulsi gimdyti prie situ dvieju ar prie kokio Stonio, tu garantuota kad gimdymo metu matyysi daktara? mano sesuo viena vaika gimde pas ji kita pas archipoviene, su nieko nesitare, sake duos pinigeliu po gimdymo.., tik va abiem atvejais nelabai buvo ka duoda, arcipoviene sedejo gimdykloj bet nieko nedare ir neziurejo, o tas net neatsikele nuo sofutes. gal yra kam papuola gerai, bet man tokio atveju norisi visos prieziuros kokia tik galima gaut. tai turi buti stebuklo atsiradimas o ne nuoskaudu ar nemalonumu prisiminimas veliau\
Hm... Neramuma....
....
Apie Stoni girdejau, kad reikia is kart patepti, nes kitaip- neziures. Taip buvo ir su mano sese. Gerai, kad gimdymas klostesi gerai ir akuseres saunios buvo. Apie Archipoviene ir minusiuku teko uzgirst.... buvo toks pazistamu rate atvejis- gimde moteris prie jos. Pagimde. Bet pasirodo gydytoja nepastebėjo, kad blogai išsivalė gimda. Na ten kazkas buvo ne taip..... Visa sitas reikalas veliau sukele kraujopludi..Gerai, kad tuo metu skyriuje dirbo Dumse. Operavo, sutvarke viska ciki.
O siaip labai pikta. Pikta, kad musu gydytojai tokie materialistai.Kodel mes jiem turim duot? Kad savo darba dirbtu???
O kur ju atsidavimas darbui? Zmogui???
Liudna, kad nukenciam mes - pacienati.
Zinau, kad realiai yra kitaip, bet visviena pikta.
O kiek reikia moketi gydytojui na pvz. Dumsei, jeigu nori gimdyti prie jo?