Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(tercija @ 2011 01 03, 17:42)
o tai kaip atskirti kada tas pilvas dėl nėštumo didėja, o kada ne? nes čia buvo tokia nuoroda, kur pagal savaites pilvus nufotkinę mamos, tai tikrai 9 ar 10 savaiciu jau tokie tikri nėščiūjų pilvai matėsi, bet kai paskaitai kokio dydžio tas žirniukas ir gimda, tai tampa nesuvokiama iš kur tas pilvas gali matytis taip anksti? Beto man tas pilvas tikrai atroo kitoks negu nesilaukiant, nesu stora, tiesiog toki lasinini pilvuka turiu, tai jis toks kaip ir kietesnis tapęs, ir atrodo kad įtraukti pilvo neneina.

taip ir turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
man jau 21 savaite ir paciai atrodo kad pas mane pilvuziukas kaip priklauso didelis, bet visi kaip susitare sako kad pilvukas maziukas...kiekvienai gi individualiai..as pati padidejusi pilvuka pastebejau nuo kokiu 7 savaiciu..tiesiog jis paketejo ir riebaliukas uzsidejo...
Atsakyti
Sveikos merginos,
Prieš pastojant buvau labai liekna ax.gif KMI buvo tarp permažo svorio ir normalaus. 6 savaičių jau nebetilpau į savo senus džinsus 4u.gif Pilvukas labai greitai iššoko ir riebaliukai pradėjo kauptis. Budama 16 sav. nepavykdavo nuslėpti nėstumo ax.gif Šiuo metu esame 41 sav. nestuke.gif prie pilvo dydžio esu pripratusi ir neišsivaizduoju kaip bus be jo doh.gif
Atsakyti
Man eina 14 savaitele nestuke.gif Visa gyvenima svoris nesikeicia 56-57,bet nestumo metu nors ir nevemiau bet ziauriai apetito nebuvo tai dabar ir 55 svarstykles neberodo blink.gif doh.gif Bet va jau blogumai praejo,valgau normaliai,atsistatys tikiuosi;]O pilviukas tai tik dabar jau pradeda matytis truputuka pacioje apacioje,taip dailiai kad ziuriu ir ziuriu kasdien veidrodyje blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi nebuvau iš stambiųjų o dar pasitaikė vasara tai nėštumas pradėjo matytis vos 12 sav (antras nėštumas)
Atsakyti
man 17 sav, jau kazkur pries pora savaiciu man atrode, kad matesi neblogai, nors kiti nepastebejo, dabar jau akivaizdu smile.gif
Su pirmu nestumu gerokai veliau pilvas pasirode, 5men dar su senais dzinsais vaiksciojau... Taigi labai individualu, nuo zmogaus priklauso, ir nuo to ar pirmas nestumas ar ne, nes kiek zinau daugeliui antras nestumas issiduoda anksciau.
Atsakyti
Sveikos, man irgi turbūt 12 sav. pasirodė pilvukas, kurio jau įtraukt negaliu biggrin.gif
O va svoris tai įdomiai tik dabar pradėjo augti pamažu. Nėštumo pradžioje, kai dar nežinojau kad laukiuosi priaugau 4 kg, taip išsigandau, jau buvo mintis eiti sportuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Internete, kur aprasomas nestumo dienorastis, skaiciau, kad 12 savaite gimda kyla virs dubens kaulu, o liemuo jau apvaleja, o 14 savaite del iskilusios gimdos jau issisoka pilvukas. As tai mazdaug jau nuo trecio menesio pradzios pradejau palengva visas kelnes deti i sali, nes jau pradejo spausti (aisku, galejau nesunkiai uzsegti, bet jau nebesinorejo spausti prasidedancio pilvuko), o nuo kokios 14 savaites (dabar man 16 s.) is ankstesniu rubu tai is esmes tik i vienas kelnes, kurios pazemintu liemeniu, patogiai telpu smile.gif Pati po truputi ryskejanti pilvuka pradejau matyti mazdaug 3 men. pabaigoj (esu liekna, bet ne liesa, vaikas pirmas), o dabar, kai 16 savaite, tai vonioje pries veidrodi jau akivaizdziai matau padidejusi pilvuka (nors dar nelabai dideli, bet pastorejusi iki tiek niekada nebuvau smile.gif). Su rubais, kad ir prigludusiais, atrodau tiesiog kaip daugiau pavalgiusiu, truputi pastorejusi per pilva, bet aplinkiniai gal dar nelabai pastebi, nebent, aisku, jei zino.
Atsakyti
Pirmojo nėštumo metu pilvukas pasimatė tik perlipus į antrąją pusę (21 savaitę kažkur), antrojo ir trečiojo metu daug greičiau - apie 15 sav. smile.gif
Atsakyti
kadangi esu apvalesnio liemens, tai kad esu nescia tikrai galima buvo pasakyt nuo 24 sav smile.gif
Atsakyti
Antro laukiuosi. Nuo 16 sav. islindo
Atsakyti
nuslepti nebegalejau nuo kazkur 25sav nestuke.gif o matytis pradejo po truputi nuo kokios 15sav, bet matydavosi vakarais, darbe niekas neitare ilgai, tie kurie nezinojo pradejo klausineti ar nesilaukiu nuo kokios 25-26sav thumbup.gif
Atsakyti