Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(jurates1 @ 2010 09 20, 20:01)
Tas pats ir man  g.gif  Visi mano kad gerai pasipenejusi esu  lotuliukas.gif

Ir man atrodo, kad sulyg nėtumo pradžia pradėjo riebalai kauptis ant pilvuko, nors nepasakyčiau, kad valgau daugiau nei įprastai. O šiaip tai manau, kad kokia 15 sav. jau ir kiti po biški ims pastebėt.
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif
na man apie 5 savaiteles eina jau i pabaiga. esu lieknute bet gelbejimosi rata jau turiu didejanti. bet dabar pradejo stipriai pykint pradejau vemti betka uzuodus ar pagalvojus apie maista tai net nezinau kaip cia bus su mano svoriu ir pilvuziuku. turejau nesivystanti tai pilvo isvis nebuvo.. dabar labai noreciau dziaugtis nestumu ir dideliu pilvuzu bet labai bijau dabar... g.gif
Atsakyti
Man jau nuo 5 savaites pilvo apacioje jautesi toks mazas kalniukas, sunkiai uzciuopiamas is pradziu, bet pamazu dideja, vakar jau net vyras sugebejo uzciuopti, o as ir veidrodyje iziurejau smile.gif Bet nesu tikra ar laukiu, kada pilvukas rysketi ims. Laukiu tik vaikiuko judesiuku, o va pilvas didelis truputeli gasdina, nes apribos judejimo galimybes biggrin.gif
Atsakyti
18 savaite jau eina, ir kol kas praktiskai isoriskai nieko nesimato,nors pati tai matau ir jauciu pokycius smile.gif
nestuke.gif
Atsakyti
30 savaitėlių lygiai, ir va ima dygt pilvukas dar tik thumbup.gif netrugdo judėti ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai esu liekna 53kg sveriu ir 14sav jau pradėsjo šiek tiek matytis su aptemtais drabužiais, o dabar 21sav ir manau tik aklas nepastebėtų kad nestuke.gif lotuliukas.gif nes nuo cepelinu taip neišsipučiama biggrin.gif
Atsakyti
Su drabuziais nesimatytu, bet jei butu vasara, tai vakare toks gerulis, kaip privalgius, pilvukas pupso blush2.gif tuoj izengsim i 11-a savaitele 4u.gif
Atsakyti
norit tikekit norit ne, bet as su antru nestumu budama nescia lygiai 8 savaites jau nuslepti nebegalejau doh.gif buvom gimtadienyje tai visi klause ar nescia, o kai paneigiau tai nepatikejo. darbe irgi 8 savaiciu nestumo nebebuvo imanoma nuslepti. nezinau kodel taip augo pilvuzas man greit. bet is dalies man nepatiko kad jis taip anksti pasimate... kaip tik 7 savaiciu pradejo teplioti savaite laiko. o manes visi klausia ar ne nescia, o as net nezinojau ar eis issaugoti nestuma unsure.gif bet gime sveika pupa 4300 gr wub.gif
Atsakyti
jau dabar nuslepti pilvuko nebeimanoma, nors esu gana kuda blush2.gif parduotuvej besilaukianciuju kasoje pardavejos iskart pastebi ir uzleidzia i prieki bigsmile.gif blush2.gif thumbup.gif pirma karta net pasimeciau ar ten man sako blush2.gif is tikruju labai ankti man pilvukas islindo, bet tas tik dziugina wub.gif
Atsakyti
Per praeita nestuma pasimate tik kokiam 6-am men, kai su drabuziais.
Atsakyti
Per pirma nestuma tai neatsimenu tiksliai, bet ipusejus jau matesi truputi. Bet tik kai zinai. Per antra kai suejo 20 sav net gydytojos klausiau kur mano pilvas?? Jau ir neramu buvo pasidare unsure.gif Niekas nepatikejo, kai pasakem, nes nieko ir nesimate ax.gif
Atsakyti
o tai kaip atskirti kada tas pilvas dėl nėštumo didėja, o kada ne? nes čia buvo tokia nuoroda, kur pagal savaites pilvus nufotkinę mamos, tai tikrai 9 ar 10 savaiciu jau tokie tikri nėščiūjų pilvai matėsi, bet kai paskaitai kokio dydžio tas žirniukas ir gimda, tai tampa nesuvokiama iš kur tas pilvas gali matytis taip anksti? Beto man tas pilvas tikrai atroo kitoks negu nesilaukiant, nesu stora, tiesiog toki lasinini pilvuka turiu, tai jis toks kaip ir kietesnis tapęs, ir atrodo kad įtraukti pilvo neneina.
Atsakyti