Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

laba,gal ir kvailai nuskambes,bet ar jus bandet apciuopt leliuko nugaryte ? blush2.gif
Atsakyti
o man netiketai staigiai pilvukas pasirode 16 sav. smile.gif
Atsakyti
man jau 5menesiukas prasidejas tai jau matos biskiuka, bet dar nevisi supranta kad laukiuos, galvoja kad sustambejus, bet pilviukas stangrus jau pora savaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 24, 11:12)
laba,gal ir kvailai nuskambes,bet ar jus bandet apciuopt leliuko nugaryte ?  blush2.gif

O nuo keliu savaiciu galima apciuopti leliuko nugaryte? Ir kaip ta padaryti?
Atsakyti
mum dabar 23 savaites ir tuzas jau kaip turi but didziulis,o matytis pradejo anksti,as pastebejau kai buvo apie 2.5 men,o neuzilgo ir kiti pradejo pastebeti ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mmarisha: 25 gegužės 2010 - 07:30
O as dar nelabai suprantu , ar man nestumas ryskeja, ar biski svorio priaugau. Visa gyvenima dietu laikiausi, vengiau angliavandeniu, kad liekna islikciau. Tai jau dabar kelis menesius "arklius paleidau" ir viska sau leidziu. Tai taip ziuriu i veidrodi ir mastau- man cia lasiniai kaupiasi ar vaikelis auga.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2010 09 20, 12:44)
O as dar nelabai suprantu , ar man nestumas ryskeja, ar biski svorio priaugau. Visa gyvenima dietu laikiausi, vengiau angliavandeniu, kad liekna islikciau. Tai jau dabar kelis menesius "arklius paleidau" ir viska sau leidziu. Tai taip ziuriu i veidrodi ir mastau- man cia lasiniai kaupiasi ar vaikelis auga..  g.gif

Tas pats ir man g.gif Visi mano kad gerai pasipenejusi esu lotuliukas.gif
Atsakyti
man tik dabar pradejo matytis smile.gif virs 5 men. visi kolegos sako, kad kaip tik palieknejau. dabar sveriu kilogramu maziau nei pries nestuma, nes per pirmus 4 men daug pameciau. matyt mazylis suvartojo, kas nereikalinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pilvuziukes 4u.gif
Su pirmu tai tik apie 20 savaite toks jau ryskesnis pilvukas buvo, o dabar atrodo nuo pat pradziu matosi doh.gif apie 5-6savaite pilvukas pradejo list, dabar atrodau kai koki 6men nescia lotuliukas.gif nors dar pilnai 3 menesiu nera
Atsakyti
Man dar tik septintos savaites pradzia ir pilvukas issiputes , bet manau tik del to kad ji pucia, o ne del to kad nestumas matosi blush2.gif
Atsakyti
Man 16 savaite i pabaiga ir pilvuko aplinkiniai dar nepastebi,sako "turbut meluoji,kad laukiesi,nieko nesimato" lotuliukas.gif nors pati ir vyras jau pastebime pokycius. Beje,tai antras mano nestumas ir galiu pasakyti,jog pirmo nestumo metu pilvelis greiciau buvo pradejes matytis aplinkiniams smile.gif
Atsakyti
Mano pilvinukui siandien 15 savaiciu, kaip tik siandien vaipiausi pries veidrodi ir masciau,kaip ten mano zuikis gyvena smile.gif ,ir pstebejau, kad pradeda pilvelis matytis,esu smulkute, pilvo niekada neturejau,ir jau kokias 2 savaiteles pastebiu,kad jis pradejo augti, ir siek tiek matytis nestuke.gif
Atsakyti