Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

o man nuo 3 jau matesi ax.gif
Atsakyti
Man jau 4-as menuo ir situacija tokia: svoris krenta (nuo nestumo pradzios nukrito apie 3-4 kg), kojos ir rankos liekneja, o pilvas dideja, kelnes aukstesniu liemeniu nesusisega. Bet tas pilvukas atrodo ne kaip nestuke.gif , bet kaip lasiniais apauges...Ant pilvo ir sonu kaupiasi riebalai, taip vadinamas "gelbejimosi ratas".... g.gif
Atsakyti
Na o as ne is lieknuju, buvo ir lasinuku iki nestumo ir virssvorio, blush2.gif taciau per 5 men numeciau 2 kg ir pilvukas pradejo augti nestuke.gif kazkur nuo 22 savaites iki to laiko net nesimate.
Dabar svoris stovi vietoj nei i prieki net atgal ir ACIU DIEVUI! aciuks.gif
Nes kai paskaitai kad priauga po 20-35kg ir baisu darosi. doh.gif
Atsakyti
Sveikos! As tai kai pasiziuriu - atrodo, kad na tikrai yra tas pilvukas. Nes visada budavo plokscias, o dabar virsuj plokscias, ten kur virsutinis presas, o apacioj - issiputes. Geeiciausiai cia labiau nuo pilvo putimo, nei nuo nestumo, nes kurgi.. tongue.gif Bet mano vaizduoteje tai cia jau nuo nestumo, nes kazkur skaiciau, kad gimda dideja nuo beveik pirmuju savaiciu, tai jei gimda dideja, tai reiskia, kazkas vistik turi matytis! Taigi niekas kitas nesusitraukia, del to, kad gimda dideja... Kaip manot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 22, 00:51)
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites nestuke.gif  ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???

Atsakyti
Man ir pirma nestuma ir dabar pilvukas gal nuo kokiu 6 sav. matosi doh.gif
Atsakyti
Mums jau 16 savaičių, o vizualiai dar nieko nematyt, na tik pilvuko apačia suapvalėjus, iki šiol manęs dar klausia ar nesuklydau ir ar savo tyrimo rezultatus pasiėmiau smile.gif Į visus drabužius dar telpam labai laisvai biggrin.gif
Atsakyti
Jau nepirmas nestumas, 18 savaciu, pilvukas islindo tik dabar.
Atsakyti
pirma nestuma matesi nuo 4 men o antra jau nuo 2 men 4u.gif
Atsakyti
Laukiuosi pirma karta, todel pilvukas labai ilgai nesirode. O pasimate tik 4 menesio pabaigoje ir taip ganetinai staigiai isaugo smile.gif
Atsakyti
man irgi taip atrodo, vat mano pilvukas jau 20 sav., iki siol nebuvo, nebuvo, kuri ryta atsikeliu - o blush2.gif ziuriu, jau yra pilvukas. Kazkaip greitai issoko lotuliukas.gif Siaip fainai nestuke.gif
Atsakyti
man antras nestumas , siandien kaip tik 16 sav tai pilvukai jau gerai matosi thumbup.gif
Atsakyti