o man nuo 3 jau matesi
Man jau 4-as menuo ir situacija tokia: svoris krenta (nuo nestumo pradzios nukrito apie 3-4 kg), kojos ir rankos liekneja, o pilvas dideja, kelnes aukstesniu liemeniu nesusisega. Bet tas pilvukas atrodo ne kaip , bet kaip lasiniais apauges...Ant pilvo ir sonu kaupiasi riebalai, taip vadinamas "gelbejimosi ratas"....
Na o as ne is lieknuju, buvo ir lasinuku iki nestumo ir virssvorio, taciau per 5 men numeciau 2 kg ir pilvukas pradejo augti kazkur nuo 22 savaites iki to laiko net nesimate.
Dabar svoris stovi vietoj nei i prieki net atgal ir ACIU DIEVUI!
Nes kai paskaitai kad priauga po 20-35kg ir baisu darosi.
Dabar svoris stovi vietoj nei i prieki net atgal ir ACIU DIEVUI!
Nes kai paskaitai kad priauga po 20-35kg ir baisu darosi.
Sveikos! As tai kai pasiziuriu - atrodo, kad na tikrai yra tas pilvukas. Nes visada budavo plokscias, o dabar virsuj plokscias, ten kur virsutinis presas, o apacioj - issiputes. Geeiciausiai cia labiau nuo pilvo putimo, nei nuo nestumo, nes kurgi.. Bet mano vaizduoteje tai cia jau nuo nestumo, nes kazkur skaiciau, kad gimda dideja nuo beveik pirmuju savaiciu, tai jei gimda dideja, tai reiskia, kazkas vistik turi matytis! Taigi niekas kitas nesusitraukia, del to, kad gimda dideja... Kaip manot?
QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 22, 00:51)
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???
Man ir pirma nestuma ir dabar pilvukas gal nuo kokiu 6 sav. matosi
Mums jau 16 savaičių, o vizualiai dar nieko nematyt, na tik pilvuko apačia suapvalėjus, iki šiol manęs dar klausia ar nesuklydau ir ar savo tyrimo rezultatus pasiėmiau Į visus drabužius dar telpam labai laisvai
Jau nepirmas nestumas, 18 savaciu, pilvukas islindo tik dabar.
pirma nestuma matesi nuo 4 men o antra jau nuo 2 men
Laukiuosi pirma karta, todel pilvukas labai ilgai nesirode. O pasimate tik 4 menesio pabaigoje ir taip ganetinai staigiai isaugo
man antras nestumas , siandien kaip tik 16 sav tai pilvukai jau gerai matosi