Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Iki kokio 4men nieko nesimate visiskai, o po to, atrode, kad eme ir issipute tiesiog pernakt.. Ir nuo tada vis didejo didejo... ir ne tik pilvukas, bet ir visa kita.. Pagimdziau pries 5sav ir kasdien vis labiau jauciu 'viso kito' augimo pasekmes - 15 papildomu kg doh.gif
Atsakyti
man pilvelis pradejo matytis 4 men. pabaigoje smile.gif
Atsakyti
mes jau pilvuka turim smile.gif 17 savaiciu dabar, ir jau gera menesi i senus dzinsus aukstesniu liemeniu netelpu biggrin.gif tinka kurie labai zemu liemeniu mirksiukas.gif liuks nes dar nenoriu tu nestukiniu nesioti blush2.gif man jie dideli labai atrodo ir tinka man tik vakare, kai labai prisivalgau ir pilvas issipucia smile.gif
istiesu - kiekvienai individualiai auga...tuos pirmus tris men pilvukas jau buna nuo kokio 2.5 men, bet del to, kad jis issipucia nuo maisto, netelpa ten viskas - ir leliukas ir zarnynas pilnas smile.gif o daba po biski tas tikrasis lenda, nei sutrauksi, nei itrauksi jau to pilvuko, ryte atsikelus jau pupso atsikises bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 22, 00:51)
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites nestuke.gif  ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???

Gali.Nuo pačios moters kūno sandaros priklauso.Vienai labai anksti išryškėja pilvukas, kitai ilgiau užtrunka.Man matytis pradėjo nuo kokios 16-17 savaitės.
Atsakyti
Man nuo 5 men pradejo pastebeti aplinkiniai 4u.gif
Atsakyti
man 12 sav ir 5 d ,ir as ir draugas pastebim ,bet aplinkiniai dar nieko nemato . ax.gif
Atsakyti
na,as irgi prie tu nestuke.gif , kurioms pilvukas pasimate apie 20 sav smile.gif kiekvienai skirtingai juk 4u.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes as nestuke.gif apie 5sav.bet jau tikrai matau savo kuno pasikeitimus,sveriau 42kg na nzn kiek dabar bet pilvuka jau matau,ta prasme pilvo apacia paputlejo,o kai pavalgau nestuke.gif tikrai pasijauciu.
Atsakyti
dar tik gulint matosi, o sisip niekas nepastebi dar smile.gif nors ir antras vaikelis...
Atsakyti
8 sav jau nepaslepiau net nuo svetimu zmoniu biggrin.gif net budama su megsta skraiste. nors prie skraisciu zmones pratinau metus iki nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, mano pilvukui jau 12savaičių, bet galima sakyti jo visai nesimato, nors ir, kaip ir dauguma, besilaukiančios pirmojo vaikelio, laukia kol padidės pilvukas 4u.gif . Iš pradžių tai mane lyg ir nerimas ėmė, bet seserys pasakė, kad kai pirmas nėštumas, tai dar ilgai nesimato nestuke.gif .
Vidurius, tai man galima sakyti, bet man buvo žiaurios problemos su vidurių kietėjimo verysad.gif , tiesiog kiekvieną kartą verkdavau. Tai išgirdau apie gerąsias pieno bakterijas, nusipirkau ir dabar viskas thumbup.gif , negaliu atsidžiaugti.
Dar mane žiauriai nervina tai, kad aš pati nežinau ką noriu valgyt doh.gif , toks vaizdas to noriu, bet kaip pradedu valgyti, jau nebenoriu, siaubas schmoll.gif .
Na ir vaikščiojimas naktimis į WC rolleyes.gif .
Atsakyti
Man šiuo momentu dar tik 11 savaičių ir kelios dienos, tai dabar ir nesuprantu, ar aš ir mažylio tėtukas tik laaabai įsivaizduojam, kad tas mano pilvukas padidėjo, arba jis tikrai padidėjo nestuke.gif aišku nėra dar toks balioniukas, bet gražūs apvalumai jau matosi, o tuo labiau net ir dabar sėdžiu prasegtom kelnėm smile.gif tikriausiai laukiuosi dičkės (-io) biggrin.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veja Feja: 11 gegužės 2010 - 15:31