Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Mano daktare pagal menesines sako kad mano nestumas 5savaiciu, pagal kraujo tyrima (virs 10 000) kad 6-7savaites.. o mano MB sako kad man jau matosi normaliai pilvelis ir tikrai pastebima is salies kad nepavalgius o nescia... nes jis toks apacioj labai issokes i prieki visa diena . wink.gif ar gali but kad taip anksti matosi? Nes pati jauciu kaip jis vaikstant issoka i prieki kad net tempia... o itraukt visiskai nebeimanoma wink.gif
Atsakyti
Augant gimdai, truputį persigrupuoja organai, žarnos slenkasi. Taip pat kaupiasi dujos, užtat pilvas ir atrodo didelis. Tikrajam nėštuminiam pilvui dar labai ir labai per anksti smile.gif
Atsakyti
Na bet kai anksciau atsigulus galedavau taip itraukt visa pilva kad net nugara galeciau pasikasyt biggrin.gif o db kai bandau itraukt atsigulus tai taip ir jauciu kaip tokia nemaza puslyte apsitraukiaa ir lieka issokus. Arba kai noriu i wc labai labai issoka ta "puslyte" ir tada jau reikia su kazkuo prisidengt pilvuka kad kiti nepastebetu wink.gif nes gaunasi tada toks mazas smailas issokes i prieki pilvelis. wink.gif
Atsakyti
Man nuo 12tos savaitės šiek tiek pradėjo matytis, nuo 14tos jau matosi ir kitiems, kad tokia pavalgiusi, o 16tą savaitę jau net kiti sako, kad matosi... aišku dar pamatę pilvą neklausia ar nėščia, tai turbūt kelia dar abejonių ar stora, ar nėščia biggrin.gif
Į kelnes nebeįlendu nuo 14tos savaitės...
Atsakyti
Aš kadangi iki nėštumo buvau ne kaulėta, tai nelabai kas ir nutuokia, kokį džiaugsmą savyje nešiojuosi smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man 14 sav. antras nestumas, bet esu smulkesne nei pries nestuma, tai niekam net minciu nekyla blush2.gif o su pirmu nestumu pradejo matytis mazdaug nuo 16 sav.
Atsakyti
Man pasirode 12 savaiciu. Ginekologas apziurejo, sake, kad gan ankstoka pilvukui, gal sumaisiau paskutiniu savo menesiniu dienas, o tikrai atsimenu kada jos buvo paskutines. Garantavo, kad vienas leliukas. Pasirodo ginekologo GARANTIJA senai pasibaigusi biggrin.gif po poros savaiciu padare echoskopija, paaiskejo, kad dvynuku laukiuosi;D
Atsakyti
Sveikinu smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipeedieteee @ 2015 08 19, 16:16)
Man pasirode 12 savaiciu. Ginekologas apziurejo, sake, kad gan ankstoka pilvukui, gal sumaisiau paskutiniu savo menesiniu dienas, o tikrai atsimenu kada jos buvo paskutines. Garantavo, kad vienas leliukas. Pasirodo ginekologo GARANTIJA senai pasibaigusi biggrin.gif  po poros savaiciu padare echoskopija, paaiskejo, kad dvynuku laukiuosi;D

kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu 4u.gif Mano svajonė.. Tikiuosi, kažkada išsipildys ax.gif
Atsakyti
Man pilvas ryškėti pradėjo tik nuo 5-6 mėnesio. ax.gif
Atsakyti
Aciu biggrin.gif kazkaip net keista, kad du vaikiukai pilvelyje gyvena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 08 20, 16:01)
kaip faina  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sveikinu  4u.gif  Mano svajonė.. Tikiuosi, kažkada išsipildys  ax.gif

Tikek ir galbut ateis ta dienele, kada nestuke.gif dvynuku smile.gif
Atsakyti
Man 9 savaitės, vyrui jau matosi, kai atsipalaiduoju ir išpučiu pilvuką smile.gif Ir pačiai matosi... Viešumoj, storesniais rūbais apsirengus, tikiuosi, dar kol kas nieks nepastebės smile.gif
Atsakyti