Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Pradejo po truputi matytis 5 menesi, o nuo 7 islindo taip normaliau, o 8 menesi jau tikras arbuziukas lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Man pirmas nestumas, siuo metu yra beveik 22sav. ir pilvukas matosi, bet dar galiu jei noriu paslepti biggrin.gif Su vienais rubais ryskiau matosi su kitais maziau smile.gif Labai laukiu vasaros kai jau bus didelis arbuzas, ir galesiu nesioti grazias suknytes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, man 21m, laukiuosi 16-tą savaitę. Neesu liekna, bet ir pilvuko neturėjau, pilvuką pastebėt jau pati ėmiau ir būsimas tėvelis labai džiaugiasi atsikišusiu nestuke.gif
Atsakyti
Man tai jau baisu ir pačiai neramu darosi.... g.gif unsure.gif Visą laiką buvau smulkutė, valgau ne ką daugiau nei prieš tai ir tuos pačius sveikus produktus, bet nors tik antras mėnuo - pilvas kaip balionas vis pučiasi pučiasi... blink.gif Darbo dienos pabaigoje vos iškenčiu kelnių neprasisegus lotuliukas.gif O taip tikėjausi, kad kaip ir daugumai iki kokio 5-7 mėnesio nieko nesimatys... Kur tau... Ir pati nežinau kodėl gi čia taip... doh.gif
Atsakyti
15 savaite taip sparciai siek tiek issoko pilvukas, tai jau man atrode ohooohoo, bet aplinkiniai dar nepastebedavo, nebent artimieji smile.gif Galvojau, kad jau cia kaip prades augt, tai nespesiu rubu keisti, bet iki 20 savaites sustojo tas augimas. O nuo 20 sav jau stabiliai pradejo augti smile.gif
Atsakyti
Dar 15 sav galeciau slepti pilvuka, bet viskas priklauso kuo pasirengiu. kartais tai ogo, koks pupso, o kartais tik toks suapvalejes liemuo atrodo. siaip jau ir atsigulus ant nugaros pilvelis matytis pradejo nuo 15 sav. iki tol atsigulus pilvas susiplodavo ax.gif
Atsakyti
Su pirmu nėštumu matėsi gal nuo 5 mėn, dabar jau nuo pusantro mėnesio išlindo. Dabar 9 savaitė, atrodau kaip 6 mėnesį nėščia smile.gif. Aišku, pilvą labai pučia, ryte jis mažesnis. Jis kietas, nors ir riebaliukų atsirado, gal kokius 4kg priaugau per 2 mėnesius, įtariu dar skysčiai kaupiasi, nes kojas sunku sulenkti. Visai nepergyvenu dėl to, matyt taip turi būti su antru nėštumu. Valgau truputėli daugiau, iš principo tiek pat, tik užkandžiauju dažniau, mat pradeda labai pykinti jei būna tuščias skrandis.
Atsakyti
Labukes 4u.gif
man dar tik 6 savaites o atrodo kad jau matosi, bet gal tik taip man atrodo biggrin.gif
nors ne vienas zmogus sake, kad yra biskeli arbuziukas toks, sakau gal du viename biggrin.gif wub.gif doh.gif
Atsakyti
Nuo 9 sav.
Atsakyti
Kaip anyta sakė, jau nuo kokio 2 mėn. man pasimatė... biggrin.gif

Nors aš pati sakyčiau nuo kokio 3-4 mėn. pastebėjau papilnėjimą. Aplinkiniai pradėjo klausinėt kada gandrai tik visai nesenai
Atsakyti
nuo 5 menesio.
bet galima dar paslepti pilva po platesne suknele...
mane labai isduoda eisena, einu be didelio grakstumo, ne taip kaip anksciau.
Atsakyti
Man rytoj 11 savaiciu lygiai. Pilvukas jau matosi wub.gif Su pirmu nestumu 20 savaite dar nelabai matesi smile.gif
Atsakyti