Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Labukas visoms smile.gif
Man per pima nestuma, jau nuo 12 sav., matesi siek tiek man paciai, na, o aplinkiniai labiau pastebejo,kad as pasidariau pati putlesne, nes laaabai jau saldumynu norejau ir kimsau, tai bendrai matyt svoris didejo biggrin.gif o jau,kad butent pilvukas aiskiai aiskiai matosi tai jau ketvirto menesiuko mazdaug viduri smile.gif
Atsakyti
Čia mano pirmas nėštumas, tai išlindo apvalumai apie 16 sav smile.gif
Atsakyti
Man jau lyg ir pradeda matytis vos vos 10 sav. rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai nuo 12 savaiciu, jau tikrai matesi bigsmile.gif
Atsakyti
Man antrasis laukimas, jau toks tikras nėštukiškas pilvukas išlindo apie 19 sav. smile.gif O prieš tai atrodžiau labiau, kaip geriau užvalgius, bet ne nėščia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijntje: 06 vasario 2014 - 14:52
Pirmuoju nestumu - apie 4 nestumo menesi
Antruoju ir treciuoju - jau nuo einancio 2 menesio biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmuoju nestumu tai gal apie 4 men, su dabartiniu nestumu gal kokia 10 sav pradejo kazkas matytis( bet sunku pasakyt, nes pilva dar pute tuo metu labai ) ..dabar 15 sav beveik, atrodau tikrai nescia smile.gif
Atsakyti
Per pirmąjį nėštumą pradėjo tik nuo 7 mėnesio matytis, per antrąjį- jau nuo 60-to.
Aš pati labai smulki, su abiem nėštumais priaugau tik po 8-9 kg.
Atsakyti
Nėštumas pirmas, pati esu kūda, tai artimiausi draugai pastebėjo 16-tą savaitę, bet dar kilo įtarimas ar patukau, ar laukiuosi. Akivaizdesnis pilvukas išlindo tik 7 mėnesį ir iki pat nėštumo pabaigos buvo gana mažiukas.
Atsakyti
nepamenu kelinta savaite buvo, bet islindo jis pas mane gan greit dar visai pradzioje smile.gif
Atsakyti
Su pirmu apie 12 sav, su antru apie 8sav doh.gif
Atsakyti
su pirmu tik apie 4 men pradejo matytis, o dabar su antru yra beveik 11 savaiciu o pilvukas jau pupso doh.gif
Atsakyti