Pirma nestuma 6men aplinkiniai pastebejo , antra karta kokiu 4,5men.
prasidejo 5 men bet artimieji pastebi pilvuka jau
Laba
Laukiuosi 3 - aji karta,keista bet musu pilvelis labai jau anksti pasirode, dabar 12 savaiciu,bet visi nustemba,galvoja kad 4-5 menesiai,pati buvau issigandus,kad taip greit puciames.
Laukiuosi 3 - aji karta,keista bet musu pilvelis labai jau anksti pasirode, dabar 12 savaiciu,bet visi nustemba,galvoja kad 4-5 menesiai,pati buvau issigandus,kad taip greit puciames.
Man kazkur tarp 3 ir 4 menesio
Ketvirtas mėnuo, pilvukas jau "išdygo", bet jis panašus į prieš nėštumą turėtą lašinuką Pastojusi dėl blogumų numečiau bent 7 kg, taigi aplinkiniams toks pilvukas atrodo kaip normali mano "būklė", nors visos kitos vietos "sukūdo" (išskyrus krūtinę). Manau, pilvūziukas liks nepastebėtas dar mėnesį-du.
Svekos
Man pirmas nėštumas, jau 4 mėn ir 2 sav, pilvukas matos tikrai aiškiai svorio per paskutines tris savaites apie 3,5 kg priauga, iki tol neaugo svoris visai.
Man pirmas nėštumas, jau 4 mėn ir 2 sav, pilvukas matos tikrai aiškiai svorio per paskutines tris savaites apie 3,5 kg priauga, iki tol neaugo svoris visai.
QUOTE(Vitalytia @ 2014 01 28, 20:56)
Svekos
man panasiai buvo irgi pirmas nestumas, iki kokios 17 sav. svoris augos vos ne po 100 g per 4 savaites, o var per paskutines 4 savaites (20-24 sav. laikotarpis) jau plius 3,4kg ir jauciu kuo toliau tuo sparciau augs
beja, nors svoris pradzioje praktiskai neaugo, bet pilvukas gana anksti pradejo matytis kazkur tarp 12 ir 16 sav.