su pirmu vaikuciu pasirode gal treciam menesy, o dabar 5sav pabaiga ir jauciasi kaip formuojasi pati pilvo apacia ir pats virsus po krutine. susidariau tokia nuomone kad su antru vaikeliu pradeda matytis labai anksti
6 savaitės tikrai mažoka, kad matytųsi pilvas.
Šįkart man pilvukas pradėjo matytis nuo ketvirto mėnesio, o kai laukiausi pirmąkart, tai pilvukas nebe plokščias pasidarė tik septintą mėnesį ...
Šįkart man pilvukas pradėjo matytis nuo ketvirto mėnesio, o kai laukiausi pirmąkart, tai pilvukas nebe plokščias pasidarė tik septintą mėnesį ...
Pas mane pilvukas buvo visa gyvenima, tai pirma mergina visi sake,kad greitai matesi pilvelis,gal antram menesi, nors jauciu ten tik mano pilvukas buvo o dabar 5 savaites,tai man atrodo,kad jis pavaleja, nes po pirmo gimdymo numeciau pilva stipriai,tai todel net paciai keista,kai greit apvalet pradejo..
Na man 14 savaiteliu, ir jau tikrai matosi kai su aptemtais rubeliai, net ryskiai, ypac vakarais, aisku tam itakos turi ir tai, kad daug skysciu geriu
QUOTE(Žannce @ 2013 04 27, 17:00)
Na man 14 savaiteliu, ir jau tikrai matosi kai su aptemtais rubeliai, net ryskiai, ypac vakarais, aisku tam itakos turi ir tai, kad daug skysciu geriu
o as ir galvojau, kodel ryte pilvukas mazesnis, o i vakara issipucia
cia nuo skysciu sakot? ar siiap nuo maisto?
A6 jaučiu didėjantį pilvuką jau nuo kokios 9 sav. Nors rytais, tai pagalvoju, kad nieko ten nėra, bet vakarais tai net sėdėt sunku - toks pasidaro išpūstas....
Su pirma nuo kokios 20 sav o su antra nuo 14 sav . tikrai anksciau antras isdygo
Su pirmu vaikučiu pilvukas pasimatė maždaug 18-20 sav., o su antru dabar 10sav. tai gerai įtempusi pilvo raumenis apačioje jaučiu, kad jau kažkas "remiasi" bet šiaip dar nesimato. kiek teko domėtis tai priklauso nuo pilvuko raumenų
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2013 09 04, 09:14)
Su pirmu vaikučiu pilvukas pasimatė maždaug 18-20 sav., o su antru dabar 10sav. tai gerai įtempusi pilvo raumenis apačioje jaučiu, kad jau kažkas "remiasi" bet šiaip dar nesimato. kiek teko domėtis tai priklauso nuo pilvuko raumenų
Norėjau pasiteirauti, o pilvas didėja nuo pat apačio ar gali padidėti tarkim bambos srityje? Nežinau ar gerai paaiškinau. na pavyzdžiui, visą pilvą išpūtė, o apačioje, tik kieta.
QUOTE(Fishbone @ 2013 09 05, 19:04)
Norėjau pasiteirauti, o pilvas didėja nuo pat apačio ar gali padidėti tarkim bambos srityje? Nežinau ar gerai paaiškinau. na pavyzdžiui, visą pilvą išpūtė, o apačioje, tik kieta.
Išsipūtimas ties bamba ankstyvesniam nėštume labiau susijęs su pilvo pūtimu, sočiu pasimaitinimu ir pan Manau, kad neretai nėštukės tokį nuo dujų išpūstą pilvą vadina "matosi nėštumas". Aš taip nepasakyčiau. Gimda yra pilvo apačioje, ten ir didėja po truputį. Tik 24-tą savaitę gimdos dugnas pasiekia bambą ir vis po truputį kyla aukštyn.
Papildyta:
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2013 09 04, 09:14)
kiek teko domėtis tai priklauso nuo pilvuko raumenų
pritariu Gydytojas man sakė, kad jei pas moterį geras pilvo presas, tai jis prilaiko gimdą ir toji taip greitai neišvirsta lauk, tada pilvas būna mažesnis.
su pirmu nestumu visada pasistebi veliau jau trecias nestumas man ir pilvukas pradejo matytis apie 8 nestumo savaite