Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Realiai pilvas pasimate tik sesta menesi. Penkta menesi man jau sek tiek mates, bet nedevint prigludusiu drabuziu tikrai nebuvo aisku, kad nescia.
Atsakyti
Pirmo nestuke.gif metu pati ir aplinkiniai pilvelį pradėjome matyti nuo 25 sav., dabar laukiuosi antro leliuko , pilvelis labai greit išryškėjo nestuke.gif , pradėjau fotkintis kas dvi savaitėlės , tai nuo 8 sav., jau pilvukas matėsi... bigsmile.gif
Atsakyti
Mum trys mėnesiai, esu smulki ir pilvukas tikrai matosi... smile.gif Atrodo auga akyse thumbup.gif
Atsakyti
16tą savaitę jau tikrai pasimatė smile.gif iki tol tik atrodė, kad pilvas matos
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 31, 08:25)
16tą savaitę jau tikrai pasimatė  smile.gif iki tol tik atrodė, kad pilvas matos

O man jau db. Net jei kiti pasteba... biggrin.gif Jokio lašeko niekad nebuvę, tai ir matos. Gyd sakė, kad tai normalu, nes gimda jau išlindo iš dubens... Ir šiaip sparčiai auga jau vaikis.
Atsakyti
Su pirmu pasimatė apie 23 sav. nors per vestuves, tie, kurie nežinojo, kad laukiuos, nematė smile.gif Dabar tikiuos (jei viskas bus ok), pilviūkštis pasirodys kur kas greičiau.
Atsakyti
nuo 17 savaitės iš žmonių kurie mane gerai pažįsta jau sulaukiau, komplimentų, kad jau po truputį matosi pilvelis ax.gif bet didesnį dėmesį patraukia padidėjusi krūtinė nei pilvelis biggrin.gif bu esu kūda ir krūtinės galima sakyti beveik ir neturėjau, o dabar yra jau kuo pasidžiaugti biggrin.gif
Atsakyti
Dabar beveik trys mėnesiai ir man draugas sako kad matosi pilvas, ir iš šalies jau pastebi žmonės, ir pati jaučiu, kad nors jis niekada nebuvo plokščias, išsikišęs toks biškį, ypač pavalgius, dabar aš jo įtraukti jau nebegaliu. Tai ar man ten kažkoks milžinas auga, kas čia? biggrin.gif nežinau ar čia nuo svorio priklaso bet aš sveriu 49 kg
Atsakyti
Pirmas nėštumas ir pilvukas išryškėjo 12 sav. nestuke.gif
Atsakyti
pirmas nestumas nuo 5 menesio pasimate.
Atsakyti
Pirma nestuma nuo 5 menesio pradejo matytis ir labai sparciai biggrin.gif o va su antru daba jau mato si ir labai sakyciau nors dar tik 13-14sav. biggrin.gif siaip nesvarbu tik pamastau kokia busiu tuomet gale nestumo nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 07 balandžio 2013 - 12:50
Man pradėjo matytis 4 mėnesio pabaigoje, ir poto labai greitai užaugo nestuke.gif
Atsakyti