Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

man pilvas jau pradeda rysketi , pirmas nestumas ir jau 15 savaite 4u.gif
Atsakyti
labukas merginos,na sveikinu visas busimas mamytes,pati esu 5 savaitei,tai pilvas apacioj issokes,taip jo laukiu negaliu kada bus dar didesnis smile.gif sake kad pradzioj gali pusti pilvo apacia, matyt taip ir vyksta,norejau paklausti ar ka nors is jusu pykina? man tai pastoviai toks sleikstulys skrandi,kad net nezinai kaip numalsint,ir nesveikas noras miegot,darbe reik bendraut su zmonem tai kas 5 minutes vis nusiziovauji biggrin.gif pareini is darbo vakare i dusa ir i lova :net dabar ka tik atsikelus ruosiuos i darba ir miego noriu smile.gif kokie jusu pozymiai?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2013 01 30, 08:29)
l kokie jusu pozymiai?

gal nedarykim košės, ką? ax.gif tema ne apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 30, 09:55)
gal nedarykim košės, ką?  ax.gif tema ne apie tai ax.gif

o tai sunku atsakyt?
Atsakyti
man su pirmu nestumu nuo 12savaites pasirode ir pilvukas smile.gif
Atsakyti
su pirmu nestumu aplinkiniai pastebejo kai ejo 5 menuo, o dbr su antru 12 savaiciu tai nesimato nieko kolkas:) esu norm.kuno sudejimo... smile.gif
Atsakyti
Pilvelis pradejo matytis nuo 10 savaites nestuke.gif
Atsakyti
Pilvelis pradejo matytis nuo 10 savaites (antras nestumas). Dabar 13 savaiciu jau gerai matosi. ax.gif
Atsakyti
6 neštumas jau 17sv.O pilvas pradėjo matytis tik kažkur 15sv. Stambi nesu bet šis neštumas kitoks. Kiti ir buvo skirtingi bet pilvas jau buvo pastebimas jau nuo 12sv.
Atsakyti
Pas mane antras nestumas yra 13sav. ir pilvas jau matosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif nestuke.gif jau 11 savaičių. Esu smulkaus kūno sudėjimo ir iki nėštumo sveriau 48kg, o dbr jau priaugau 2 kg. Nors kas nežino, tai nepasakytų, kad yra pilvukas, nes tiesiog nebeatrodau perkarusi tongue.gif Bet tie kas žino, tai man jau matosi (gal dėl to, kad klubai labai siauri...net nzn...) ... O pilvo putimai ir visi kitokie blogumai baigesi apie 7 savaite. Apie nėštumą sužinojau 4 savaitę. smile.gif Džinsus savo teko jau gal pries 3 savaiteles pasidėti giliai į spintą, nes spausdavo... Dabar nešioju sukneles, sijonus, timpas ir kelnes ir elastinės medžiagos... biggrin.gif
Atsakyti
as dar nezinojau ,kad nescia tai man jau vyras sake kad zek kazkoks pas tave pilvas suapvalejes apacioj,ai sakau ,kad turiu jau sirgt biggrin.gif nuvazevau pas savo gyd ,pazejo exo ir pasake zek sirdele plaka wub.gif tai nuo tos dienos man pilvuka pute ziaurei pykino bet nevemiau, dabar skaiciuojant pagal menesines tai mum 11 sav,pilvas matosi normalei ,per tas sav priaugau 4 kg biggrin.gif bet dabar sustojau biggrin.gif pilvukas apvaleja ir dideja
Atsakyti