Per pirma nestuma pilvukas pasirode mazdaug 14 savaite ir tai toks vos pastebimas, o su siuo nestumu jau 7 savaite matesi, dabar man 14 savaiciu o atrodau kaip 5 men nescia, idomu kas bus veliau
Man taip pat pradejo matytis jau 7 savaiciu, ir nemazai kas pastebejo
8 savaičių pamačiau pati ir vyras, bet tokį minimalų. Dabar 10 - matosi, tikrai matosi
antras nestumas pradejo matytis 12sav.su pirmu nestumu 5 menesi
Su pirmu nėštumu man pradėjo penktą mėnesį matytis pilvukas, iki to tik gauburiukas buvo, lyg persivalgius. Bet niekas jo nepastebėdavo
Labai vėlai, tiek su pirmu, tiek dabar su antru.Tik 36 savaitę pasklido gandas, kad tikriausiai laukiuosi, čia iš tų draugų su kuriais labai artimai nebendraujam, susitinkam tik parduotuvėje ar šiaip, kur nebūnu nusivilkus striukės O artimesni pastebėjo 6-7mėnesį.
Man dar 14 savaite, bet jau pradejo dideti pilvukas, ir gana sparciai
Man su pirmu nestumu pilvukas matesi nuo 14 sav, nes as prie tu riebesniu
Biat su antru nestumu , taikuriozai. As pati tai pastebejau jau kokiu 8-9 sav, o va kai darbe pasakiau kad iseinu atostogu, tai viena bendradarbe, sako, gi ka tik buvai , na as jai, sakau kad as i dekretines einu, ta taip ir liko stoveti su tokiom akim. Rubai visagaliai
Biat su antru nestumu , taikuriozai. As pati tai pastebejau jau kokiu 8-9 sav, o va kai darbe pasakiau kad iseinu atostogu, tai viena bendradarbe, sako, gi ka tik buvai , na as jai, sakau kad as i dekretines einu, ta taip ir liko stoveti su tokiom akim. Rubai visagaliai
Pagal paskutines mm man tik 8 savaitės, bet jaučiu kad gali būt ir daugiau. Pilvukas jau po truputį ima matytis ir senosios kelnės per ankštos, užsegtos sagos veržia ir gana stipriai. Nors esu tikrai liekna, tesveriu +-55kg, tai nesitikėjau, kad 8 savaičių jau matysis
Kazkur nuo 5 men,bet neryskiai.O 6 staigiai issoko per kelias sav.
Su pirmuoju pradejo matytis apie 5 menesi, o su antruoju tai kazkur apie 3 menesi
Pas mane pilvukas augo šuoliais - 18 sav ėjau darytis echoskopijos - net sarmata buvo laukt prie durū Visos tokios pilvotos aplink, o pas mane tik išsirengus kažkas lyg ir matėsi, nors mano sudėjimas iš kūdesnių o va 20 sav tiesiog šoktelėjo smarkiai į priekį - jau ne tik aš mačiau pilvelį paskui vėl pamažu augo iki 30 savaitės...
Kiek žinau, tik su pirmu vaiku pilvukas auga lėčiau - su kitais greičiau pasimato pilvelio gyventojas Reiks išbandyt turbut kada ateityje
Kiek žinau, tik su pirmu vaiku pilvukas auga lėčiau - su kitais greičiau pasimato pilvelio gyventojas Reiks išbandyt turbut kada ateityje