Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Per pirma nestuma pilvukas pasirode mazdaug 14 savaite ir tai toks vos pastebimas, o su siuo nestumu jau 7 savaite matesi, dabar man 14 savaiciu o atrodau kaip 5 men nescia, idomu kas bus veliau 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat pradejo matytis jau 7 savaiciu, ir nemazai kas pastebejo smile.gif
Atsakyti
8 savaičių pamačiau pati ir vyras, bet tokį minimalų. Dabar 10 - matosi, tikrai matosi bigsmile.gif
Atsakyti
antras nestumas pradejo matytis 12sav.su pirmu nestumu 5 menesi smile.gif
Atsakyti
Su pirmu nėštumu man pradėjo penktą mėnesį matytis pilvukas, iki to tik gauburiukas buvo, lyg persivalgius. Bet niekas jo nepastebėdavo doh.gif
Atsakyti
Labai vėlai, tiek su pirmu, tiek dabar su antru.Tik 36 savaitę pasklido gandas, kad tikriausiai laukiuosi, čia iš tų draugų su kuriais labai artimai nebendraujam, susitinkam tik parduotuvėje ar šiaip, kur nebūnu nusivilkus striukės biggrin.gif O artimesni pastebėjo 6-7mėnesį.

Atsakyti
Man dar 14 savaite, bet jau pradejo dideti pilvukas, ir gana sparciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaa: 15 sausio 2013 - 23:28
Man su pirmu nestumu pilvukas matesi nuo 14 sav, nes as prie tu riebesniu doh.gif
Biat su antru nestumu , taikuriozai. As pati tai pastebejau jau kokiu 8-9 sav, o va kai darbe pasakiau kad iseinu atostogu, tai viena bendradarbe, sako, gi ka tik buvai doh.gif lotuliukas.gif , na as jai, sakau kad as i dekretines einu, ta taip ir liko stoveti su tokiom blink.gif akim. Rubai visagaliai cool.gif
Atsakyti
Pagal paskutines mm man tik 8 savaitės, bet jaučiu kad gali būt ir daugiau. Pilvukas jau po truputį ima matytis ir senosios kelnės per ankštos, užsegtos sagos veržia ir gana stipriai. Nors esu tikrai liekna, tesveriu +-55kg, tai nesitikėjau, kad 8 savaičių jau matysis smile.gif
Atsakyti
Kazkur nuo 5 men,bet neryskiai.O 6 staigiai issoko per kelias sav.
Atsakyti
Su pirmuoju pradejo matytis apie 5 menesi, o su antruoju tai kazkur apie 3 menesi smile.gif
Atsakyti
Pas mane pilvukas augo šuoliais - 18 sav ėjau darytis echoskopijos - net sarmata buvo laukt prie durū biggrin.gif Visos tokios pilvotos aplink, o pas mane tik išsirengus kažkas lyg ir matėsi, nors mano sudėjimas iš kūdesnių biggrin.gif o va 20 sav tiesiog šoktelėjo smarkiai į priekį - jau ne tik aš mačiau pilvelį biggrin.gif paskui vėl pamažu augo iki 30 savaitės... biggrin.gif

Kiek žinau, tik su pirmu vaiku pilvukas auga lėčiau - su kitais greičiau pasimato pilvelio gyventojas biggrin.gif Reiks išbandyt turbut kada ateityje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sechmeta: 28 sausio 2013 - 16:43