Su pirmu nestumu kai i dekreta ejau, tai dar nevisi ir itare, kad laukiuosi. ir iki ų men i kelnes pazemintu liemeniu tilpau. Si kart irgi ilgai nesimate, nebent aptemtas palaidines paismaudavau. zinoma, kai liko menuo iki gimdymo tai jau pilvukas akivaizdu
manau, cia labai individualiai... Vienoms iki paskutiniu menesiu beveik nesimato, o kitoms - jau nuo trecio menesio "balionelis" pupso Dar sako, kad su pirmu nestumu veliau atsiranda, nei su antru ir velesniais.
aš liekna, tai man 16-17 savaitę aiškiai pasimatė, akd neįtariantys net žmonės suprato. gydytoja apžiūrinėdama 12 savaitę jau sakė, kad ryšjkėja pilvukas, ir aiškino, kad maždaug apie 12 savaitę gimda išeina iš už dubens srities ar kaip ten tiksliai, tai augant vis labiau matysis. nors čia nuo kiekvienos figūros ir kitų ypatumų priklauso.
mano pilvelis jau 12 savaiciu buvo atsikises kazkaip laaabaiii greitai jis pas mn pradejo lysti..
QUOTE(mini_ni @ 2010 04 19, 00:06)
o man pasidare labai idomu.. ar nestumo metu, galima itraukti pilva?
na pralinksminai pabandziau - isitraukia tik virsutine pilvo dalis (matyt kur gimda nesiekia) o zemiau - nemalonus pojutis ir menkas rezultatas, na gal 1-2 cm ir sumazeja apimtis taigi man nelabai pavyko
Na mums jau 9 savaite Bet pilvukas pasimato tik kai gerai pavalgau, o ryte ir vel plokscias, o jau taip noriu to pupsancio pilvuko
mano pilvukui jau 12 savaiciu, bet matau ji tik as
Na mums jau 21 savaite, tai jau su aptemptais drabuzeliais tikrai matosi Bet jei bunu su bliuzonu sportiniu, tai neisryskeja taip Nors esu labai liekna nestumo ilgai nesimate. Gal tik pries 3 savaites isryskejo labiau.
QUOTE(lituka @ 2010 04 19, 12:32)
mano pilvukui jau 12 savaiciu, bet matau ji tik as