Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Svetimiem tapo pastebimas tik pries pora savaiciu, t.y. septinta menesi smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano liemuo labai plonas, tai nestuminis pilvukas tik sesta menesi pradejo matytis smile.gif Idomu, kaip dabar augs pilvukas. Dabar 9oje savaiteje, kolkas pilvas vis dar prie stuburo prikepes smile.gif

Beto, pirmasias nestumines kelnes nusipirkau budama 30oje savaiteje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hecke: 16 gruodžio 2012 - 23:09
man tai normaliai pradejo matytis 6- ta menesi, nes iki tol buvo galima galvoti, kad daugiau pavalgius esu, ar siaip pastambejus.. nes buvo pilni 5 men, dalyvavau vestyvese su aptempta suknele, tai vienas draugas i pabaiga baliaus, sugebejo suprasti, kad as laukiuosi smile.gif ir tai dar pasitikslino , paklause - ar as tik ne nescia smile.gif
Atsakyti
man pradejo matytis 6 men pradzioje smile.gif
iki tol nlb kam iseidavo suprast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanillasky_: 02 sausio 2013 - 08:36
Mes ir va beveik 9 savaiteliu esam. Labai visi pilvuko laukiam, tai vakare kai papucia pilva, dziaugiames su draugu, glostom. biggrin.gif Tikiuosi, kad greit viskas vyks pas mus. smile.gif
Atsakyti
Man 14 sav. ir jau pilvukas matosi. Nėštumas pirmas, aš pati normalaus sudėjimo. Keista, kaip kitoms tik 5-7 mėn. pasimato. Dabar jau išsigandau, kad nepriaugčiau 20 kg. smile.gif
Atsakyti
Man 12 savaiciu, biskeli lenda jau pilvukas, nors nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2013 01 04, 08:03)
Man 12 savaiciu, biskeli lenda jau pilvukas, nors nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg  blink.gif

Oho, tai gal labai pykino, kad tiek nukrito smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Latte* @ 2013 01 04, 15:14)
Oho, tai gal labai pykino, kad tiek nukrito smile.gif ?

As pati biskeli soke buvau blink.gif bet gydytoja pasake, jog tai normalu ax.gif
Siaip mane labai rytais pykino, na vis dar pykina, bet jau ne tiek rolleyes.gif ir tas sleikstulys laikesi ilgai, zymiai maziau valgau nei visada - kazkaip nesinori ir tiek schmoll.gif kazkada vyras padare valgyt labai skaniai, akys ir nosis nori, o vat nebetelpa daugiau doh.gif plius gyvenu karstoj saly, tai tik vanduo vanduo vanduo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blyksteli: 05 sausio 2013 - 01:09
Man pasirodė apie 7 mėnesiuką. Vat ir dabar 34sav. kiti lieka nesupratę, ne vienas pažįstamas seniau bematęs vis nedrįsta paklausti ar čia nestuke.gif ar sustambėjus taip lotuliukas.gif arba kas žino apie nėštumą sugeba paklausti ar nesu pilvo susiveržusi doh.gif lotuliukas.gif Ūgis 173cm, pradėjau su 60kg, na skrandis buvo prie nugaros prilipęs tikrai, priaugau 13kg pakolkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 06 sausio 2013 - 18:57
Su pirmu nestumu man pradejo matytis jau gerai 20sav., dabar laukiuosi antro kazin kaip dabar pilvukas augs smile.gif
Atsakyti
man 4 menesiai ir jau matosi. na gal toks mano sudejimas biggrin.gif
Atsakyti