Svetimiem tapo pastebimas tik pries pora savaiciu, t.y. septinta menesi
Kadangi mano liemuo labai plonas, tai nestuminis pilvukas tik sesta menesi pradejo matytis Idomu, kaip dabar augs pilvukas. Dabar 9oje savaiteje, kolkas pilvas vis dar prie stuburo prikepes
Beto, pirmasias nestumines kelnes nusipirkau budama 30oje savaiteje
Beto, pirmasias nestumines kelnes nusipirkau budama 30oje savaiteje
man tai normaliai pradejo matytis 6- ta menesi, nes iki tol buvo galima galvoti, kad daugiau pavalgius esu, ar siaip pastambejus.. nes buvo pilni 5 men, dalyvavau vestyvese su aptempta suknele, tai vienas draugas i pabaiga baliaus, sugebejo suprasti, kad as laukiuosi ir tai dar pasitikslino , paklause - ar as tik ne nescia
Man 14 sav. ir jau pilvukas matosi. Nėštumas pirmas, aš pati normalaus sudėjimo. Keista, kaip kitoms tik 5-7 mėn. pasimato. Dabar jau išsigandau, kad nepriaugčiau 20 kg.
Man 12 savaiciu, biskeli lenda jau pilvukas, nors nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg
QUOTE(Blyksteli @ 2013 01 04, 08:03)
Man 12 savaiciu, biskeli lenda jau pilvukas, nors nuo nestumo pradzios numeciau 5 kg
Oho, tai gal labai pykino, kad tiek nukrito ?
QUOTE(*Latte* @ 2013 01 04, 15:14)
Oho, tai gal labai pykino, kad tiek nukrito ?
As pati biskeli soke buvau bet gydytoja pasake, jog tai normalu
Siaip mane labai rytais pykino, na vis dar pykina, bet jau ne tiek ir tas sleikstulys laikesi ilgai, zymiai maziau valgau nei visada - kazkaip nesinori ir tiek kazkada vyras padare valgyt labai skaniai, akys ir nosis nori, o vat nebetelpa daugiau plius gyvenu karstoj saly, tai tik vanduo vanduo vanduo
Man pasirodė apie 7 mėnesiuką. Vat ir dabar 34sav. kiti lieka nesupratę, ne vienas pažįstamas seniau bematęs vis nedrįsta paklausti ar čia ar sustambėjus taip arba kas žino apie nėštumą sugeba paklausti ar nesu pilvo susiveržusi Ūgis 173cm, pradėjau su 60kg, na skrandis buvo prie nugaros prilipęs tikrai, priaugau 13kg pakolkas.
Su pirmu nestumu man pradejo matytis jau gerai 20sav., dabar laukiuosi antro kazin kaip dabar pilvukas augs
man 4 menesiai ir jau matosi. na gal toks mano sudejimas