Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(sandriuke2 @ 2012 10 11, 19:13)
As kai laukiausi pirmojo pilvukas pradejo matyti gal kai daugiau nei 5 men buvo. Dabar laukiuosi antrojo tai  pilvukas jau nuo 3 men matosi tikrai. Nu tap sako kuo daugiau nestumu tuo anksciau pradeda matytis pilvukas, nes jau buna issitampes smile.gif taimano atveju tikrai taip ir yra.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewwute @ 2012 10 11, 21:40)
Man jau pilvukas pasirodė kokią 16-17 savaitę  smile.gif dabar jau 19 savaite nestuke.gif ir man atrodo, kad jau gan nemažas...rūbelių jau reikia naujų ieškotis smile.gif pirmasis neštumas, tai keista truputėli smile.gif

O kas cia keisto? As i savo senus dzinsus neilendu nuo 12savaites, nors svorio nepriaugau ir pilvas nera didelis. Laukiuosi pirma karta. Tiesiog senu dzinsu saga man pasidare nepatogi. Dabar esam 17sav. pilvukas po truputuka auga, nera didelis, tik suapvalejimas. Daugiau issipucia po pietu, del pilvo putimo.
Pilvas nera didelelis, bet palyginus kaip anksciau buvo visai plokscias ir idubes, skirtumas matosi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanel. @ 2012 10 11, 12:08)
kai laukiaus pirmo vaikucio irgi labai greit pajutau kad nebetelpa pilvukas i kelnes  biggrin.gif  skatinejau visokius straipsnius ir radau viena kuris rase kad  nestuke.gif  iki mazdaug 12sav buna papusti viduriai ir todel pilvukas buna ispustas ir nestukes galvoja kad tai ju leliukas taip greit auga bet va suejus 11 ar 12sav tas pilvukas sumazeja  doh.gif  man taip ir buvo ir jei nebuciau perskaicius to straipsnio buciau pagalvojus kad kazkas negerai su  nestuke.gif  doh.gif  todel nesigazdinkit jai suejus kazkuriai savaitelei atrodys kad pilvukas dingo ar sumazejo  4u.gif

atkreipiau demesi ir su kitais savo nestumais tai irgi tai pasitvirtino  rolleyes.gif

oj, gerai, kad parasei:), aciu, o tai esu biskiuka panikuotoja del visko, tai jeigu nezinociau ir sumazetu, tai jau tikrai butu nervu...
Atsakyti
QUOTE(Meletele @ 2012 10 12, 13:30)
oj, gerai, kad parasei:), aciu, o tai esu biskiuka panikuotoja del visko, tai jeigu nezinociau ir sumazetu, tai jau tikrai butu nervu...

oj patikek kaip as panikavau doh.gif nes pries ta nestuke.gif turejau keleta persileidimu verysad.gif tai pradejau prisigalvot kad gal nieks ten nesivysto ir pan doh.gif paranojos visokios blush2.gif
Atsakyti
as pamenu ejau i drauges vestuves,buvo 2men nestumo,tai jau mates didelis pilvas,bet turbut nuo didelio valgymo:)))ir jis pas mane visada laaaaabai didelis buvo
Atsakyti
Sveikos merginos,

Nors dar ir nesu pastojusi,bet planuojam ir bandom,tik turiu dilema,nes vestuves numatytos kovo 16, tai jei tarkim si menesi pastociau ar matytusi tas grozis iki tos datos? ax.gif nors ir zinau,kad kiekvienai individualiai,bet visas mastymas del sukneles,nes ketinu uzsisakyti is interneto ir paranoja,kad nebeilisiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gi.ja @ 2012 12 11, 01:35)
Sveikos merginos,

Nors dar ir nesu pastojusi,bet planuojam ir bandom,tik turiu dilema,nes vestuves numatytos kovo 16, tai jei tarkim si menesi pastociau ar matytusi tas grozis iki tos datos?  ax.gif nors ir zinau,kad kiekvienai individualiai,bet visas mastymas del sukneles,nes ketinu uzsisakyti is interneto ir paranoja,kad nebeilisiu  rolleyes.gif

Drįsčiau teigti, kad tikrai dar nesimatys. Tik gal šiek tiek papūstas nestuke.gif dėl vidurių gali būti. Ir jei suknelė labai įspaudžianti į rėmus bus, tai tiesiog galėtum nepatogiai jaustis, kad varžo smile.gif
Atsakyti
Man jau 19sav, o pilvukas toks lyg sociai pavalgius... Net nervas ima, jau beveik 5 men, nei judesius jauciu nei pilvuka turiu :/
Atsakyti
Su pirmu vaikiuku pilvukas islindo 5 men., dabar laukiu antro vaikiuko 4 men. pabaiga, jau tikrai nestuke.gif atrodau
Atsakyti
Su pirmu nestumu budama 16 sav., jau nebegalejau nuslepti pilvo. Dabar 8 sav, ir pilvas stipriai papustas, bet manau kad gali buti ir del viduriu...
Atsakyti
Man pasirodė pilvelis toks, kad jau visi pastebėjo, tai turbūt 5-6 mėnesių ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gi.ja @ 2012 12 11, 00:35)
Sveikos merginos,

Nors dar ir nesu pastojusi,bet planuojam ir bandom,tik turiu dilema,nes vestuves numatytos kovo 16, tai jei tarkim si menesi pastociau ar matytusi tas grozis iki tos datos?  ax.gif nors ir zinau,kad kiekvienai individualiai,bet visas mastymas del sukneles,nes ketinu uzsisakyti is interneto ir paranoja,kad nebeilisiu  rolleyes.gif

Nemanau, kad matytųsi smile.gif Aš pati pastojau birželio mėn. O vestuves jau buvom suplanavę nuo žiemos ir šventėm jas rugsėjo vidury. Tai tuo metu mano pilvukui buvo 15 savaičių. Aišku, atsirado tokių, kurie žinojo apie nestuke.gif ir sakė ,,Oooo... jau matėsi pilvukas", bet kas nežinojo, tas ir nematė. Tuo labiau, kad ir apimtys nebuvo pakitusios ne vienu cm, o pliuse teturėjau apie 1,5 kg. Tai manau, kad "mačiusieji" matė tai, ką norėjo matyti biggrin.gif
Atsakyti