Su pirmu nėštumu pasimatė 5tą mėn., o va su antru jau nuo 12 sav matos ir kitiems. Aišku rūbais pridengi, tai akių nebado, bet jau greit nebeišeis ir pridengti
Taip, kiek zinau, pirmasis veliau pasirodo. as kolkas 3 men nescia, isvis nieko nesimato
Su pirmu nestumu drauge pastebejo kaip man buvo pora menesiu nors buvau su striuke ir ji uzklause ar as tik nesilaukiu, nes pilvas itartinas o su antru manau irgi ne uz kalnu pasimatys, nes jau dabar pati matau, kad esu "pasiputusi:
Mano pilvukas pradejo rysketi 4 menesio viduryje, dabar jau 5 menuo, bet dar imanoma pasislepti po platesne suknele, kad nesimatytu
pati savo pilvuka matydavau vos pastojus nors istikro ten nieo dar nesimate o va aplinkiniai iki 6men galedavo nepastebet jei apsirengdavau tinkamai
Sakyciau man nuo 17-18 savaites neslepiant. Dabar 21 savaite ir jau darosi laaabai sunku paslept
Hmmmm... as tik suzinojus, kad laukiuosi pradejau vis dazniau nesiot laisvesnius drabuzius, o daba is viso tik juos... pas mane pilvukas visada buna, bet tel viso pikto apsidraudziu siaip jau i savas kelnes nelabai lendu... tenka atsegta saga laikyti, bet cia tikriausiai del to, kad pirma menesi tiesiog rijau... daba apsiraminau, bet tikriausiai nesukusiu taip, kad 9 savaite, o kelniu platesniu ieskau
QUOTE(Meletele @ 2012 10 11, 08:28)
Hmmmm... as tik suzinojus, kad laukiuosi pradejau vis dazniau nesiot laisvesnius drabuzius, o daba is viso tik juos... pas mane pilvukas visada buna, bet tel viso pikto apsidraudziu siaip jau i savas kelnes nelabai lendu... tenka atsegta saga laikyti, bet cia tikriausiai del to, kad pirma menesi tiesiog rijau... daba apsiraminau, bet tikriausiai nesukusiu taip, kad 9 savaite, o kelniu platesniu ieskau
kai laukiaus pirmo vaikucio irgi labai greit pajutau kad nebetelpa pilvukas i kelnes skatinejau visokius straipsnius ir radau viena kuris rase kad iki mazdaug 12sav buna papusti viduriai ir todel pilvukas buna ispustas ir nestukes galvoja kad tai ju leliukas taip greit auga bet va suejus 11 ar 12sav tas pilvukas sumazeja man taip ir buvo ir jei nebuciau perskaicius to straipsnio buciau pagalvojus kad kazkas negerai su todel nesigazdinkit jai suejus kazkuriai savaitelei atrodys kad pilvukas dingo ar sumazejo
atkreipiau demesi ir su kitais savo nestumais tai irgi tai pasitvirtino
As kai laukiausi pirmojo pilvukas pradejo matyti gal kai daugiau nei 5 men buvo. Dabar laukiuosi antrojo tai pilvukas jau nuo 3 men matosi tikrai. Nu tap sako kuo daugiau nestumu tuo anksciau pradeda matytis pilvukas, nes jau buna issitampes taimano atveju tikrai taip ir yra.
Man jau pilvukas pasirodė kokią 16-17 savaitę dabar jau 19 savaite ir man atrodo, kad jau gan nemažas...rūbelių jau reikia naujų ieškotis pirmasis neštumas, tai keista truputėli