Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

man antras nestumas, jau nuo 8 savaites matosi smile.gif
Atsakyti
Pirmas nėštumas 14 savaitė - nesimato.. nors jau visai norėtųsi 4u.gif pilvukas, tiesą sakant kiek padidėjęs, liemuo "aptirpęs" bet matyt dėl geresnio apetito blush2.gif
Atsakyti
smile.gif pirmas nestumas-jau zmones tikrai mate, kai man buvo 4 menesiai
Atsakyti
pirmas nestumas, man pilvkas vos vos mates 5 men, zmones su kuriais mazai bendravau ir 6men nemate kol nepasakiau
Atsakyti
Man tik nuo 5 men. pradejo rodytis normaliai.
Atsakyti
man irgi nuo 5-o menesio, as taip laukiau, kada prades matytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 22 rugsėjo 2012 - 13:39
Su pirmu nuo 6-o, su antru, nuo 2-o pabaigos smile.gif
Atsakyti
Man tik 4 mėnuo vos įpusėjo, pirmas nėštumas, o aš jau matau, įtariu, kad ir darbe akylesnės bobelės jau kažką mato, nes įtartinai nužiūrinėja, o taip norėtųsi kuo ilgiau nuslėpti...
Atsakyti
21 savaitė, antras nėštumas, dar nesimato verysad.gif

Kaži ar čia normalu, labai pergyvenu sad.gif
Atsakyti
Mums 20ta savaitė, pilvelį kolkas matau tik aš ir vyras. Su pirmuoju vaikiuku beveik iki 7mėn vos vos pilvelis buvo matyti, bet po to kai pradėjo didėti, tai ohoho... biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas nestumas: Buvo beveik 3 men ir kai nuejau i universiteta - visi iskart pamate ir suprato, kad laukiuos. As itariau, kad laukiuos vien del to, kad vietoj menesiniu - pilvukas issisoko. Skaiciau, kad taip buna. Juk ne nuo leliuko padideja pirma nestumo menesi.
Dabar antras nestumas, 7-a savaite ir jau yra pilvukas, bet paslept nesunku.
Atsakyti
Nuo 18 sav. Bet islindo labai staigiai - nesimate nesimate, o po to per pora dienu op ir isvirto. Nors dar neatskirsi - ar nesciosios pilvukas, ar tiesiog gerai pavalgancios moteriskes smile.gif) taciau jau pupso toks.
Atsakyti