Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Iki 22 savaitės nesimatė pilvuko ax.gif Tik po kokios 22-24 pradėjo gerai matytis, bet tik su aptemptais rūbais ax.gif Bet su laisvais rūbais ir dabar dar nepasakysi, kad nestuke.gif lotuliukas.gif , o jau 30 savaičių biggrin.gif
Atsakyti
Mums dar labai mažai aišku, tik du mėnesiukai wub.gif blush2.gif Bet toks pasipūtęs atrodo, gal dėl dujų kaupimosi, gal dėl to, kad noriu taip matyt biggrin.gif doh.gif Nes pastoviai vyrui sakau, žiūrėk, jau didėja, sako gal tu eik pamiegot, nes depresija man susirgsi.. doh.gif biggrin.gif Mano ūgis 168 ir sveriu 57.. Numečiau kilogramą per tuos kelis mėnesius, tai iš kur tas pilvas.. unsure.gif Bet žinot kaip yra, kai lauki wub.gif bigsmile.gif
Ai, o aš dar vyrui kartais pajuokauju, kad didelis pilvas jau, nes dvynukai biggrin.gif wub.gif Nes vyras mano iš dvynukų.. wub.gif Aišku, tikimybė kažkokia yra, bet nedidelė manau.. ax.gif
Atsakyti

Ai, o aš dar vyrui kartais pajuokauju, kad didelis pilvas jau, nes dvynukai biggrin.gif wub.gif Nes vyras mano iš dvynukų.. wub.gif Aišku, tikimybė kažkokia yra, bet nedidelė manau.. ax.gif
[/quote]

sveiki 4u.gif

vyro brolis is dvynuku ir turi dvynukus, mano pussesere is dvynuku ir turi dvynukus mirksiukas.gif ,tai manau kad ta tikimybe gan didele wub.gif

Man 11 sv ,o vyras vakar pasake,kad as staiga suapvalejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelite @ 2012 06 10, 08:58)

Man 11 sv ,o vyras vakar pasake,kad as staiga suapvalejau doh.gif

man su antru nestumu jau nuo kokios 9sav vakarais islenda pilvukas doh.gif o su pirmu gal tik kokia 20sav pasimate nestuke.gif kelnes jau nestukines nesioju, nors jos laisvokos, bet paprastos per ankstos jau, o pilvo spausti nesinori mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kazkur apie 5 men. pradejo matytis pilvukas.
Atsakyti
Iseinant i dekreta jau matesi lotuliukas.gif
Atsakyti
As su dvynukais, man trecia menesiuka eme dygt.
Atsakyti
Cia kiekvienai labai individualiai, man su pirmu pasirode tik apie 6 men su antra jau 3 men matesi nestuke.gif
Atsakyti
su pirmu nestuke.gif aiskiai pasimate kazkur 18 sav, o su antru "islindo" kazkur 12sav. na, jau nesumaisysi, kad ne ispustas pilvelis, o jame kazkas gyvena.
Atsakyti
Sveikutes, o as kaip tik ieskojau info del pilvuko. Nes laukiu jau antro, bet dar labai mazas nestumas, dar pas daktara nebuvau, na kokio 6 sav. Bet jau ispustas tok ir aptemtu rubu neuzsidesi-matosi kazkas, ex nejaugi tokiu tempu su 2 auga?
Atsakyti
Nežinau kaip Jūs, bet man 28 beveik savaitės, tačiau pilvas lyg tuoj gimdyčiau 4u.gif kolegos klausinėja ar neeisiu į dekretą biggrin.gif o jis tik liepos viduryje... nestuke.gif svarbiausia, kad gydytojas sako, jog viskas gerai ax.gif
kokių išmatavimų Jūsų pilvelia?
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2012 06 20, 16:29)
Sveikutes, o as kaip tik ieskojau info del pilvuko. Nes laukiu jau antro, bet dar labai mazas nestumas, dar pas daktara nebuvau, na kokio 6 sav. Bet jau ispustas tok ir aptemtu rubu neuzsidesi-matosi kazkas, ex nejaugi tokiu tempu su 2 auga?

aha, su antru viskas daaaaug greiciau nestuke.gif as jau nuo 9sav rubais maskuoti turiu doh.gif
Atsakyti