Mums dar labai mažai aišku, tik du mėnesiukai Bet toks pasipūtęs atrodo, gal dėl dujų kaupimosi, gal dėl to, kad noriu taip matyt Nes pastoviai vyrui sakau, žiūrėk, jau didėja, sako gal tu eik pamiegot, nes depresija man susirgsi.. Mano ūgis 168 ir sveriu 57.. Numečiau kilogramą per tuos kelis mėnesius, tai iš kur tas pilvas.. Bet žinot kaip yra, kai lauki
Ai, o aš dar vyrui kartais pajuokauju, kad didelis pilvas jau, nes dvynukai Nes vyras mano iš dvynukų.. Aišku, tikimybė kažkokia yra, bet nedidelė manau..
Ai, o aš dar vyrui kartais pajuokauju, kad didelis pilvas jau, nes dvynukai Nes vyras mano iš dvynukų.. Aišku, tikimybė kažkokia yra, bet nedidelė manau..
[/quote]
sveiki
vyro brolis is dvynuku ir turi dvynukus, mano pussesere is dvynuku ir turi dvynukus ,tai manau kad ta tikimybe gan didele
Man 11 sv ,o vyras vakar pasake,kad as staiga suapvalejau
QUOTE(pelite @ 2012 06 10, 08:58)
man su antru nestumu jau nuo kokios 9sav vakarais islenda pilvukas o su pirmu gal tik kokia 20sav pasimate kelnes jau nestukines nesioju, nors jos laisvokos, bet paprastos per ankstos jau, o pilvo spausti nesinori
Man kazkur apie 5 men. pradejo matytis pilvukas.
Iseinant i dekreta jau matesi
As su dvynukais, man trecia menesiuka eme dygt.
su pirmu aiskiai pasimate kazkur 18 sav, o su antru "islindo" kazkur 12sav. na, jau nesumaisysi, kad ne ispustas pilvelis, o jame kazkas gyvena.
Nežinau kaip Jūs, bet man 28 beveik savaitės, tačiau pilvas lyg tuoj gimdyčiau kolegos klausinėja ar neeisiu į dekretą o jis tik liepos viduryje... svarbiausia, kad gydytojas sako, jog viskas gerai
kokių išmatavimų Jūsų pilvelia?
kokių išmatavimų Jūsų pilvelia?
QUOTE(Lenusik-N @ 2012 06 20, 16:29)
Sveikutes, o as kaip tik ieskojau info del pilvuko. Nes laukiu jau antro, bet dar labai mazas nestumas, dar pas daktara nebuvau, na kokio 6 sav. Bet jau ispustas tok ir aptemtu rubu neuzsidesi-matosi kazkas, ex nejaugi tokiu tempu su 2 auga?
aha, su antru viskas daaaaug greiciau as jau nuo 9sav rubais maskuoti turiu