Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(Kira Ch @ 2012 04 26, 19:00)
Man 20 sav. tai darbe iki siol nieks nemato smile.gif gal pastebi, kad pasikeitus. Aisku svarkelis paslepia gerai  biggrin.gif 
visada maniau, kad jau 5 men pilvas bus oho  biggrin.gif  neaaa, tik sioks toks yra.

gal esi labai smulkaus sudejimo ? blush2.gif
as tai gyvenu ir tikiuosi , kaip gerai bus kuo ilgiau nuslept , iki dekretiniu , butu tobula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 04 11, 11:39)
Man dar tik 5savaiteles,o priaugau 3kg ir pilvukas atsirado ir kiti pastebi smile.gif

apsauginis sluoksnis lasinukai usidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigeee @ 2012 04 27, 14:40)
gal esi labai smulkaus sudejimo ? blush2.gif
as tai gyvenu ir tikiuosi , kaip gerai bus kuo ilgiau nuslept , iki dekretiniu , butu tobula biggrin.gif

iki dekretiniu kazin hihihi.gif
nesu smulki, normali, nestambi smile.gif
Atsakyti
man 13 savaiciu ir jau pilvukas matyt puikei,maximoja prie mamu kasos einu drasei biggrin.gif
Atsakyti
o man jau 5 savaites, ir yra iskiles grazuoliukas tongue.gif esu vidutinio sudejimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zenzara @ 2012 05 09, 17:17)
apsauginis sluoksnis lasinukai usidejo biggrin.gif

as ir 5 sav ir nera lasinuku,o matosi grazus pilvukas 4u.gif nereik varyt, vienom nestumo vidury,kitom pradzioj atsiranda, ziurint kaip vandenys kaupiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 31, 14:34)
o man jau 5 savaites, ir yra iskiles grazuoliukas tongue.gif esu vidutinio sudejimo  4u.gif
Papildyta:

as ir 5 sav ir nera lasinuku,o matosi grazus pilvukas 4u.gif nereik varyt, vienom nestumo vidury,kitom pradzioj atsiranda, ziurint kaip vandenys kaupiasi  smile.gif

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man pradėjo matytis maždaug 12-14 savaitę... nuo figūros labai priklauso...
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 31, 13:34)
o man jau 5 savaites, ir yra iskiles grazuoliukas tongue.gif esu vidutinio sudejimo  4u.gif
Papildyta:

as ir 5 sav ir nera lasinuku,o matosi grazus pilvukas 4u.gif nereik varyt, vienom nestumo vidury,kitom pradzioj atsiranda, ziurint kaip vandenys kaupiasi  smile.gif

Jau 5 sav. tai tikrai negali matytis. Nei ten kokių vandenų yra, nei kur jiem ten kauptis. lotuliukas.gif
Atsakyti
tai cia as juokauju, nemanykit,kad rimtai lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
iki 11sav. buvo galima įtarinėti, bet dabar 13sav. ir matosi akivaizdžiai
Atsakyti
22sav. jau sviecia is po rubu smile.gif
Atsakyti
Kitiems pradėjo matytis maždaug nuo 4 mėnesio pabaigos (kai vilkėdavau įprastais aptemptais rūbais). Su laisvesniais pradėjo "įtarti" gal nuo 5-tojo mėn. vidurio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 05 birželio 2012 - 19:52