Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Man dar tik 5savaiteles,o priaugau 3kg ir pilvukas atsirado ir kiti pastebi smile.gif
Atsakyti
man 9 savaitės, valgau normaliai, bet kol kas nieko nesimato ir šiaip -4 kg ax.gif
Atsakyti
La,
man 17 sav. Priaugau tik 1 kg, o pilvukas pradėjo matytis 15 sav. smile.gif
Atsakyti
man su pirmu vaikuciu pradejo matytis kokiu 13-14 sav., o su antru lenda jau nuo 9 savaites...
Atsakyti
[quote=ZyJone,2012 04 13, 12:05]
man eina 18 savaite ir pivukas jau gerai matosi kad nestuke.gif taigi nebepaslepiu
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 04 11, 13:39)
Man dar tik 5savaiteles,o priaugau 3kg ir pilvukas atsirado ir kiti pastebi smile.gif

man atrodo cia tikrai tau ne nuo nestumo tie kilogramai biggrin.gif gal nuo per didelio kiekio maisto tu taip bigsmile.gif
Atsakyti
su pirmu nestumu tai juo 12 savaites po truputi augti pradejo , tada sveriau 50kg o su 2 tai sakes nuo 9 savaiciu doh.gif pilvuza lenda lauk , db sulyginau foto su pimu nestumu nestuke.gif tai ka su pirmu buvo 20 sav tai db 14 toks pat doh.gif baisu
Atsakyti
Aplinkiniai, kad laukiuosi pradėjo pastebėti nuo 5 mėn. O mažiau atidūs vyrai ir 6 mėn. nesuprato lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o man jau 12sav. priaugau 3kg ir pilvukas jau matosi, toks mazas burbuliukas smile.gif Jei jau deduos aptempta maikute puikiai matosi nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes, kai laukiausi pirmagymio sveriau 45kg, o pilvukas pradejo rysketi jau nuo 9 savaites smile.gif tas pats ir su antruoju stebukleliu smile.gif 4u.gif as priaugau beveik 1 kg, vaikelis vystosi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kumute Metute: 21 balandžio 2012 - 20:13
Sveikute mielosios mamos wink.gif 4u.gif Mums jau 13 savaiciu,bet jau pilvas matosi,bent jau man labai,pirmas savaites buvau numetus kelis kg,o dabar jauciu dvigubai parbego jie man atgal,aisku daugiau ir valgau jau...bijau priaugti daug kg doh.gif
Atsakyti
Man 20 sav. tai darbe iki siol nieks nemato smile.gif gal pastebi, kad pasikeitus. Aisku svarkelis paslepia gerai biggrin.gif
visada maniau, kad jau 5 men pilvas bus oho biggrin.gif neaaa, tik sioks toks yra.
Atsakyti