man 9 savaitės, valgau normaliai, bet kol kas nieko nesimato ir šiaip -4 kg
man su pirmu vaikuciu pradejo matytis kokiu 13-14 sav., o su antru lenda jau nuo 9 savaites...
[quote=ZyJone,2012 04 13, 12:05]
man eina 18 savaite ir pivukas jau gerai matosi kad taigi nebepaslepiu
man eina 18 savaite ir pivukas jau gerai matosi kad taigi nebepaslepiu
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 04 11, 13:39)
Man dar tik 5savaiteles,o priaugau 3kg ir pilvukas atsirado ir kiti pastebi
man atrodo cia tikrai tau ne nuo nestumo tie kilogramai gal nuo per didelio kiekio maisto tu taip
su pirmu nestumu tai juo 12 savaites po truputi augti pradejo , tada sveriau 50kg o su 2 tai sakes nuo 9 savaiciu pilvuza lenda lauk , db sulyginau foto su pimu nestumu tai ka su pirmu buvo 20 sav tai db 14 toks pat baisu
Na o man jau 12sav. priaugau 3kg ir pilvukas jau matosi, toks mazas burbuliukas Jei jau deduos aptempta maikute puikiai matosi
Sveikutes, kai laukiausi pirmagymio sveriau 45kg, o pilvukas pradejo rysketi jau nuo 9 savaites tas pats ir su antruoju stebukleliu as priaugau beveik 1 kg, vaikelis vystosi gerai
Sveikute mielosios mamos Mums jau 13 savaiciu,bet jau pilvas matosi,bent jau man labai,pirmas savaites buvau numetus kelis kg,o dabar jauciu dvigubai parbego jie man atgal,aisku daugiau ir valgau jau...bijau priaugti daug kg
Man 20 sav. tai darbe iki siol nieks nemato gal pastebi, kad pasikeitus. Aisku svarkelis paslepia gerai
visada maniau, kad jau 5 men pilvas bus oho neaaa, tik sioks toks yra.
visada maniau, kad jau 5 men pilvas bus oho neaaa, tik sioks toks yra.