Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

man atrodo kad nuo pat pradziu pas mane matesi ax.gif nuo pat pradziu i savo rubus netilpau, ir kazkaip svoris smarkiai padidedavo iskart. ax.gif
Atsakyti
Vakarais kaip ir matosi, ryte nelabai lotuliukas.gif (4men). Bet jau pastebiu bobeliu zvilgsnius, krypstancius i pilvuka nestuke.gif
Atsakyti
As visada turejau nediduka pilvuka, bet tikrai nediduka biggrin.gif, kai pastojau jis man labiausiai pasimate kazkur 5 menesyje
Atsakyti
Sveikutes,man 16sav ir sviecia jau po truputi.virsvorio neturiu esu 178ugio ir 67kg svorio. smile.gif
Atsakyti
O man pilvukas matosi jau ir ryte ir vakare, neitrauksi niekaip... biggrin.gif |Toks jausmas, kad jau butu koks 6 menuo biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 28, 13:46-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 28, 13:46)
As visada turejau nediduka pilvuka, bet tikrai nediduka biggrin.gif, kai pastojau jis man labiausiai pasimate kazkur 5 menesyje

va va ir man taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 04 03, 09:15)
O man pilvukas matosi jau ir ryte ir vakare, neitrauksi niekaip...  biggrin.gif |Toks jausmas, kad jau butu koks 6 menuo  biggrin.gif

Mums 19 savaiteliu, bet pilvukas jau kaip reikiant matosi ax.gif nors svorio priaugau tik 2kg per pirma men, dabar dar laikosi tiek pat, tik biski bijau kad kai jau prades augti unsure.gif geriau jau po truputi didetu nei kad staigiai, o tai striju jau neisvengsiu unsure.gif
Atsakyti
Na dabar jau ir man matosi (18sav) nestuke.gif Toks apvalutis wub.gif
Galvojau ilgiau nuslepsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man gal labiau pradejo matytis 24-25 sav. o iki to laiko tai siaip, pavalgius daugiau atrodziau biggrin.gif
Atsakyti
man 5 savaites , o vestuves po 2 menesio , tikiuosi pilvuko dar nesimatys g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigeee @ 2012 04 09, 19:37)
man 5 savaites , o vestuves po 2 menesio , tikiuosi pilvuko dar nesimatys  g.gif  blush2.gif

Jeigu pirmas nestumas, tai greiciausiai nesimatys irnesakyk.gif Maniskes buvo, kai man buvo 16sav. ir nesimete schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 04 09, 22:35)
Jeigu pirmas nestumas, tai greiciausiai nesimatys irnesakyk.gif Maniskes buvo, kai man buvo 16sav. ir nesimete schmoll.gif

visur rasoma apie tai kaip nepatariama gert alkoholio nesciajai , bet juk tai tavo svente , net nezinau . doh.gif kiti prades itarineti ..
man labai idomu , kiek tauriu vyno/sampano per visa diena leidai isgert ? blink.gif
atleisk gal uz kvaila klausima , tiesiog rupi man tai labai 4u.gif
Atsakyti