Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Man tik 12 savaite, bet vakare jau pilvukas matosi smile.gif toks kaip kalnelis, pirmas nestumas
Atsakyti
Visoms skirtingai. Praeitą saviatę teko ligoninėj pagulėt ir taip sutapo, kad vienoj palatoj buvom su "kolege", kurios nėštumas lygiai savaite "jaunesnis". Tai pas mane pilvas kaip pilvas. O į ją pažiūrėjus net neįtartum, kad laukiasi schmoll.gif Ir jei nebūčiau nugirdusi per vizitaciją, koks nėštumo laikas, būčiau niekaip nepatikėjusi. Pilvas - kaip lenta (jai buvo 20 nėštumo savaičių, man - 21).
Atsakyti
Pilvukas stipriai paaugo 5 nestumo menesi, jau nebepaslepsi wub.gif
Atsakyti
kadangi buvau apvali tai ir 12savaite nezinodami kiek laiko,sake kad matosi, bet nesiojau dvynukus,gal tai leme, o siaip tai nuo kokio 5 men augt greiciau pradejo
Atsakyti
Su pirmu apie 20 sav. pradejo kilti, o su antru dar trecia nestumo menesi jau turejau nemaza pilvuka.
Atsakyti
Man iki 5 menesio net ir nemate darbe, laisvas svarkelis, rankinukas priekyje lotuliukas.gif bet poto kaip ispute!!!! doh.gif Mes su vyru kiekvieno menesio pradciojo fotkinom pilvuka, dabar kaip paziuriu visas nuotraukas, iki 5 dar neasuprasi ar ispute ar nescia:))))
Atsakyti
Man po 14 savaiciu poptelejo, nors lemuo jau anksciau eme apvaleti. su laisvias rubais ir buciau istempus iki 5 menesiu, bet nebenorejau.
Man seniau liemuo lb plonas buvo ,tai kas mane pazista gerai, jau pries pora savaiciu pastebejo, kad zymiai apvalesne esu nestuke.gif
Atsakyti
Pirmą nėštuma nesimatė iki kažkur penkto mėnesio,o su antru tai jau nuo 3 po truputi pradėjo klti smile.gif
Atsakyti
Su pirmu gal nuo kokio 6men tepradejo matytis ir is vis toks nedidelis buvo,su antru jau 12sav gerai metes,o ant galo taip issipuciau,kad visi klausdavo ar ne dvynukai tongue.gif dabar laukiuosi trecio,11sav,o jau nuo 6sav matosi ir ant rubu jauciasi,gal kad laiko labai mazai praejo,nespejau ir suplonet kaip reikiant,pametinukai bus ax.gif
Atsakyti
O man su pirmu nėštumu išlindi gal apie 20 savaitę. Dabar nėštumas antras, o matosi jau nuo 3 mėnesio. Net išsigandus buvau, ar ne dvynukai. Nes dabar 4tam mėnesį pilvas toks pat, kaip su pirmuoju buvi 8tam mėnesį. g.gif
Neramu net..
Atsakyti
Mums 10 sav ir kelios dienos, o vakare jau matosi maziukas pilvukas wub.gif Nėštumas pirmas. Labai laukiu, kada matysis netik vakare bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip ir daugeliui cia pasisakiusiuju pilvukas pradejo aiskiai kilti nuo 5 menesio ax.gif pries tai atrodziau kaip gerai pavalgius biggrin.gif
Atsakyti