Su pirmu nestumu kai isejau i dekreta daug kas nesuprato, kad is viso laukiuosi , pries pat gimdyma, kai susirgau, seimos gyd. paklause ar greit i dekreta eisiu o va dabar su antru jau betelpu i vienas kelnes, ir tos jau siek tiek spaudzia, o mums dar tik ryt sueis 14 savaiteliu
na dar 16 sav ir nesimato..kadangi pilvukas atskises vos budavo, tai po juo auga jau,tai vaikstant tikrai nesimato..atsigulus namie jau issikisimas yra
dabre dar niekas nepastebi net
dabre dar niekas nepastebi net
man jau 13 savaitele i pabaiga,bet pilvelis dideja pilnu tempu,nuo antro menesio timpas nesiodavau,jokiu dzinsu...nezinau nuo ko cia priklauso,gal vandenys labai kaupiasi nes pilvas tikrai didelis,nors buvau lieknute p.s as irgi toki klausima turejau,kai man buvo apie 10 savaiciu,nes galvojau kad tiesiog storeju labai
Labutis visoms mamytems
mums yra 11 savaiciu , tai yra pirmas nestumas
dar kolkas galiu tik pati pastebeti kad keiciasi kuno linijos, kiti zinoma nepastebi,
nors ir visos labai laukiame kol pilvukas prades augti, manau kad reikia pasidziaugti kol esam ,, NESUNKIOS,,
mums yra 11 savaiciu , tai yra pirmas nestumas
dar kolkas galiu tik pati pastebeti kad keiciasi kuno linijos, kiti zinoma nepastebi,
nors ir visos labai laukiame kol pilvukas prades augti, manau kad reikia pasidziaugti kol esam ,, NESUNKIOS,,
sveikutes visos ,na man ir pirmas ir antras ir dabar jau 3 nestumas tai pilvukas matosi jau nuo 6 savaiciu nebeilendu i kelnytes,ir negaliu sakyti kad man pucia pilvuka visai ne,nera jis papustas ir gydytoja stebejosi kad taip greit matosi,budama 11 svaiciu atrodziau kaip 6 menesiu ,na o dabar jau 5 menuo be keliu dieneliu tai atrodau kaip 8 ,bet tuom labai dziaugiuosi,tad jau net nebeisivaizduoju kaip as atrodysiu 9 menesy,nes as i menesy priaugu po 2,5 kg nuo pat pirmu savaiciu ,na svarbiausia kad man gerai ir kad vaikeliui yra gerai,o tas svoris kaip atsirado taip ir dings,sekmes visoms lengvo nesiojimo
Na, pilvas kaip toks, dar nesimato (už tai kolkas dar lengvai, be ypatingų pastangų, galiu "nuslėti" nėštumą nuo aplinkinių), bet kad atrodau jau "gerai pavalgiusi", tai - taip (bent jau sau pačiai tai - 100%)
antras nestumas ir pilvukas matosi maziau nei pirma,sestadieni 17sav,o dar be jokiu problemu deduosi paprasciausias 8dydzio kelnes,vienas drabuzis kurio pilvukas jau nemegsta tai 6dydzio dzinsai su aukstoku liemeniu praeita nestuma nuo 13sav jau varinejau su nestukiniais drabuziais.
Mano pilvukas pradejo matytis nu 17 sav. bet ir dabar dar po rubais galiu paslepti ... nes esu auksta ir niekad nebuvau lieknute ....
8-9 sav. papilnejau bendrai, o 11-12 sav. nebesusisegiau kelniu, gelbejo sijonukai, ir niekas nemate. aplinkiniams sukele rimtesniu abejoniu tik 16-17 savaites ir tai, tinkamai apsirengus nebutu labai aisku ar tokia mano kuno sudetis ar laukiuos nestuma spirmas, pati esu is lieknesniu ir mazesniu
antrame nestume pradejo matytis greiciau,jau nuo 12 savaites toks nedidukas bet apvalutis,dabar 18 savaiciu jau tikras arbuzas
mes jau nuo 6 savaitės buvom kiek paaugę, bent jau pati pastebėjau žiūrėdama į save. mano tėtis nežinodamas, 9savaitę kai buvau, pasiūlė pasportuoti, susirūpino mat forma mano o dabar mums jau beveik 12 savaitėlių turėtų būti, tai atrodau kaip tikrai gerai pavalgius, ką aišku aš ir darau nuolatos nors aplinkiniai dar nieko nepastebi, mes sau ramūs augam