Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 21, 23:51)
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites nestuke.gif  ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???

Atsakant į klausimą dažniausiai jei merginai yra pirmas neštumas, tai pilvelis išlenda 6-7mėn.Jau jai neštumas antras ar trečias tuomet pilvelis jau gali pasirodyti ir 4mėn.ar net ankščiau ax.gif
Atsakyti
na mano pilvelis jau pradejo matytis dar nesulaukus 3 men [pries pirma nestuma sveriau 57 kg, o antrasis nuo 62 kg] , bet nepriklausomai I ar II nestumas jau apie 3men matydavosi ''kalnelis'' ax.gif
Atsakyti
Mums jau beveik 11 savaičių, kalniukas jau yra ir ne toks ir mažas wub.gif
Tai mano antras nėštumas, pirmą sykį taip anksti nesimatė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudne* @ 2011 12 21, 10:23)
Atsakant į klausimą dažniausiai jei merginai yra pirmas neštumas, tai pilvelis išlenda 6-7mėn.Jau jai neštumas antras ar trečias tuomet pilvelis jau gali pasirodyti ir 4mėn.ar net ankščiau ax.gif

Taip ir yra. Va, man su pirmu 7 mėn. kai buvau nėščia, kiti nepastebėjo, galvojo, šiaip svorio priaugau.
Atsakyti
kai laukiausi pirmo vaikelio,tai jau 8sav negalejau nuslept kad laukiuosi,nes jau matesi pilvukas...na iki nestumo buvau labai lekna...dabar laukiuosi antro vaikelio ir dar nelabai matosi pilvukas...nors jau eina 15savaite 4u.gif
Atsakyti
pas mane tiek su pirmu nestumu tiek ir su antru pilvukas pasirode gana anksti 4u.gif
Atsakyti
su pirmuoju pilvinukas islindo tik apie 5men., uz tai dabar jau 3 men. aiskus pilvelis mates.... nors kaip kam, daugelis anglu tik 7 men., pastebejo jog as nescia biggrin.gif lietuviai pastebesni situo atzvilgiu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Su pirmais dviem nestumais tai pilvukas islindo apie 5 men, o si trecia jau nuo triju menesiu pradejo matytis. Todel dabar visiems atrodo keista , kad taip ilgai tas mano nestumas trunka smile.gif Tai vis sulaukiu nuostabos , kad dar nepagimdziau doh.gif
Atsakyti
As kadangi nesu is kuduju, tai manau man prades matytis tikrai tik koki 5 men:)
Atsakyti
QUOTE(uneja @ 2011 12 21, 02:19)
na mano pilvelis jau pradejo matytis dar nesulaukus 3 men [pries pirma nestuma sveriau 57 kg, o antrasis nuo 62 kg] , bet nepriklausomai I ar II nestumas jau apie 3men matydavosi ''kalnelis''  ax.gif

Sutinku, man jau ir matosi jei aptempta suknele, toks pakilimas, kurio seniau nebuvo, seske visiskai isnyko ir siaip per liemeni man jau pries 2 savaites jautesi padidejimas.
Visko gali buti! nestuke.gif
Atsakyti
mano pilvelis gal ir nesimato kitiems , bet kad liemens nelabai liko tai tikrai matosi biggrin.gif
Atsakyti
liemuo, kad plateja normalu, man zinok ir eme anksti plateti... nors atrodo ten dar niekas neauga taip sparciai...bet va, viskas galima biggrin.gif
Atsakyti