Na, aš irgi jau trečiam mėnesį bandžiau visus įtikinėt, kad pilvelis jau matosi Tikrai matomas pilvelis tapo tik po keturių mėnesių. Ir tai, norėdama jį paslėpti lengvai tai padaryt galėjau apsirengusi ką nors maskuojančio
Nors nesu jau labai liekna, pilvelis matytis pradėjo keturių mėnesių ir iki kokių 7,5 ne ką labai tepadidėjo. Bet jau tad kai šoktelėjo
QUOTE(lema @ 2011 11 23, 01:52)
Nors nesu jau labai liekna, pilvelis matytis pradėjo keturių mėnesių ir iki kokių 7,5 ne ką labai tepadidėjo. Bet jau tad kai šoktelėjo
daug kas priklauso jei esate auksta - turite auksta liemeny, tuomet ir veliau pasimato ir pilvukas nebuna labai didelis.
Pačiai matėsi nuo 13sav., aplinkiniams apie 20sav.
man pirma karta pilvukas pradejo matytis po 3 menesiuku
Pas mane pradejo matytis jau treciam menesi, nors dar buvo lengva ji uzmaskuoti, o tikrasis apvalusis pilvukas islindo kazkur penktam/sestam menesiuose
labai welai pasimate, tas jau tikrasis pilvukas 6 men pabaigoj, o iki tol nieks nieko nebutu pasakes apie
pilvukas matosi labai individualiai. jeigu mamytė apkūni nelabai matosi ankstyvajame nėštume, bet ant kūdutės jau pasimato ir 3-4 mėn.
Pilvukas pasimate labai labai anksti.......Nebuvo triju menesiu o js jau pupsojo:) Pirma karta pas gyditoja apsilankiau trecia nestumo menesi,ejau su baime : Arba trinukus nesioju,arba laukiuosi jau sesta menesi . Na sakau gal kad anras nestumas , ar kad vandnu daugokai ?
Kadangi antras vaikelis, tai gana greitai issoko pilvelis, kazkur apie 3 menesi. Taciau aplinkiniai dar nelabai pastebi nors jau 4 menesiukai
Man 16 sav. su kapeikom. Pilvas jau siek tiek matosi, bet dar nestipriai, kas nezino galvotu kad tiesiog pavalgius Kas zino, jau supranta. Vaikelis pirmas, priaugau 3 kilogramus per si laika. Jauciuosi kaip sakant "normos ribose".