11 sav pradejo listi lauk
idomu ar ateinancia savaite , kita jau pastebes svetimi, ar atrodysiu tik kaip gerai pavalgiusi, nes paciai tai tikrai krenta i akis (esu smulkute), ryte dar nieko, o paskui=toks graziai apvalus
Man atrodė, kad pilvas matėsi jau nuo antro mėnesio Nors realiai taip nebuvo. Po 4 mėn. atrodžiau kaip ką tik pavalgiusi (labai-labai gerai pavalgiusi). O kokiam 5 mėn. jau pradėjo lįsti normalus pilvas
QUOTE(dimming @ 2011 07 30, 08:37)
11 sav pradejo listi lauk
idomu ar ateinancia savaite , kita jau pastebes svetimi, ar atrodysiu tik kaip gerai pavalgiusi, nes paciai tai tikrai krenta i akis (esu smulkute), ryte dar nieko, o paskui=toks graziai apvalus
tikrai pastebes,pamatysi
man jau 3 menesiu pupsojo atsikises, o vakare tai jau gerokai issiputes budavo
QUOTE(Žydinti @ 2011 07 08, 12:06)
man išlindo apie 16-17 savaitę, bet kad kiti pastebėtų ir akivaizdžiai žinotų kad ten ne šiaip riebalų užsiauginau, tai manau dar reikės palaukti.
išlyst tai išlindo, bet realiai net 21 savaitės baliuje niekas nesuprato (ir dar klausinėjo kodėl negeriu) nors aišku tikrai matosi, bet žmonės tikriausiai pagalvoja, kad šiaip svorio priaugau... taigi realiai matosi kolkas tik tiem, kurie žino
tiek su pirmu,tiek su antru nestumu,pilvukas pasirode velokai,su dukryte apie 5men tik,su antruoju,jau 21sav-matosi siek tiek kai aptempti rubai,bet aplinkiniai dar nesupranta,kad laukiuos
apie 5 men pasirode pilvukas
Kaip čia visom greit tas pilvukas pasimatė..
Aš saviškį įžvelgiau kai buvau gerokai įpusėjusi 6-tą mėn.
Aš saviškį įžvelgiau kai buvau gerokai įpusėjusi 6-tą mėn.
Nestumo pradzio man stipriai nukrito svoris del toksikozes, sukudau, tai pilvukas pradejo lys apie 5-6 men. Ir tai dar ne visi pastebejo. Nors lelius gime virs 4 kg. is pilvo dydzio visi sprende, kad vaikas tikrai 4 kg. nesieks, o priaugau apie 10 kg.