Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Dabar, kai mums 25sav. pilvuko jau nepasakysi: "o sita merga gerai pavalgius biggrin.gif". Dabar tikras nestukinis pilvukas smile.gif
Atsakyti
Mano pilvukas pasimatė labai anksti. Įtariau, jog laukiausi, dėl to, kad pilvas padidėjo. Gal dėl to gerai pasimatė, kad jis visada lieknas, lengvai įdubęs būdavo. Kaip tik ėjau kitą dieną pas gydytoją ir prie to pačio pasidariau kraujo tyrimą, ir ką 3,5sav nėščia buvau smile.gif Pilvas augo labai greit iš pradžių, antrą nėštumo mėnesį jau visi kuo puikiausiai matė, jog laukiuos,atrodė kaip keturių penkių mėn nėštumas, svorio priaugau tik 8kg, tad matėsi ne dėl apvalėjimo, o dėl grynai augančio pilvo, po to vidury nėštumo sustojo augęs, ir ties galu vėl pūtėsi.
Atsakyti
Laukdamasi pirmagimio apie 16 sav pajaučiau, kad pilvo apačioje atsirado kamuoliukas, bet pilvo ilgai nebuvo, net nerimavau. Toks mažai ir apvalus pilvukas pradėjo matytis 20 sav, tačiau ir 30 sav. jis buvo labai mažas ir pastebimas (išėjus į dekretą darbe kai kurie nesuprato, kur dingau blink.gif ). dabar laukiuosi vėl, jau 14 sav , jokių užuominų į pilvuką, tik kažkaip lašiniai į viršų lenda (net sunku kvepuoti, nes jie man beveik po papais užsikėlė lotuliukas.gif ) Ir vėl nerimauju, ko jis taip lėtai auga lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, na ir aš pasisakysiu:
mano pilvūzas pradėjo lįsti jau 7 savaitę, labai pūtė pilvą. Tai ir matyt pradėjau. thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu visom čia greit pasimato.. Va man 17 sav, o dar nė trupinėlio nesimato. doh.gif
Atsakyti
Man nuo 20 sav kažkur pradėjo matytis, bet tas kas nežinojo nieko dar nesuprasdavo ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi panasiai... kadangi laukiu trecio... tai pilvuzas pas mane jau kaip kokiam geram 4 men... nestuke.gif O mes dar net iskaitoj nestovim... biggrin.gif Su antru vaiku tas pats buvo... Buvau tik 9 sav. nescia, kai sesute ginekologijos klinikoje mandagiai pasiteiravo... ,,jus jau kokioje 16toje savaiteje?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau nebe nėštukė, bet man pilvas matytis jau taip pradėjo kokiam 6 mėn. nebuvau kūda labai, bet ir nebuvau stora, nu tokia apvalaina. Tai darbe,kas žinojo, tai žinojo,bet kam nesakiau, tai tik 6-7 mėn suprato, kad visgi aš ne "gerai pavalgiusi" biggrin.gif vėl gi, gal tik bobučių prietarai, bet sako, kad mergaitės ilgai slepiasi, ir tik paskutiniuosius mėnesius ryškiai išsipučia pilvukas.mano atveju taip ir buvo.

p.s. ir kai pakeitusi gydytoją nuėjau pas kitą 5 mėn, tai seselė registratūroj sako---jums turbūt pradžia. sakau ne, jau 5mėn, tai akis išpūtus-o kur pilvas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaievamatilda: 25 liepos 2011 - 10:53
man 23, as 173cm ir 56kg.
Nescia dar tik 7-8 savaitesm o zinokit pilvukas jau lenda... aisku mazytis jis ten, bet lenda...kadangi esu smulki, tai matosi... nestuke.gif
Atsakyti
Su pirmu vaikeliu pilvelis islindo 19 sav., nors buvau itin liekna, smalsu kada gi islys antrasis wub.gif
Atsakyti
sveikutes su pirmu vaikeliu pilvas jau buvo matyt 8 savaiciu nes esu gan liekna(mu aisku neperliekna) o db daug anksciau pradeda matysi ir tas pilvo putimas tai is viso...kaip ekoskopija dariausi pasake daktare atrodai kaip 5 menesy biggrin.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukrytės pilvukas pradėjo matytis 5 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lyra*: 28 liepos 2011 - 16:36