Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Sveikutes jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif mums jau 13sav, tokio kaip pikvuko dar lb nesimato taciau kelniu sagas jau tenka persiuvineti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaatytee20: 28 birželio 2011 - 12:29
QUOTE(Janaite @ 2011 06 26, 20:01)
Kam tikisi, kam ne, bet kai džinsų nei vienų nebesusegi, o dar tik 5 sav  nestuke.gif, tai ir prisigalvoji, kad pilvas jau auga  smile.gif

na as dar net nezinojau kad laukiuosi,bet pamenu puosiausi gimtadieniui ir sunkiai i baltinukus tilpau,istikruju nesuprantu negi jau pilvukas buvo???o kai buvo kokios 8sav jau ir striuke sunkiai uzsegiau,o gal kas cia seip buvo,nes nesitiki man paciai.
na ir dar gal cia sutapimas kazkoks,taip pat nezinojau kad laukiuosi,pirkausi dzinsus o pardaveja man pradejo rodyti nestukiu dzinsus,nesu stora ir pilvo didelio neturiu smile.gif)))
Atsakyti
Pirma nestuke.gif jau 3 menesiu matesi, 2 nestuke.gif tik 4 menesiu pasimate ax.gif , nors sako 2 ir 3 nestuke.gif pasimato greiciau nes pilvo raumenys silpnesni ir pan. O dbr dar tik 5 sav kol kas nesimato smile.gif
Atsakyti
o mum 11 sav ir pilvukas islindo toks nedidukas...keisciausiai kad vyras pastebejo, o pati tik po jo zodziu supratau kad turime jau pilvuka nestuke.gif nediduka, bet.... 4u.gif bet jau aisku kad tai ne pilvo putimas, o ir kietokas jis...tad manau tai nepriklauso nei nuo amziaus, nei nuo svorio, nei nuo to kelintas cia nestumas, o priklauso nuo kiekvienos musu organizmo ypatumu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pilvukas atsirado jau nuo 10 savaites smile.gif nuo 12 jau nebuvo abejoniu ar nescia ar ne smile.gif buvo didelis pilvuzas labai, nes buvo daug vandenu
Atsakyti
QUOTE(lialiuncik @ 2011 06 30, 09:38)
tad manau tai nepriklauso nei nuo amziaus, nei nuo svorio, nei nuo to kelintas cia nestumas, o priklauso nuo kiekvienos musu organizmo ypatumu....  mirksiukas.gif

arba nuo vaizduotes bigsmile.gif 12sav vaisius yra 6cm ilgumo, gimda nuo yprasto, kumscio mazdaug dydzio pasidaro mazdaug 2 kumsciu dydzio. Tikrai plika akim pastebimas skirtumas biggrin.gif Suvalgius apelsina irgi pilvas issoksta tongue.gif

Siaip, "pilvai" auga nuo "pastojimo dienos" biggrin.gif nes anksciau, iki nestumo moteris norejo atrodyt leknesne ir nesididziavo pilvuku, tai ji itrakdavo nejauciom, ir ypac jei kas ziuri, o per nestuma atsipalaiduoja ir lenda "pilvas" bigsmile.gif Na, arba valgo "uz du" ir lenda rebaliukai

Kazkur anekdota skaiciau: pirmas nestumas- nestukisku rubu reikia nuo 8-10 sav bigsmile.gif
antras nestumas- nuo 6 menesio
trecias nestumas- kam tie nestukiski rubai? Saga prasegi, kelnes zemu lemeniu uzsidedi- ir gerai

Labai taikliai pastebeta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 02 liepos 2011 - 12:55
Su pirma visi pamatė 19 sav, bet matės tikrai anksčiau, tik slėpiaus po megztiniais.Priaugau 17(nuo pat pirmų mėn augo svoris), pries gimdymą 2 nukrito, pilvas greit susitraukė.Po 1,5m svėriau 2kg mažiau nei prieš pastojant. Su svoris pirmais men krito, paskui augo, iki 15sav vistiek nieks nemate, išskridom su dukrele ir pilveliu i užsieni nedemaskuoti:)o ten per savaitę taip užaugo staigiai, kad jau niekaip nekiltų abejonių. Bet ir vaikas šitas jaučiu bus didesnis.Užtat svorio pranašauju sau max 12kg.
Atsakyti
Mano pilvukas pasimate apie 17 sav wub.gif Bet kol kas dar visi rubai tinka, nes siaip megstu visokias laisvas sukneles ir pan. Galvoju kiek ilgai pavyks vaikscioti nepastebetai biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, pilvukas pradejo rodytis 14 savaitej smile.gif teko kelnes laisvesniu liemeniu nesioti, o veliau pilvelis pakilo i virsu ir dabar puikiai tinka senieji dinsai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytoruka.s: 05 liepos 2011 - 13:21
QUOTE(Petite+ @ 2011 06 29, 18:01)
Pirma  nestuke.gif  jau 3 menesiu matesi, 2 nestuke.gif  tik 4 menesiu pasimate ax.gif , nors sako 2 ir 3  nestuke.gif pasimato greiciau nes pilvo raumenys silpnesni ir pan. O dbr dar tik 5 sav kol kas nesimato smile.gif

va va ir man keistai nes trecias nestuke.gif veliausia islingo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man ne verysad.gif su pirmu pilvukas pasimate tik 5 menesi, o su antru, jau 8sav, ir uzuomina i pilva jau yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man išlindo apie 16-17 savaitę, bet kad kiti pastebėtų ir akivaizdžiai žinotų kad ten ne šiaip riebalų užsiauginau, tai manau dar reikės palaukti. Priaugau apie 1-2 kg (ir visi spėju -krūtinėje), esu vidutinio sudėjimo smile.gif Reikės jau kraustytis į nėštukiškas kelnes, nes džinsai jau darosi nepatogūs (nors tie kur patys aptemčiausi netiko nuo 8 savaitės kažkur).
Atsakyti