QUOTE(Janaite @ 2011 06 26, 20:01)
Kam tikisi, kam ne, bet kai džinsų nei vienų nebesusegi, o dar tik 5 sav , tai ir prisigalvoji, kad pilvas jau auga
na as dar net nezinojau kad laukiuosi,bet pamenu puosiausi gimtadieniui ir sunkiai i baltinukus tilpau,istikruju nesuprantu negi jau pilvukas buvo???o kai buvo kokios 8sav jau ir striuke sunkiai uzsegiau,o gal kas cia seip buvo,nes nesitiki man paciai.
na ir dar gal cia sutapimas kazkoks,taip pat nezinojau kad laukiuosi,pirkausi dzinsus o pardaveja man pradejo rodyti nestukiu dzinsus,nesu stora ir pilvo didelio neturiu )))
Pirma jau 3 menesiu matesi, 2 tik 4 menesiu pasimate , nors sako 2 ir 3 pasimato greiciau nes pilvo raumenys silpnesni ir pan. O dbr dar tik 5 sav kol kas nesimato
o mum 11 sav ir pilvukas islindo toks nedidukas...keisciausiai kad vyras pastebejo, o pati tik po jo zodziu supratau kad turime jau pilvuka nediduka, bet.... bet jau aisku kad tai ne pilvo putimas, o ir kietokas jis...tad manau tai nepriklauso nei nuo amziaus, nei nuo svorio, nei nuo to kelintas cia nestumas, o priklauso nuo kiekvienos musu organizmo ypatumu....
Man pilvukas atsirado jau nuo 10 savaites nuo 12 jau nebuvo abejoniu ar nescia ar ne buvo didelis pilvuzas labai, nes buvo daug vandenu
QUOTE(lialiuncik @ 2011 06 30, 09:38)
tad manau tai nepriklauso nei nuo amziaus, nei nuo svorio, nei nuo to kelintas cia nestumas, o priklauso nuo kiekvienos musu organizmo ypatumu....
arba nuo vaizduotes 12sav vaisius yra 6cm ilgumo, gimda nuo yprasto, kumscio mazdaug dydzio pasidaro mazdaug 2 kumsciu dydzio. Tikrai plika akim pastebimas skirtumas Suvalgius apelsina irgi pilvas issoksta
Siaip, "pilvai" auga nuo "pastojimo dienos" nes anksciau, iki nestumo moteris norejo atrodyt leknesne ir nesididziavo pilvuku, tai ji itrakdavo nejauciom, ir ypac jei kas ziuri, o per nestuma atsipalaiduoja ir lenda "pilvas" Na, arba valgo "uz du" ir lenda rebaliukai
Kazkur anekdota skaiciau: pirmas nestumas- nestukisku rubu reikia nuo 8-10 sav
antras nestumas- nuo 6 menesio
trecias nestumas- kam tie nestukiski rubai? Saga prasegi, kelnes zemu lemeniu uzsidedi- ir gerai
Labai taikliai pastebeta
Su pirma visi pamatė 19 sav, bet matės tikrai anksčiau, tik slėpiaus po megztiniais.Priaugau 17(nuo pat pirmų mėn augo svoris), pries gimdymą 2 nukrito, pilvas greit susitraukė.Po 1,5m svėriau 2kg mažiau nei prieš pastojant. Su svoris pirmais men krito, paskui augo, iki 15sav vistiek nieks nemate, išskridom su dukrele ir pilveliu i užsieni nedemaskuoti:)o ten per savaitę taip užaugo staigiai, kad jau niekaip nekiltų abejonių. Bet ir vaikas šitas jaučiu bus didesnis.Užtat svorio pranašauju sau max 12kg.
sveikutes, pilvukas pradejo rodytis 14 savaitej teko kelnes laisvesniu liemeniu nesioti, o veliau pilvelis pakilo i virsu ir dabar puikiai tinka senieji dinsai
QUOTE(Petite+ @ 2011 06 29, 18:01)
Pirma jau 3 menesiu matesi, 2 tik 4 menesiu pasimate , nors sako 2 ir 3 pasimato greiciau nes pilvo raumenys silpnesni ir pan. O dbr dar tik 5 sav kol kas nesimato
va va ir man keistai nes trecias veliausia islingo
O man ne su pirmu pilvukas pasimate tik 5 menesi, o su antru, jau 8sav, ir uzuomina i pilva jau yra
man išlindo apie 16-17 savaitę, bet kad kiti pastebėtų ir akivaizdžiai žinotų kad ten ne šiaip riebalų užsiauginau, tai manau dar reikės palaukti. Priaugau apie 1-2 kg (ir visi spėju -krūtinėje), esu vidutinio sudėjimo Reikės jau kraustytis į nėštukiškas kelnes, nes džinsai jau darosi nepatogūs (nors tie kur patys aptemčiausi netiko nuo 8 savaitės kažkur).