labas mamytės ir besilaukiančios, turiu klausimėlį , gal ne į temą, pamečiau pasa i reikia nueiti užsiregistr pas ginekologę, nes jau kaip ir laikas 5 mėn, prieš tai privačiai echosk pasidariau ir wsio, o dabar reikia jau konkrečiai kad istoriją užvestų ir į sodrą duomenis išsiųstų, ar bus problemų su tuo, ar priims? gal užteks Sodros pažymėjimo? ir apskritai jei registr Privačioj klinikoje, jiems reikia kazkokiu dokumentų is savo poliklinikos? ar jie uzveda pas save knygute ir wiskas ..??
aiskiai pradejosi matytis tik nuo 20 savaites
tik įpusėjus penktam mėnesiui pilvukas pradėjo ryškėti
Pas mane 11sav. Pilvas siek tiek matosi, bet kiti nepastebi, dar nieko niekas nesake. Tik pati kiek jauciu. Tik stai man kilo toks klausimas, koks jis bus po 8sav, nes mano vestuves. Galvojau gal nesimatys ir niekam nesakyti, bet... Kuo toliau tuo sprendimas keiciasi Pas mane suknele su korsetu, tai dar iegi neaisku kaip atrodys... Na bet daktare sake jei suspaus truputuka, tai nieko tokio, o salone sake kad tureciau tilpti ir gerai bus. Tai neaisku ar tiesa. Tai per vestuves bus 4.5men ir nezinau pranest visiem ar ne, kazkaip per ilgai slept gal bet kazkaip nejauku, kai visi zinos kad laukiuosi per vestuves. Nors pati labai dziaugiuosi, jog ilgai po vestuviu nereiks laukti ir bus leliukas tik siek tiek netiketa... Tik stai aplinkiniai gal ka nelabai snekes...
ne tie laikai kad sneketu. o ir matyis labai nesimatys, aisku vsiaks dar ir nuo taves priklausys.Kiek svorio priaugs ir pan. Busi graži besilaukianti nuotaka. Didžiuokis tuo ir mažiau suk galvą ką pasakys kiti
QUOTE(svaajoonee @ 2011 03 23, 21:43)
Nesupykit, bet man kažkaip nesitiki, kad pirmam trimestre matosi pilvukas nors gal ir man tada atrodė, kad mano labai didelis, bet kai dabar palyginų, tai juokingai atrodo tiesiog pirmom savaitėm pučia pilvą ir gal dėl to jis atrodo didelis Realiai mano pasimatė gal kokiam 5 mėnesį tiesą pasakius, kai išėjau dekretinių atostogų, kai kurie kolegos nesupranta, kodėl nuo ryt man nereikia į darbą
Kam tikisi, kam ne, bet kai džinsų nei vienų nebesusegi, o dar tik 5 sav , tai ir prisigalvoji, kad pilvas jau auga
Apsigyvenus naujam gyventojui siaubingai pusdavo pilva. Talpesniu drabuziu prireike jau esant 8 sav. I nei vienas ankstesnes kelnes netilpau, nors siaubingai pykino, vemiau, maisto pasirinkimas zenkliai pasikeite - nuo pat pradziu daug ko nebegaliu valgyti, o liemens bei pilvo pokyciai anksti pasidare zenklus. Laukiames pirmagimio.
pas mane pirmas nėštumas 9 savaitė ir jau kokią 5 savaitę teko kelnių ir palaidinių naujų, nes kelnės ėmė labai spausti pilvelį. palaidinių tai platesnių prireikės, nes krūtinė labai smarkiai didėja (ir taip ji nebuvo maža dabar gal dar pusė jos prisidėjo) o pilvas nebeįsitraukia. jis buvo visada linkęs atsikišti o dabar ypač ir įtraukusi negaliu sedėti, nes ima skaudėti
man dabar dar mazai savaiciu tik 6 ,bet as ir vyras pilvuka jau pastebime ,noriu kuo greiciau,kad pradedu jis augti dar labiau,man labai grazu. pilvas isiputes ir krutine zymiai didesne tad drabuzelius jau renkuosi laisvesnius
taip anksti pastebejau pilvuka tikriausiai ,nes esu labai kuda
taip anksti pastebejau pilvuka tikriausiai ,nes esu labai kuda
QUOTE(Mmilaa @ 2011 06 27, 17:33)
pas mane pirmas nėštumas 9 savaitė ir jau kokią 5 savaitę teko kelnių ir palaidinių naujų, nes kelnės ėmė labai spausti pilvelį. palaidinių tai platesnių prireikės, nes krūtinė labai smarkiai didėja (ir taip ji nebuvo maža dabar gal dar pusė jos prisidėjo) o pilvas nebeįsitraukia. jis buvo visada linkęs atsikišti o dabar ypač ir įtraukusi negaliu sedėti, nes ima skaudėti
tpfu, o aš jau galvojau, kad viena tokia esu
Man kelnes pradejo spausti gal kokia 5 savaite, ir vakarais puzikas toks geras buvo,bet cia del putimo.
Nestumas antras dabar. Savaite eina 16 ir vakarais pilvas jau nemazas seniai, bet budavo atsikeli ryte ir vos vos matosi o pastarosiom savaitem jau ir ryte matosi, kad jau ne siaip pavalgiusi.
Nestumas antras dabar. Savaite eina 16 ir vakarais pilvas jau nemazas seniai, bet budavo atsikeli ryte ir vos vos matosi o pastarosiom savaitem jau ir ryte matosi, kad jau ne siaip pavalgiusi.