Mums dar ne itin daug laiko, bet jau dabar drasiai sakau, kad pilvukas matosi. Zinoma, tie, kurie nezino, kad esu , turbut nesupras, bet pati save matydama dziaugiuos tuo dygstanciu kalniuku.
Tiek su pirmu , tiek dabar pilvukas isryskejo 18-20sav
Su pirmuoju apie - 14-16 sav, o su antru jau nuo 10 sav pupso. Gerai, kad salta, tai su ziemine striuke nelabai ka atspesi
man 11 sav.pilvo dar nesimato
15-16 sav. po truputį lyst pradėjo, bet labiau aplinkiniams pastebimas tik 18 savaitę pasidarė
Man beveik 16 savaiciu. As ir artimieji pastebi, o kurie nezino, atrodau, kaip gerai pavalgius tuo metu. Bet jau ir is drabuziu jauciasi, kad apvaleju, ir pats pilvukas pokietis, ne riebalai.
9 sav jau matesi, gal del to kad 2 nestumas.
Pirmas nestumas nuo mazdaug 20 sav
Antras nuo 13 sav
Antras nuo 13 sav
7 savaites.
suzinojau, kad laukiuosi 6 savaiciu, tai man pilvas jau atrodo paauges ( visa savaite tempe, maude...) ir bendrabarbe kuti nezino dar, pastebiu, kad pasiziuri keistai is sono
Aciu dievui, kad nepykina, tik kartais pasvaigst agalvele
suzinojau, kad laukiuosi 6 savaiciu, tai man pilvas jau atrodo paauges ( visa savaite tempe, maude...) ir bendrabarbe kuti nezino dar, pastebiu, kad pasiziuri keistai is sono
Aciu dievui, kad nepykina, tik kartais pasvaigst agalvele
Sveikos!
Na pas mane db 20 savaiciu, tai [po kol kas matosi tik man
Pries savaite buvau pas ginekologe, nebuvo mano korteles (persirasiau pas ja is kitos)
Tai ji manes paklause kokiu as reikalu pas ja. Tai taip susinervinau, o tik po to supratau, kad ant kaktos gi neparasyta, kad laukiusi
Na pas mane db 20 savaiciu, tai [po kol kas matosi tik man
Pries savaite buvau pas ginekologe, nebuvo mano korteles (persirasiau pas ja is kitos)
Tai ji manes paklause kokiu as reikalu pas ja. Tai taip susinervinau, o tik po to supratau, kad ant kaktos gi neparasyta, kad laukiusi
Man pilvas pradėjo matytis tik nuo 22sav. o kiti iki 28 net nieko nepastebėjo. Geriausia draugė pykdavo kai kas nors kas žinodavo kad nėščia esu taip sakydavo. apšaukdavo visus kas nusišneka, kol nesusiprotėjo paklausti
Kadangi aš esu gan smulki ir kūda, tai jau pilvas visiems pastebimas, nors čia pirmas nėštumas. Man dar tik 17 sav. O dygti pradėjo nuo 15 sav. Nesitikėjau, kad tai greit iškils