Sveikos Mums 13 savaitele, jau kelinta diena pilvukas ne tik vakarais issiputes bet jau ir ryte nebesusileidzia Po megstiniais dar darbe niekas nepastebi, bet kai namie vaikstau su plonesne bliuskele, tai jau atsikises siek tiek
o mano pilvuko jau nebenuslepsi:)))) ir isaugo, kad jau aiskiai pradejo matytis atrodo kaip greit, per kokia gera savaite.. poryt mum lygiai 10 savaiteliu, o pilvuka jau yra:)) bet man antras nestumas, tai sako, kad per antra greiciau pradeda matytis, dbr jau is patirties galiu sakyt, kad tikrai taip:)) nes atsimenu per pirma nestuma darbe moteriskes uzsiziurejo gal tik kokia 19-20 savaite, ir tai dar nebuvo nei didelis nei ka, tik aisku matesi...
Sveikutės>prisijungsiu ir aš. Aš laukiuosi 16savaičių esu vidutinio sudėjimo ir tikrai turiu pastebėti kad tas pasakymas kad 10sav jau matosi pilvas gal kiek neteisingas. Kai to mažylio taip lauki ir nori kad apie tai visi sužinotų tai atrodo kad tu jau jį turi, o realiai atsistoji ryte prieš veidrodį ir matai kad nieko dar ten nėra. Dar ir dabar nors jau pumptelėjo tas pilvukas ryte apsirengiu ką seksualiau aptemčiau pilvas beveik nesimato bet užtenka papusryčiauti o dar pora puodelių arbatos ir pietūs ir jau vidury dienos pilvas ojojoj. Tai va čia manau tikrai labai daug priklauso nuo mūsų sudėjimo pilvo raumenų ir kt. Aš kaip ir visos noriu nors kažkuria dalimi prisiliesti prie to mažo stebuklo kuris auga mumyse todėl laukiu nesulaukiu kada pajusiu mažylio judesius ir galėsi uždėti rankas ant pilvuko. Sėkmės visoms.
nesutinku, kad neteisingas... tai nori pasakyt, kad tarkim jei as sakau, kad pilvuko nebenuspelsi, jie apsirengi kokia maikute, tai as issigalvoju.. jokiais budais... juk ir rasaiu, kad antras nestumas, ir sakoma, kad antras nestumas pasirodo daug ggreiciau.. tad tikrai nera taip, akd pas mane visiskai pilvukas kaip lenta, o as sakau jis yra.. idejus foto butu aisku ir nereiktu sakyt, kad gal biski neteisingas... pirmo nestumo metu pilvuko 10 savaitej tikrai taip, nesimate, dbr yra... o esu irgi visai vidutinio sudejimo ir jokiu lasinuku ar dar kazko nereikalingo : ) tai va...
Nekalbejau konkreciai tavo atveju. Ir nesakau kad jo nesimato gal neteisingai parasiau tik norėjau atkreipt dėmesį kad tas pilvukas labiau matosi ne dėl pačio leliaus o dėl susikaupusių dujų ar išgerto didesnio kiekio skysčių. Man pačiai mano pilvas didelis atrodo bet kai ryte pasiziuriu nu nelabai kas ten ir matosi. aisku jei priaugciau svorio kai kazkur skaiciau kad 14sav. jau 10kg kazkas priaugo tai manau tikrai ir tas pilvas didesnis butu. Manau nuo daug faktoriu tai priklauso.
sutinku.. kad pilvukas issiputes nuo duju ar dar kazko, jokiais budais ne lelius pucia ji, nes lelius pas mus pagal ultrasounda apie 2.5cm )) nuswiunciau snd draugei foto su pilvuku.. sako oho, tikrai didelis.. draugei 16 savaiciu, ir sako pas mane kur kas mazesnis:) cia anskciau buvo komentaras, kazkuri mergyte irgi sako jokiais budais netiki, kad 10 savaiciu ir jau matosi pilvukas... tai norejau parasyt, kad va ir samone
Nezinau, nuo ko cia, bet as pati tai jau pastebiu, kad pilvukas nebe toks plokscias kaip anksciau yra, ko nors pavalgius ypatingai issipucia
aplinkiniai dar neiko nepastebi, MB tai pastebejo, nes zino, kaip normaliai man pilvas atrodo. ir itraukti jo nebeina, oi vargeli...
cia gal nuo padidejusios gimdos ar kaip?
aplinkiniai dar neiko nepastebi, MB tai pastebejo, nes zino, kaip normaliai man pilvas atrodo. ir itraukti jo nebeina, oi vargeli...
cia gal nuo padidejusios gimdos ar kaip?
As jau nebegaliu aptemptu rubu uzsidet Isoksta pilvukas,nors ir skaiciau kad su antru nestumu anksciau pasirodo,o be to as kudute,gal del to man taip matos Siaip su pirma mergyte tikrai tokiu metu nieko nesimate
Si - trecia nestuma, pilvukas pasirode 8-9 savaitele
Jau mums 18sav ir kas nežino, kad aš tai ir nepastebi mano to pilvuko, nors taip jau norėtusi, kad jsi matytusi O kiekvienai jis skirtingai manau išryškėja
O man 21 savaite, jei kas nezino,kad , tai net ir nepastebi nedidukas tas pilvas, gal del to ,kad pati esu smulki.
Sveikutes,na mums jau 13 sav ir 3 dienos,pirmas nestumas,bet galiu pasakyti,kad lenda pilvukas ir drabuziu platesniu reikia Pradziai galvojau gal nuo susikaupusiu duju,bet dabar tu duju neeera,tai augam