Mano pilvelis jau mtosi, nors dar tik 11 savaite skaiciuojam, siaip esu gana liekna ir nestumas pirmas, svorio kaip tik nukrito keli simtai gramu tai neaisku, is kur cia tas pilvas. Bet dar beveik niekas nezino apie nestuma ir is pilvo taip pat neiziuri
mum jau 21 savaite ir tik neseniai islindo pilvelis, nors kai su striuke bunu niekas dar nemato, as ir is kuduju buvau, tai pilvukas ilgai nesirode nors maziukas jau spardos gera menesi
Nesupykit, bet man kažkaip nesitiki, kad pirmam trimestre matosi pilvukas nors gal ir man tada atrodė, kad mano labai didelis, bet kai dabar palyginų, tai juokingai atrodo tiesiog pirmom savaitėm pučia pilvą ir gal dėl to jis atrodo didelis Realiai mano pasimatė gal kokiam 5 mėnesį tiesą pasakius, kai išėjau dekretinių atostogų, kai kurie kolegos nesupranta, kodėl nuo ryt man nereikia į darbą
QUOTE(svaajoonee @ 2011 03 23, 21:43)
Nesupykit, bet man kažkaip nesitiki, kad pirmam trimestre matosi pilvukas nors gal ir man tada atrodė, kad mano labai didelis, bet kai dabar palyginų, tai juokingai atrodo tiesiog pirmom savaitėm pučia pilvą ir gal dėl to jis atrodo didelis Realiai mano pasimatė gal kokiam 5 mėnesį tiesą pasakius, kai išėjau dekretinių atostogų, kai kurie kolegos nesupranta, kodėl nuo ryt man nereikia į darbą
Na man toks pasiputes jau,bet irgi manau kad cia dujos bus susikaupusios,ypac kai pavalgau isvis issipuciu (man tik 5sav)
Na o su pirmagime man panasiai jau nuo kazkur 5men pradejo matytis...
na as jau 12 savaite turejau paziuka pilvuka o taip kad jau visi pamatytu tai 5 men kaskur
16sav.
Mums 13 sav., antras nestumas, pilvuko lb lb laukiam. Mes su vyru jau ji matom, bet tikrai dar nedidelis ir as daugiau kaltinu pilvo putima, ypac vakarais, kaip ir daugelis mamyciu cia rase, bet pradejau stebet vakarais, ka tik atsikelus, tai jau is tikruju yra truputi, bet tikrai dar nedidelis
Su pirmu nestumu pradejo rysket ir gana velai sakyciau apie 5 men.
Su pirmu nestumu pradejo rysket ir gana velai sakyciau apie 5 men.
Mums 18 savaiteliu dabar, tai galiu pasakyti kad pilvukas man pradejo labai augti nuo 16 savaites.Iki 4 men matesi tik man , o dabar jau visiems. Pilvuzas auga dienom, ypatingai siuo metu
Aš pati jį mačiau gal jau nuo 3 mėn., bet kiti matyti ėmė nuo 4.5 - 5 mėn maždaug
Sveikos,prisijungiu ir as prie jusu Mums jau 11 savaite,pirmas nestumas,bet po truputi lenda pilvukas,nors paskaiciau foruma,tai gal daugiau nuo susikaupusiu duju jis matosi,o vakarais daugiau isryskeja,nes papucia pilvuka...dar tikrai sunku suprasti
O man, bet turbut tik man, na zinoma - draugui mano, tai jau matos. Toks kalniukas apacioje, kokio anksciau niekada nebuvo