man pilvukas tik 6men pradejo matytis ir visa nestuma ilindau i visus savo rubus, nu aisku tik i dzinsiukus ne
Man pradejo matytis 16 savaiciu toks nedidelis...nuo 5 men nebetilpau i savo kelnes, nes pries tai kudesne buvau ir svoris greit augo, tuo paciu ir pilvukas
Su pirmu nestumu tai pilvukas gal koki 5men. pasimate. Ir visa nestuma buvo nedidelis, tai jau kai vaziavau gimdyti, visi sake, kad atrodau kaip 6men. nescia O tada norejosi didesnio Siaip esu liekna. Dabar su antru nestumu tai pilvukas jau 15sav. islindo ir svoris daugiau auga Dar itelpu i savo rubus, tik pilvukas toks apvalutis pupso issikises
Man staiga issipute sios savaites pradzioje t.y.14 sav,tikrai nesitikejau ,nes buvau skaicius kad mazdaug nuo20sav pasimato.Esu kuda sveriu 46kg.
Pas mane antras neštumas tai pilvas atsirado nuo antro menesio..
sveikos man paciai pasimate 14 savaite, bet drauges net neitare nors ir aptemptus rubus nesioju bet kai pranesiau naujiena tada jau pastebejo
QUOTE(vanesa9 @ 2010 03 23, 16:45)
pirma nestuma tai tik nuo 20savaiteles pradeda pilvukas matytis. o 2men tai tik nuo pilvo putimo pilvukas padideja tikrai ne nuo leliuko dar man paciai vakare jau bambuziukas matos, o ryte atsikeliu ir vel nieko nebera
čia juk labai individualu
man pirmąjį nėštumą pilvukas išlindo jau 10 savaičių - tokiu laiku jau nebetilpau į savo kelnes, teko rūpintis nėštukinėmis. pilvūzas ohohoho, koks užaugo, o priaugau normos ribose - 14 kg. tiesog tokios formos pas mane buvo - anksti išlįsti ir visus gąsdinti, kad bus dvynukai, po to, kad bus didelis vaikiukas, kad reiks dietos laikytis ir panašiai.... o pasirodo, vaikiukas gimė trijų kg - daug vandenų tiesiog buvo
ir dabar tas pats kartojasi - pustrečio mėnesio jau su nėštukinėm vaikščioti ėmiau, nes nebetilpau į kelnes. o šiuo metu pilvukas jau kaip pas kitas gerų septynių mėnesių
Pirmas nestumas. Pilvelis lyst pradejo 15savaiciu, o dabar labai didziulis. Gimines speliojo, kad gal net dvynukai, nes labai greit isaugo
Man taip pat pirmas nestumas, dabar 16 sav. ir jau pradejau nesioti kelnes nestukems, nes jau dzinsai verzia bet manau, kad tai normalu, nes pati buvau ne apvaliu sudejimo formu.
Su pirmu vaikeliu pilvukas i6lindo tik 7 mėn, o su antru jau nuo 5 mėn.
QUOTE(kris_tyna @ 2010 03 21, 23:51)
sveikos man 20metu sveriu 52kg laukuosi jau 6 savaites ir jau pilvukas po biskiuka dideja ar gali taip buti???
Pas mane irgi jau nuo 1-2 mėn. pradėjo didėti pilvukas Dabar 18-ta savaitė, tai jau darbe pradeda pastebėti visi