Pas mane pradejo matytis pilvukas nuo 5,5 men.
Na o man padidėjęs pilvelis matėsi jau nuo 7 sav, na gal nepadidėjęs, bet kelnės spausdavo nepatogu buvo, o nuo 13 - 14 sav jau pradėjo panašėti į nėščios, tai manau už kokios savaitės ar dviejų jau pradės ir aplinkiniai įtarinėti, kad gal ne šiap aš čia tunku Aišku, pilvo pasislėpimui įtaką daro ir didelė krūtinė, jei ji būtų mažesnė, tai jis jau būtų didesnis už ją ir labaiu kristų į akis.
mano tai pasimatė kai buvo apie 11 savaičių kaip tik per Kūčias toks fainulis apvalus pūpsojo jau
man pradejo matytis pilvukas tik apie 6 menesi.
Ir as jau galiu konstatuoti, kad mano pilvukas jau matosi (su aptemptais drabužiais, pvz trikotažine suknele). Man jau 4,5 mėn. Bet kai bunu su džinsais ir megstiniu (laisvu) ar tuo labiau su žieminiu paltu tai tikrai dar niekas nepastebi..
Kai buvo 30 sav. t.y. kai ėjau į dekretą tai visi sakė, jog meluoju, kad laukiuosi o 39 sav. su platesniu megztuku būčiau dar paslėpus pilvą o vaikas gimė vidutinis 3,8kg pamenu manęs nenorėjo nėštukių kasoj aptarnaut, kai buvo 7 mėnesiai
P.S. neturiu viršsvorio
P.S. neturiu viršsvorio
pirmojo nestumo metu pilvukas pradejo siek tiek matytis jau kai buvo 4 men
o dbr antrojo nestumo metu pasistebejo lb greitai mazdaug 8 sav.t.y. 2 men.tad yra tiesos, jei tai ne pimas nestumas pilvukas pasistebi daug geiciau, nes pilvo raumenys jau yra isitampe
o dbr antrojo nestumo metu pasistebejo lb greitai mazdaug 8 sav.t.y. 2 men.tad yra tiesos, jei tai ne pimas nestumas pilvukas pasistebi daug geiciau, nes pilvo raumenys jau yra isitampe
Man pilvukas pasirode 7 savaite. Visada buvau liekna bet tik keli papildomi kg ir iskart pilvukas atsirasdavo ir pastojus jis greitai pasirode, dabar jau 16 sav jis jau grazus, apvalus ir tvirtas
Pirmojo nestumo metu aiskiau pradejo matytis nuo kokiu 5,5 men, o dabar laukiuosi antro, tai jau pradeda po truputi matytis, nors dar tik 3,5 men.
Visada buvau "vapsvos" liemeniu, tai pilvukas jau 11 sav. gana ryškiai matosi, ypač su aptemptais drabužiais
izaura16
nu ir sako gi, kad antro laukiantis pilvelis daug greičiau "šauna" į priekį
aš tai pamenu,kai buvo beveik 5 mėnesiai, vienas vaikinukas darbe pagyrė, kokia aš liekna esu ir prisižiūrinti sakau, AČIŪ, kai penktą mėnesį, tai nuostabus komplimentas tas liko išsižiojęs.. po kokio pusvalandžio ėmė klausinėt, negi aš nėščia... bet aš sportavau visą laiką laukdamasi, presas stiprus buvo dar prieš nėštumą.. dabar jei laukčiausi, tai kaip mat pilvas atsikišt...
nu ir sako gi, kad antro laukiantis pilvelis daug greičiau "šauna" į priekį
aš tai pamenu,kai buvo beveik 5 mėnesiai, vienas vaikinukas darbe pagyrė, kokia aš liekna esu ir prisižiūrinti sakau, AČIŪ, kai penktą mėnesį, tai nuostabus komplimentas tas liko išsižiojęs.. po kokio pusvalandžio ėmė klausinėt, negi aš nėščia... bet aš sportavau visą laiką laukdamasi, presas stiprus buvo dar prieš nėštumą.. dabar jei laukčiausi, tai kaip mat pilvas atsikišt...
Labas
Man buvo pirmas nestumas, tai pilvukas issoko kai buvau 6 menesy nestukiu kasose aptarnauti pradejo kazkur nuo 7 menesio bet uztat per paskutini menesiuka pilvukas aiskiai padvigubejo
Man buvo pirmas nestumas, tai pilvukas issoko kai buvau 6 menesy nestukiu kasose aptarnauti pradejo kazkur nuo 7 menesio bet uztat per paskutini menesiuka pilvukas aiskiai padvigubejo