Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(Newesta @ 2011 02 21, 13:07)
xex, o jei nemazai riebaliuko (esu apkuni)  ax.gif  tai matyt negreit pasimatys?  blush2.gif  xix rolleyes.gif  exx, o jau noreciau  nestuke.gif

man kazkaip atrodo kad apkunesnem kaiptik greiciau isyskeja,as pvz kudena esu,ir nescia dabar ne gramo nepriaugau isvis,tai nesimato nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as kazkaip nepriaugu...kai pradeda "ciulpt' skrandi, suprantu, kad rejkia kazka isimest, nes kazkas rejkalauja =] o siaip db valgyt nera labai didelio noro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Newesta @ 2011 02 21, 13:16)
ir as kazkaip nepriaugu...kai pradeda "ciulpt' skrandi, suprantu, kad rejkia kazka isimest, nes kazkas rejkalauja =] o siaip db valgyt nera labai didelio noro... g.gif

bet tai kad as pvz valgau normaliai,ir viska,ir daznai,bet ne gramo doh.gif
Atsakyti
man tai, kai 1 nestumas, tai atrodo, kad ir taaaip didelis pilwukas dar paaugo, nors galiu ir klysti blush2.gif ciuju reiks pagal rubus matuot biggrin.gif
Atsakyti
Visoms individualiai, bent jau man pradėjo normaliau matyti s gal nuo 25 savaitės...
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2011 01 09, 19:53)
Ir man tas pats doh.gif Man irgi 6 sav.,visada buvau apkuni, o pilvuka itraukdavau ax.gif sakau gal kokie raisciai ten atsipalaiduoja kad neiseina itraukti pilvo? g.gif

Aha, man tas pats...man daugiau nei 7 sav.bet pilvo negaliu itraukt. Pati nepastambejau, net sukudau, nes negaliu valgyt, bet pilvas pastoviai ispustas...bet cia ne vaikiukas jauciu, o viduriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(runiuke @ 2011 03 06, 22:46)
Aha, man tas pats...man daugiau nei 7 sav.bet pilvo negaliu itraukt. Pati nepastambejau, net sukudau, nes negaliu valgyt, bet pilvas pastoviai ispustas...bet cia ne vaikiukas jauciu, o viduriai biggrin.gif

taip i bus pucia pradzioje pilvuka, ypac vakarais o ryte atsibundi , ner to pilvo smile.gif man netgi dabar jau 26 savaites, vakare pilvenas kaip 9 menesiu nuo pat krutines didziulis arbuzas, o ryte visai nedidelis smile.gif
Papildyta:
beje ir per pirma ir per antra nestuma numeciau svorio pradzioje apie 5,6 kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mixasia: 06 kovo 2011 - 21:44
Nors ir nebuau manekenė, bet pilvą visada turėjau plokščią ar net įdubusį. Taigi dabar jau 17 savaičių ir tikrai matosi pilvūziukas. Nebeišeina taip paprastai įtraukt ir apgaut aplinkinių, jog prisivalgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2011 03 06, 21:49)
taip i bus pucia pradzioje pilvuka, ypac vakarais o ryte atsibundi , ner to pilvo smile.gif man netgi dabar jau 26 savaites, vakare pilvenas kaip 9 menesiu nuo pat krutines didziulis arbuzas, o ryte visai nedidelis smile.gif
Papildyta:
beje ir per pirma ir per antra nestuma numeciau svorio pradzioje apie 5,6 kg smile.gif

ir mano pilvūzas smarkiai skiriasi ryte ir vakare. Dėl įdomumo kelis kartus net fotkinausi ir apačioj pasižymėdavau: ryte, vakare. biggrin.gif
O iki maždaug 16 sav išvis galėdavau įtraukti pilvą ir dingdavo jis man visai. bet nuo 16 sav pradėjau didėti kaip ant mielių, jau dabar nebeįtraukiu taip, kad visai neliktų pilvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mixasia @ 2011 03 06, 22:49)
Papildyta:

Aha smile.gif dvi savaites nejau i darba, sedejau namie, galvoju: sunkiai isisprausiu i dzinsus...o jie pasidare net per dideli doh.gif svarbiausia, kad liemuo zemas, nes per ta ispusta pilva, aukstesniu liemeniu sunkiau uzsisegciau. Ispustas pilvuzas ne tik vakare, bet ir ryte sad.gif
Atsakyti
QUOTE(runiuke @ 2011 03 07, 21:52)
Aha smile.gif dvi savaites nejau i darba, sedejau namie, galvoju: sunkiai isisprausiu i dzinsus...o jie pasidare net per dideli  doh.gif svarbiausia, kad liemuo zemas, nes per ta ispusta pilva, aukstesniu liemeniu sunkiau uzsisegciau. Ispustas pilvuzas ne tik vakare, bet ir ryte sad.gif

O as 8 nestumo savaite vos isisprausdavau i dzinsus, atsisedus tekdavo atsisegti saga doh.gif O visi mano dzinsai pazemintu liemeniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dodezile @ 2011 02 23, 13:34)
Visoms individualiai, bent jau man pradėjo normaliau matyti s gal nuo 25 savaitės...

bigsmile.gif oho...mano 25sav pilvukas kai kurioms draugems atrodo, kad ant gimdymo stalo jau laikas biggrin.gif

su pirmu pradejo matytis gal 18sav. su antru - 10sav.
Atsakyti