Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(zhiu @ 2011 02 14, 20:33)

Koks mielas wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
pas mane matytis pradejo 6menesi ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
vaje kaip velai blush2.gif man dbr eina 14 savaite tai vakar net pati nustebejau kad nemazai matosi, nestuke.gif nors kas diena atsisitojus prie veidrodzio apziurineju mirksiukas.gif tai cia greit pasirode, na esu smulkute turbut todel taip anksti pasimate nestuke.gif
Atsakyti
Man tiek su pirmu, tiek dabar pradėjo matytis labai anksti, bet čia dar buvo riebaliuko sluoksnis ant pilvuko ax.gif Tai ir gydytjai sake, kad anksciau pradejo matytis, nes riebaliuko buvo.
O su antru, raso, anksciau pasimato pilvukas.
Man 13 savaiciu, bet visi jau pastebi, kad laukiuosi wub.gif
Atsakyti
jau 18 savaite eme matytis. ax.gif
Atsakyti
O man tai kazkur 15-16 sav. labai ugtelejo. nestuke.gif clap.gif
Atsakyti
O man čia toks kvailas klausimas iškilo, ką reiškia tas "ūgtelėjo" ar tai, kad iš paslepiamo pilvo patapo matomu, ar šiaip paaugo? nes jei su aptemtais rūbais tai manau mane jau tikrai išrištų, bet jei laisvi tai dar tikrai niekas neįtaria, tai ir įdomu, kaip atrodo tas "ūgtelėjimas"
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 02 18, 20:20)
O man čia toks kvailas klausimas iškilo, ką reiškia tas "ūgtelėjo" ar tai, kad iš paslepiamo pilvo patapo matomu, ar šiaip paaugo? nes jei su aptemtais rūbais tai manau mane jau tikrai išrištų, bet jei laisvi tai dar tikrai niekas neįtaria, tai ir įdomu, kaip atrodo tas "ūgtelėjimas"

Manau turėta omeny abu dalykus, nes pvz man dabar eina 15 savaitė, tai tikrai jaučiu, kad jau tuoj tuoj aplinkiniams tikrai nebeturėtų kilti abejonių dėl mano nėštumo, net ir tiems, kurie iki šiol nieko nežinojo ax.gif kai apsirengiu kelnes su platesniu megztiniu kaip ir nesimato to pilvuko dar, bet apsivilkus suknelę jau gražiai išryškėja mūsų turtas nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
man tik pirmadieni bus pilnai 9 sav, o jau lenda pilvukas.. doh.gif ir niekas patiket negali, kad taip anksti. aisku diena jis buna siek tiek mazesnis, nei vakare, bet jei nesioju aptemptus rubelius, tai i akis jau krenta apvalejancios mano formos nestuke.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 02 19, 11:42)
man tik pirmadieni bus pilnai 9 sav, o jau lenda pilvukas.. doh.gif  ir niekas patiket negali, kad taip anksti. aisku diena jis buna siek tiek mazesnis, nei vakare, bet jei nesioju aptemptus rubelius, tai i akis jau krenta apvalejancios mano formos  nestuke.gif  blush-anim-cl.gif

oi, tai dideli pilvūzą matyt turėsi, jei taip anksti pradejo lysti. mirksiukas.gif
Man tai vat dabar jau suėjo 17 savaičiu, tai per praeita savaite jis kazkaips sparčiau ugtelėjo, jau su suknele pastebimas tapo, o iki tol tai nieko nesimate. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane dabar vos vos matosi,kas nezino neitaria nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 02 17, 18:05)
Man tiek su pirmu, tiek dabar pradėjo matytis labai anksti, bet čia dar buvo riebaliuko sluoksnis ant pilvuko  ax.gif  Tai ir gydytjai sake, kad anksciau pradejo matytis, nes riebaliuko buvo.
O su antru, raso, anksciau pasimato pilvukas.
Man 13 savaiciu, bet visi jau pastebi, kad laukiuosi  wub.gif

xex, o jei nemazai riebaliuko (esu apkuni) ax.gif tai matyt negreit pasimatys? blush2.gif xix rolleyes.gif exx, o jau noreciau nestuke.gif
Atsakyti