Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

as saviski pilvuka pradejau oj kaip anksti matyti, bet aplinkiniai pastebejo, kad nestuke.gif kai buvau 5men nescia smile.gif
o jusu visu pilvukai labai grazus wub.gif paziurejus tokia nostalgija apima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 02 04, 23:31)
Stai maniskis, tik si nuotraukyyte ddaryta kai buvo 27-ios savaiteles, dabar pilvukas dar paaugo siektiek per pora savaiteliu  smile.gif
http://www.part.lt/p...a1b1db08905.jpg

Labai grazus pilvukas wub.gif As irgi svajoju kad tik didelis nestuke.gif neaugtu, o butu nedidukas, grazutis nestuke.gif pilvukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 02 04, 20:03)
Labai mielas, toks pats tas tokio didumo, atrodo galėtu neaugti daugiau, nes kai jau labai didelis buna tai jau per žiauriai atrodo, o tavo toks mielutis  nestuke.gif  thumbup.gif

QUOTE(-AiRyTe- @ 2011 02 07, 08:04)
Labai grazus pilvukas  wub.gif  As irgi svajoju kad tik didelis  nestuke.gif  neaugtu, o butu nedidukas, grazutis  nestuke.gif  pilvukas  smile.gif

Aciu blush2.gif smile.gif Bet noriu didelio pilvuko, nors dar visos 11-a savaiciu priesaky, tai itariu dar spes isaugti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2011 02 06, 17:34)
Sveikos, va cia mano pilvuzas 4u.gif . Ar gerai idejau nuoroda?
http://public.fotki....5022011139.html

labai gražus thumbup.gif kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 02 09, 19:14)
labai gražus  thumbup.gif  kiek laiko?

Aciu 4u.gif Nedaug,dar tik 11 savaiciu ir 1 diena nestuke.gif Ar normalu,kad toks jau nemazas lotuliukas.gif ? Siaip as ir seniau buvau apkuni,tai gal del to biggrin.gif
O nerodo mano liniuotes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2011 02 09, 20:20)
Aciu 4u.gif  Nedaug,dar tik 11 savaiciu ir 1 diena  nestuke.gif  Ar normalu,kad toks jau nemazas lotuliukas.gif  ? Siaip as ir seniau buvau apkuni,tai gal del to biggrin.gif
O nerodo mano liniuotes?  g.gif

Manau normalu, tai mums panašiai laiko, aš ir linkus į tukimą, tai pilvas visada buvo toks tešlinis, tai dabar kai jau 12 sav. eina tai akyse pradėjo didėti, jei anksčiau dvejojau ar čia taip pasipūtes ar nėščia, tai vakar su kelnėm treninginėm buvau ir maikute, tai pilvas aptemtas buvo, tai visi jau sakė, kad matosi thumbup.gif Bet jei su plačiais megztiniais tai dar tikrai niekas nepastebi ir manau dar mėnesį rezerve turiu nestuke.gif

parašo nerodo
Papildyta:
O kodėl tu neplepi su mumis rugsėjinukų temoje? juk gimdymas rugsėjį numatytas turėtų būt?
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 02 10, 13:37)
Manau normalu, tai mums panašiai laiko, aš ir linkus į tukimą, tai pilvas visada buvo toks tešlinis, tai dabar kai jau 12 sav. eina tai akyse pradėjo didėti, jei anksčiau dvejojau ar čia taip pasipūtes ar nėščia, tai vakar su kelnėm treninginėm buvau ir maikute, tai pilvas aptemtas buvo, tai visi jau sakė, kad matosi  thumbup.gif Bet jei su plačiais megztiniais tai dar tikrai niekas nepastebi ir manau dar mėnesį rezerve turiu  nestuke.gif

parašo nerodo
Papildyta:
O kodėl tu neplepi su mumis rugsėjinukų temoje? juk gimdymas rugsėjį numatytas turėtų būt?

Tai mane turbut draugai pamate galvoja,kad tunku lotuliukas.gif nes bandau uzmaskuoti visaip,nes dar nenoriu jiem sakyti . Oj net nezinau...reikes uzeiti paziureti,ka ten plepat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyraaa: 10 vasario 2011 - 12:42
QUOTE(-AiRyTe- @ 2011 02 07, 11:04)
As irgi svajoju kad tik didelis  nestuke.gif  neaugtu, o butu nedidukas, grazutis  nestuke.gif  pilvukas  smile.gif

Mano mazas buvo, pasirode tik apie 5 men., bet uztai leliu uzsiauginau 4250 gr. gime. Niekas netikejo, kad tokiam pilvukyje toks galiunas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 02 10, 13:56)
Mano mazas buvo, pasirode tik apie 5 men., bet uztai leliu uzsiauginau 4250 gr. gime. Niekas netikejo, kad tokiam pilvukyje toks galiunas bus  lotuliukas.gif

geras, tai vadinasi nuo pilvo dydžio leliaus didumas nepriklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 02 10, 14:00)
geras, tai vadinasi nuo pilvo dydžio leliaus didumas nepriklauso  doh.gif

tikrai nepriklauso smile.gif
Man per visus nėštumus pilvukas ūgteldavo ir pradėdavo matytis tik apie 19-20 sav. Dabar irgi tas pats. smile.gif Kaimynė jau smalsauja, ar sveikinti su trečiu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man dabar 16 savaiciu, bet darbe arba tikrai dar niekas nepastebi,arba cia as pati tokia naivuole biggrin.gif siaip tai sonu kai stoviu tai jau tikrai matosi, bet su antru nestumu pilvuzas veliau islindo, nors galvojau kad tikrai atvirksciai bus biggrin.gif
Atsakyti
30 savaiteliu siandien suejo:
http://www.part.lt/p...d8a3710e323.jpg
smile.gif
Atsakyti